این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 16 آبان 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1397، جلد ۵، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
A Brief Report about “The 3rd International Nutrition Congress” in Tehran, Iran
1397/10/8
-
۱۹ بار
۲
Effects of Lactobacillus plantarum Bacteriocinogenic Culture on Physicochemical, Microbiological, and Sensorial Characteristics of “Chouriço Vinha d´Alhos”, a Traditional Portuguese Sausage
1397/10/8
-
۲۱ بار
۳
High Presence of Toxigenic Aspergillus spp. in Commercial Poultry Feeds in Ilaro, Nigeria
1397/10/8
-
۲۱ بار
۴
Concentrations of Phthalates and Metals in Commercially Packaged Sachet and Plastic Bottled Water Sold in Lagos, Nigeria
1397/10/8
-
۲۵ بار
۵
Molecular Detection of Salmonella enterica Serovar Typhimurium in Ready-to-Eat Vegetable Salads Consumed in Restaurants of Tabriz, North-West of Iran
1397/10/8
-
۲۲ بار
۶
Prevalence of Multidrug Resistant Shiga Toxin-Producing Escherichia coli in Cattle Meat and Its Contact Surfaces
1397/10/8
-
۲۲ بار
۷
Enterotoxigenic Escherichia coli Food-Borne Disease Outbreaks in Yazd Province of Iran during 2012-2016
1397/10/8
-
۱۹ بار
۸
Bioinformatics Application in Detection of Food-Borne Agents
1397/10/8
-
۱۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه