فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۸۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی سازوکارهای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش دلفی 1397/7/11 - Get XML Data ۳۲ بار
۲ تأثیر آرد مالت ارزن و صمغ زانتان برخواص فیزیکی خمیر بدون گلوتن و کیک حاصل از آن 1397/7/11 - Get XML Data ۳۵ بار
۳ کاربرد شاخص‌های دی‌ان و تری‌ان مزدوج به‌عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته 1397/7/11 - Get XML Data ۶۳ بار
۴ بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) 1397/7/11 - Get XML Data ۴۲ بار
۵ تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگی‌های حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن 1397/7/11 - Get XML Data ۳۲ بار
۶ بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز 1397/7/11 - Get XML Data ۳۰ بار
۷ بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین کننده استویا 1397/7/11 - Get XML Data ۵۸ بار
۸ بررسی میزان مایکوتوکسین زیرالنون در آرد گندم و جو استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۹۵ به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا 1397/7/11 - Get XML Data ۶۱ بار
۹ اثر افزودن شیره انگور بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک ماست و ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی آن 1397/7/11 - Get XML Data ۳۱ بار
۱۰ استخراج پروتئین از جلبک قهوه ای و بررسی خصوصیات عملکردی آن 1397/7/11 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۱ خشک کردن لایه نازک ورقه‌های گوجه‌فرنگی با استفاده از خشک‌کن تلفیقی فروسرخ-خلاء 1397/7/11 - Get XML Data ۴۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه