فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۸۴ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | تعیین ویژگیهایی فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگرهای کم چرب حاوی سبوس برنج و مغزگردو | 1397/9/4 | - | ۴۵ بار | ||
۲ | بررسی مقایسه ای روش های امپدانس و مرجع در شناسایی آلودگی به انتروکوک ها در مواد غذایی Comparative study of impedance and reference methods to detect contamination to enterococci in food | 1397/9/4 | - | ۴۳ بار | ||
۳ | بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین | 1397/9/4 | - | ۵۱ بار | ||
۴ | تعیین عوامل موثر بر بازده استخراج روغن با حلال از دانه های گلرنگ وحشی با استفاده از طرح فاکتوریل جزئی | 1397/9/4 | - | ۳۴ بار | ||
۵ | کاربرد صمغ های کیتوزان، آلژینات و کاراگینان به عنوان پوشش خوراکی میوه سیب | 1397/9/4 | - | ۳۷ بار | ||
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |