این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۸۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و پارامترهای سینتیک اکسایشی اسید سیرینجیک و اسید گالیک در روغن آفتابگردان 1397/7/19 - Get XML Data ۹۹ بار
۲ شناسایی تنوع میکروبی سبزیجات شور تخمیر شده با آب گوجه فرنگی با استفاده از تکنیک نسل جدید توالی یابی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳ مدل‌سازی سینتیک دفع رطوبت طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۴ مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی هشت نمونه عسل بر پایه گیاهان دارویی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۵ بررسی آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و بتاگلوکان بر بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۶ طراحی جاذب اختصاصی جدید جهت حذف آفلاتوکسین ۱M از شیر خام گاو 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۷ بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی، تصویری و ماندگاری نان بربری حاوی آرد کینوا 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۸ بررسی تأثیر اسانس مرزه باغی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر ماست قالبی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۹ ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پروسس فرموله شده با کنسانتره خرما 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۰ بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از پودر ژل آلوئه ورا 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۱ بررسی تاثیر پیش تیمار‌ آنزیم‌بری همراه غوطه وری در کلرید کلسیم و پوشش دهی توسط صمغ زدو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خلال سیب زمینی سرخ شده 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۲ بررسی خاصیت ضدمیکروبی برخی سویه های ذاتی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از شیر بز 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۳ تأثیر روش رفرکتنس ویندو بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکی برش‌های گوجه‌فرنگی و مقایسه آن با روش‌های آفتابی، هوای داغ و مایکروویو 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۴ تشخیص مالت تقلبی با استفاده از شاخص مالتوترئوز در پودرمالت، عصاره مالت و پودر عصاره مالت به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و آشکارسازی ضریب شکست 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۵ تاثیر پوشش خوراکی بر پایه صمغ خرنوب بر کیفیت گیلاس رقم سیاه مشهد (Prunusavium L. cvs. Siah Mashhad) طی زمان نگهداری 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۶ مقایسه ویژگی‌های فیلم‌های کامپوزیت‌ زیست‌تخریب‌پذیر برپایه نشاسته حاوی کندر، زئین و پلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بسته‌بندی محصولات غذایی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۷ اثر تغییرات درجه حرارت بر جمعیت میکروبی بیماریزا طی دورۀ رسیدن پنیر لیقوان 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۸ تاثیر غلظت‌های مختلف نمک بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و حسی پنیر سفید پروبیوتیک تهیه شده به روش فراپالایش 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۹ بررسی اثر کاویتاسیون حاصل از امواج فراصوت بر بار میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب‌پرتقال فرآوری شده با امواج فراصوت 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۰ بررسی اثر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌های کم‌کالری زایلیتول و سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی مربای آلبالو 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۱ ارزیابی و پیش بینی خواص مکانیکی سیب زمینی در طول انبارداری با استفاده از تصویربرداری پس پراکنش لیزری 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۲ اثر پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌ شده بر ویژگی‌های کیفی نارنگی ( رقم دنسی) طی زمان نگهداری 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۳ بررسی ویژگی های میکروبیولوژیکی و حسی سوسیس فرانکفورتر فراسودمند در مدت زمان نگهداری 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۴ خواص رئولوژیکی پایا و دینامیک امولسیون‌های حاوی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۵ تاثیر افزودن آب انار بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای بدون آب‌گیری 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۶ ارزیابی تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L.) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L.) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۷ تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در برنجهای ایرانی و وارداتی بازار استان آذربایجان غربی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۸ مطالعه امکان تولید نان باگت سین بیوتیک با اینولین و سویه های میکرو انکپسوله شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم انیمالیس 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۹ تأثیر جایگزینی شکر با شیره خرما و استویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳۰ تأثیر آرد مالت ارزن و صمغ زانتان برخواص فیزیکی خمیر بدون گلوتن و کیک حاصل از آن 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳۱ مدلسازی و بهینه سازی تأثیر عوامل رساندن تسریع شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳۲ بررسی اثر حلال‌های مختلف بر راندمان استخراج وفعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳۳ بررسی زنده مانی و تأثیر لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L۲۶ به عنوان کشت الحاقی در پنیر قرمز هلندی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳۴ خالص سازی نسبی و بررسی خصوصیات باکتریوسین های تولید شده توسط دو ایزوله لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی آذربایجان شرقی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳۵ جداسازی،کلونینگ و بررسی ویژگی های بیوانفورماتیکی ژن دلتا۱۵ دسچوراز از مخمر Pichia pastoris GS۱۱۵ جهت افزایش تولید اسید چرب آلفالینولنیک اسید در دانه های روغنی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳۶ تعیین باقیمانده سم دیازینون در نمونه‌های عسل منطقه دماوند 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳۷ بررسی امکان تولید کنسرو خورش قیمه کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی و تعیین ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳۸ اثر عصاره‌های سیر (Allium sativum) و لیمو (Citrus sinensis) بر ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدچرب تخم نمک‌سود ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhyncus mykiss) طی‌نگهداری در یخچال 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳۹ بررسی و یژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی میان وعده حجیم غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۴۰ بررسی آلودگی آفلاتوکسین M۱ در شیرهای پاستوریزه ی بسته بندی شده در کارخانه های شهر مشهد و گناباد با استفاده از روش الایزا 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه