صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 7 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1397، جلد ۱۵، شماره ۸۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی سازوکارهای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش دلفی
1397/7/11
-
۳۲ بار
۲
تأثیر آرد مالت ارزن و صمغ زانتان برخواص فیزیکی خمیر بدون گلوتن و کیک حاصل از آن
1397/7/11
-
۳۵ بار
۳
کاربرد شاخصهای دیان و تریان مزدوج بهعنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته
1397/7/11
-
۶۳ بار
۴
بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. )
1397/7/11
-
۴۲ بار
۵
تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگیهای حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن
1397/7/11
-
۳۲ بار
۶
بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز
1397/7/11
-
۳۰ بار
۷
بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین کننده استویا
1397/7/11
-
۵۸ بار
۸
بررسی میزان مایکوتوکسین زیرالنون در آرد گندم و جو استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۹۵ به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
1397/7/11
-
۶۱ بار
۹
اثر افزودن شیره انگور بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک ماست و ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و حسی آن
1397/7/11
-
۳۱ بار
۱۰
استخراج پروتئین از جلبک قهوه ای و بررسی خصوصیات عملکردی آن
1397/7/11
-
۴۷ بار
۱۱
خشک کردن لایه نازک ورقههای گوجهفرنگی با استفاده از خشککن تلفیقی فروسرخ-خلاء
1397/7/11
-
۴۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه