فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۸۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی پایداری اکسیداتیو و خواص فیزیکوشیمیایی روغن سرخ کردنی بر پایه پالم، سویا و آفتابگردان تحت شرایط مختلف رنگبری و بوگیری 1397/9/18 - Get XML Data ۳۱ بار
۲ تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن 1397/9/18 - Get XML Data ۳۲ بار
۳ بررسی تأثیر جوانه زدن بر میزان ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت گاما آمینو بوتیریک اسید در واریته های مختلف برنج قهوه ای ایرانی 1397/9/18 - Get XML Data ۳۰ بار
۴ بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم زیست تخریب پذیر جدید بر پایه پودر نرم گندم 1397/9/18 - Get XML Data ۳۱ بار
۵ بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توت‌فرنگی (رقم گاویتا) 1397/9/18 - Get XML Data ۳۲ بار
۶ استفاده از آرد گندم جوانه‌زده به جای آرد و نشاسته در تولید سوسیس 1397/9/18 - Get XML Data ۴۴ بار
۷ بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک در آب هندوانه 1397/9/18 - Get XML Data ۳۶ بار
۸ پتانسیل آنتی اکسیدانی عصاره گلپر (Heracleum persicum) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط انبارداری تسریع شده 1397/9/18 - Get XML Data ۳۵ بار
۹ مطالعه خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست های چرمی و اسفنجی انار (Punica granatum L.) 1397/9/18 - Get XML Data ۳۶ بار
۱۰ بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، کلارومایسس مارکسیانوس و پنی‌سیلیوم نوتاتوم و اثر آن بر ماندگاری دوغ ایرانی 1397/9/18 - Get XML Data ۳۸ بار
۱۱ بررسی اثر جایگزینی شکر با عصاره استویا خشک شده به روش پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی وحسی ژله آلوئه‌ورا 1397/9/18 - Get XML Data ۳۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه