• صفحه اصلی
  • درباره پایگاه
  • فهرست سامانه ها
  • الزامات سامانه ها
  • فهرست سازمانی
  • تماس با ما
  • JCR 2016
  • جستجوی مقالات
سه شنبه 14 مرداد 1404

فهرست مقالات


Nutrition and Food Sciences Research، 1397، جلد ۵، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Development of Protein and Calsium-Rich Snack Food Made From a Local Fish Anchovy (Stolephorus spp) Flour, Soy Protein Isolate, and Bambarra Groundnut (Vigna subterranea) Flour 1397/7/9 - Get XML Data ۱۰ بار
۲ The Effects of Black Mulberry Supplementation on Plasma Interleukin-6 and Tumour Necrosis Factor-α Response to One Session Basketball Training in Female Basketball Players 1397/7/9 - Get XML Data ۱۱ بار
۳ Efficacy of food fortification with vitamin D in Iranian adults: A systematic review and meta-analysis 1397/7/9 - Get XML Data ۱۳ بار
۴ Functional properties of low and high amylose cross-linked rice starches 1397/7/9 - Get XML Data ۱۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه

Remember

ارسال پیام برخط

در صورت مشاهده هر نوع اشکال در داده های پایگاه و یا برای ارسال نظرات و پیشنهاد های خود می توانید با پر کردن فرم تماس ما را در جریان قرار دهید.
برای پر کردن فرم تماس اینجا را کلیک کنید.

آمار پایگاه

نمایه شده در ISI 135
نمایه شده در PubMed 109
نمایه شده در Scopus 191
کاربران برخط 571
بازدید امروز 10002
بازدید کل 33107387

اطلاعات تماس

آدرس : تهران، سعادت آباد، بلوار پاکنژاد شمالی، بالاتر از میدان سرو، نبش کوچه ندا، پلاک ۶۸، ساختمان جاوید، واحد ۱۶
پست الکترونیک: yektaweb-AT-gmail.com

توجه

کلیه حقوق این وب سایت و مطالب آن متعلق به شرکت یکتاوب بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق