فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۳، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر محافظتی تمرین هوازی همراه با مصرف کنسانتره آب انار بر شاخص‌های آسیب قلب در زنان دیابتی نوع ۲ 1397/10/10 - Get XML Data ۱۷ بار
۲ تأثیر مصاحبه انگیزشی بر شاخص‌های تن‌سنجی و فشار خون افراد بزرگسال دارای اضافه وزن یا چاقی 1398/7/17 - Get XML Data ۹ بار
۳ تأثیر تعاملی تمرین تناوبی شدید همراه با مصرف ویتامینE بر سطوح سرمی Hsp۷۰ وSOD در رت‌های نر ﻧﮋاد ویﺴﺘﺎر 1398/7/17 - Get XML Data ۷ بار
۴ سواد غذا و تغذیه: بعدی مغفول در کتاب‌های درسی دوره آموزشی متوسطه اول در کشور 1397/10/10 - Get XML Data ۱۵ بار
۵ جداسازی و شناسایی پپتیدهایی با خواص آنتی‌اکسیدانی از پروتئین جوانه گندم با استفاده از آنزیم پپسین 1398/7/17 - Get XML Data ۷ بار
۶ ماندگاری باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و تأثیرآن بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی در پنیر سنتی کوزه 1397/10/10 - Get XML Data ۳۳ بار
۷ ویژگی‌های عملکردی و ضداکسایشی کازئین هیدرولیز شده با پانکراتین 1397/10/10 - Get XML Data ۱۶ بار
۸ کاربرد پوشش دهی با ژل آلوئه‌ورا غنی شده با اسانس گلپر در انبارداری میوه هلو زعفرانی (Prunus persica var, Zafarani) 1398/7/17 - Get XML Data ۹ بار
۹ ارزیابی اثرات پری‌بیوتیکی فیبرهای حاصل از ضایعات آناناس، انار و گندم در ماست سین‌بیوتیک حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-۵ 1398/7/17 - Get XML Data ۸ بار
۱۰ بررسی اثر افزودن صمغ‌های کتیرا و گوار بر ویژگی‌های فارینوگرافی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان تافتون 1398/7/17 - Get XML Data ۸ بار
۱۱ بررسی امکان جایگزینی شیرین‌کننده‌های استویا و مالتیتول به‌جای شکر در سس کچاپ 1398/7/17 - Get XML Data ۸ بار
۱۲ بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج، آرد کامل کینوا و پودر برگ گیاه خرفه به روش سطح پاسخ 1398/7/17 - Get XML Data ۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه