این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 13 آبان 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1397، جلد ۵، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Food Safety Management: A Major Required Action for Tunisian Olive Oil Products
1397/7/3
-
۱۹ بار
۲
Considering World Trade Organization Laws in Respects of National Standards for Improving the Food Safety in the Emerging Economies
1397/7/3
-
۲۰ بار
۳
Parasitic Agents in Fresh Fruits and Vegetables Sold in Open Markets in Bauchi, Nigeria
1397/7/3
-
۱۸ بار
۴
Contamination of Cryptosporidium spp. Oocysts in Raw Vegetables Produced in Koya City, Iraq
1397/7/3
-
۱۸ بار
۵
Potential Use of DNA Aptamer-Magnetic Bead Separation-PCR Assay for Salmonella Detection in Food
1397/7/3
-
۱۷ بار
۶
Competence of Public Institutions in Food Safety Control: A Consumer Perception Survey in Ghana
1397/7/3
-
۲۱ بار
۷
Fate of Listeria monocytogenes during Ripening of Iranian Traditional Koozeh Cheese Made from Raw Ewe's Milk
1397/7/3
-
۱۸ بار
۸
Huge Water Shortage Crisis of 2018 in Iran and Its Suspected Relationship with the Three Recent Infectious Diseases Outbreaks
1397/7/3
-
۲۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه