این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۸۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی پایداری اکسیداتیو و خواص فیزیکوشیمیایی روغن سرخ کردنی بر پایه پالم، سویا و آفتابگردان تحت شرایط مختلف رنگبری و بوگیری 1397/9/18 - Get XML Data ۷۰ بار
۲ تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن 1397/9/18 - Get XML Data ۶۳ بار
۳ بررسی تأثیر جوانه زدن بر میزان ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت گاما آمینو بوتیریک اسید در واریته های مختلف برنج قهوه ای ایرانی 1397/9/18 - Get XML Data ۵۹ بار
۴ بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم زیست تخریب پذیر جدید بر پایه پودر نرم گندم 1397/9/18 - Get XML Data ۶۰ بار
۵ بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توت‌فرنگی (رقم گاویتا) 1397/9/18 - Get XML Data ۶۲ بار
۶ استفاده از آرد گندم جوانه‌زده به جای آرد و نشاسته در تولید سوسیس 1397/9/18 - Get XML Data ۷۳ بار
۷ بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک در آب هندوانه 1397/9/18 - Get XML Data ۶۶ بار
۸ پتانسیل آنتی اکسیدانی عصاره گلپر (Heracleum persicum) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط انبارداری تسریع شده 1397/9/18 - Get XML Data ۶۲ بار
۹ مطالعه خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست های چرمی و اسفنجی انار (Punica granatum L.) 1397/9/18 - Get XML Data ۶۳ بار
۱۰ بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، کلارومایسس مارکسیانوس و پنی‌سیلیوم نوتاتوم و اثر آن بر ماندگاری دوغ ایرانی 1397/9/18 - Get XML Data ۶۶ بار
۱۱ بررسی اثر جایگزینی شکر با عصاره استویا خشک شده به روش پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی وحسی ژله آلوئه‌ورا 1397/9/18 - Get XML Data ۶۰ بار
۱۲ بررسی تأثیر پوشش آلوئه ورا و بسته بندی بر ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری زرشک بی دانه خشک شده (Berberis vulgaris) 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۳ بهینه یابی شرایط استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و پلی‌فنولی عصاره گیاه متکا (Ferulla Persica) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۴ بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته انگور و ارزیابی خصوصیات حسی آن در کیک اسفنجی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۵ ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز ریزپوشانی شده به روش هم‌تبلوری 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۶ تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس گشنیز بر ماندگاری فیله ماهی شوریده در دمای ۴ درجه سانتی گراد 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۷ اثرات پوشش‌های خوراکی صمغ فارسی-کیتوزان و صمغ فارسی-کیتوزان حاوی اسانس سیر(Allium Sativum L.) بر کیفیت و ویژگی‌های حسی فیله‌ ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری به صورت منجمد 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۸ بهینه سازی استخراج، بررسی خصوصیات شیمیایی، ساختاری و فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۹ بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص عملکردی صمغ فارسی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۰ تاثیر اسید سالیسیلیک بر کارایی کنترل زیستی Pseudomonas fluorescens علیه کپک آبی میوه سیب 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۱ بررسی استفاده از روش‌های مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی شیگلا فلکسنری و ماندگاری کاهو در طی نگه‌داری در دمای محیط 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۲ برازش بیدرنگ مقدار ژلاتینه‌شدن نشاسته برنج نیم‌جوش بر اساس خواص فیزیکی- الکتریکی شلتوک طی غوطه‌وری(مطالعه موردی: رقم شیرودی) 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۳ تاثیر عصاره هَوِن بر روی سینتیک تغییرات فاکتورهای ازت در طی نگهداری در آب نمک و مرحله رسیدن در پنیر سنتی کوزه ای 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۴ تاثیر جایگزینی چربی با موسیلاژ دانه‌ی چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۵ درون پوشانی روغن هسته انار به وسیله حامل‌های مختلف و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۶ کاربرد صمغ‌های کیتوزان، آلژینات و کاراگینان به عنوان پوشش خوراکی میوه سیب 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۷ بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدکپکی سویه‌های L.plantarum بومی جدا شده از مواد‌غذایی مختلف 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۸ بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۹ تأثیر محلول‌های استیک اسید و سدیم دی استات بر رساندن مصنوعی میوه خرمای مضافتی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳۰ تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳۱ بررسی تأثیر شرایط انبارمانی آرد حاصل از ارقام دیم و آبی گندم بر خصوصیات کیفی و نانوایی آرد طی فرآیند رسیدن 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳۲ ژل کتیرا: تشکیل و کاربردهای آن 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳۳ بررسی اثر ضد میکروبی اسانس مرزه (Satureja hortensis L.) بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماری‌زا و عامل فساد 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳۴ مروری بر ساختار و متابولیسم شربت ذرت حاوی فروکتوز و ساکارز 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳۵ اثر اسانس بنه تازه و رسیده برماندگاری و خواص حسی دوغ ایرانی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳۶ تاثیر پوشش خوراکی صمغ آلژینات حاوی عصاره والک بر ماندگاری فیله گوشت گوساله در شرایط یخچالی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳۷ بررسی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و حسی دوغ حاوی عصاره و پودر گیاه ملیس 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳۸ بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس‌های پونه، نعنا و آویشن 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳۹ تعیین باقیمانده سم فلووالینات در عسل منطقه دماوند 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۴۰ استخراج پروتئین سبوس برنج واریته هاشمی و بررسی ویژگی‌های عملکردی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه