این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 4 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1397، جلد ۱۵، شماره ۸۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و پارامترهای سینتیک اکسایشی اسید سیرینجیک و اسید گالیک در روغن آفتابگردان
1397/7/19
-
۹۹ بار
۲
شناسایی تنوع میکروبی سبزیجات شور تخمیر شده با آب گوجه فرنگی با استفاده از تکنیک نسل جدید توالی یابی
1404/7/3
-
۵ بار
۳
مدلسازی سینتیک دفع رطوبت طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی
1404/7/3
-
۶ بار
۴
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی هشت نمونه عسل بر پایه گیاهان دارویی
1404/7/3
-
۴ بار
۵
بررسی آنزیم ترانسگلوتامیناز و بتاگلوکان بر بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کمچرب پروبیوتیک
1404/7/3
-
۵ بار
۶
طراحی جاذب اختصاصی جدید جهت حذف آفلاتوکسین ۱M از شیر خام گاو
1404/7/3
-
۳ بار
۷
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکی، تصویری و ماندگاری نان بربری حاوی آرد کینوا
1404/7/3
-
۴ بار
۸
بررسی تأثیر اسانس مرزه باغی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و زندهمانی باکتریهای آغازگر ماست قالبی
1404/7/3
-
۵ بار
۹
ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پروسس فرموله شده با کنسانتره خرما
1404/7/3
-
۵ بار
۱۰
بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از پودر ژل آلوئه ورا
1404/7/3
-
۵ بار
۱۱
بررسی تاثیر پیش تیمار آنزیمبری همراه غوطه وری در کلرید کلسیم و پوشش دهی توسط صمغ زدو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خلال سیب زمینی سرخ شده
1404/7/3
-
۴ بار
۱۲
بررسی خاصیت ضدمیکروبی برخی سویه های ذاتی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از شیر بز
1404/7/3
-
۴ بار
۱۳
تأثیر روش رفرکتنس ویندو بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکی برشهای گوجهفرنگی و مقایسه آن با روشهای آفتابی، هوای داغ و مایکروویو
1404/7/3
-
۴ بار
۱۴
تشخیص مالت تقلبی با استفاده از شاخص مالتوترئوز در پودرمالت، عصاره مالت و پودر عصاره مالت به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و آشکارسازی ضریب شکست
1404/7/3
-
۴ بار
۱۵
تاثیر پوشش خوراکی بر پایه صمغ خرنوب بر کیفیت گیلاس رقم سیاه مشهد (Prunusavium L. cvs. Siah Mashhad) طی زمان نگهداری
1404/7/3
-
۴ بار
۱۶
مقایسه ویژگیهای فیلمهای کامپوزیت زیستتخریبپذیر برپایه نشاسته حاوی کندر، زئین و پلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بستهبندی محصولات غذایی
1404/7/3
-
۵ بار
۱۷
اثر تغییرات درجه حرارت بر جمعیت میکروبی بیماریزا طی دورۀ رسیدن پنیر لیقوان
1404/7/3
-
۶ بار
۱۸
تاثیر غلظتهای مختلف نمک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید پروبیوتیک تهیه شده به روش فراپالایش
1404/7/3
-
۴ بار
۱۹
بررسی اثر کاویتاسیون حاصل از امواج فراصوت بر بار میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبپرتقال فرآوری شده با امواج فراصوت
1404/7/3
-
۶ بار
۲۰
بررسی اثر جایگزینی شکر با شیرینکنندههای کمکالری زایلیتول و سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی مربای آلبالو
1404/7/3
-
۶ بار
۲۱
ارزیابی و پیش بینی خواص مکانیکی سیب زمینی در طول انبارداری با استفاده از تصویربرداری پس پراکنش لیزری
1404/7/3
-
۵ بار
۲۲
اثر پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر و بستهبندی اتمسفر اصلاح شده بر ویژگیهای کیفی نارنگی ( رقم دنسی) طی زمان نگهداری
1404/7/3
-
۵ بار
۲۳
بررسی ویژگی های میکروبیولوژیکی و حسی سوسیس فرانکفورتر فراسودمند در مدت زمان نگهداری
1404/7/3
-
۵ بار
۲۴
خواص رئولوژیکی پایا و دینامیک امولسیونهای حاوی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت
1404/7/3
-
۴ بار
۲۵
تاثیر افزودن آب انار بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای بدون آبگیری
1404/7/3
-
۴ بار
۲۶
ارزیابی تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L.) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L.) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
1404/7/3
-
۶ بار
۲۷
تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در برنجهای ایرانی و وارداتی بازار استان آذربایجان غربی
1404/7/3
-
۵ بار
۲۸
مطالعه امکان تولید نان باگت سین بیوتیک با اینولین و سویه های میکرو انکپسوله شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم انیمالیس
1404/7/3
-
۶ بار
۲۹
تأثیر جایگزینی شکر با شیره خرما و استویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
1404/7/3
-
۵ بار
۳۰
تأثیر آرد مالت ارزن و صمغ زانتان برخواص فیزیکی خمیر بدون گلوتن و کیک حاصل از آن
1404/7/3
-
۶ بار
۳۱
مدلسازی و بهینه سازی تأثیر عوامل رساندن تسریع شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم
1404/7/3
-
۶ بار
۳۲
بررسی اثر حلالهای مختلف بر راندمان استخراج وفعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ
1404/7/3
-
۵ بار
۳۳
بررسی زنده مانی و تأثیر لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L۲۶ به عنوان کشت الحاقی در پنیر قرمز هلندی
1404/7/3
-
۵ بار
۳۴
خالص سازی نسبی و بررسی خصوصیات باکتریوسین های تولید شده توسط دو ایزوله لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی آذربایجان شرقی
1404/7/3
-
۶ بار
۳۵
جداسازی،کلونینگ و بررسی ویژگی های بیوانفورماتیکی ژن دلتا۱۵ دسچوراز از مخمر Pichia pastoris GS۱۱۵ جهت افزایش تولید اسید چرب آلفالینولنیک اسید در دانه های روغنی
1404/7/3
-
۴ بار
۳۶
تعیین باقیمانده سم دیازینون در نمونههای عسل منطقه دماوند
1404/7/3
-
۴ بار
۳۷
بررسی امکان تولید کنسرو خورش قیمه کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی و تعیین ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی آن
1404/7/3
-
۵ بار
۳۸
اثر عصارههای سیر (Allium sativum) و لیمو (Citrus sinensis) بر ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدچرب تخم نمکسود ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhyncus mykiss) طینگهداری در یخچال
1404/7/3
-
۶ بار
۳۹
بررسی و یژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی میان وعده حجیم غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر
1404/7/3
-
۵ بار
۴۰
بررسی آلودگی آفلاتوکسین M۱ در شیرهای پاستوریزه ی بسته بندی شده در کارخانه های شهر مشهد و گناباد با استفاده از روش الایزا
1404/7/3
-
۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه