فهرست مقالات
Nutrition and Food Sciences Research، 1397، جلد ۵، شماره ۴ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | Development of Protein and Calsium-Rich Snack Food Made From a Local Fish Anchovy (Stolephorus spp) Flour, Soy Protein Isolate, and Bambarra Groundnut (Vigna subterranea) Flour | 1397/7/9 | - | ![]() |
۱۰ بار | |
۲ | The Effects of Black Mulberry Supplementation on Plasma Interleukin-6 and Tumour Necrosis Factor-α Response to One Session Basketball Training in Female Basketball Players | 1397/7/9 | - | ![]() |
۱۱ بار | |
۳ | Efficacy of food fortification with vitamin D in Iranian adults: A systematic review and meta-analysis | 1397/7/9 | - | ![]() |
۱۳ بار | |
۴ | Functional properties of low and high amylose cross-linked rice starches | 1397/7/9 | - | ![]() |
۱۷ بار | |
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |