صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 30 فروردین 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1397، جلد ۱۵، شماره ۸۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus)
1397/6/19
-
۲۹ بار
۲
تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپدار
1397/6/19
-
۳۰ بار
۳
تاثیر غلظت آنزیم بر فعالیت ضد انجمادی ژلاتین هیدرولیز در اکتومیوزین خرچنگ دراز آب شیرین قرار گرفته در معرض چرخه های انجماد وانجمادزدایی
1397/6/19
-
۳۰ بار
۴
کنترل کیفیت ماهی تازه و فراوری شده (Lethrinus nebulosus) در بهبهان، استان خوزستان
1397/6/19
-
۲۹ بار
۵
استفاده از سیستم استنتاج فازی-عصبی (انفیس) در مدلسازی استخراج روغن از بادامزمینی با پیشتیمار مایکروویو
1397/6/19
-
۲۸ بار
۶
بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادونقرمز
1397/6/19
-
۳۰ بار
۷
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی درون پوشانی شده با آلژینات سدیم و سیلیس
1397/6/19
-
۳۳ بار
۸
تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایداری اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی
1397/6/19
-
۲۲ بار
۹
بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ
1397/6/19
-
۲۷ بار
۱۰
بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب
1397/6/19
-
۳۴ بار
۱۱
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب
1397/6/19
-
۲۱ بار
۱۲
بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم چرب
1397/6/19
-
۲۵ بار
۱۳
مقایسهی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز
1397/6/19
-
۳۱ بار
۱۴
ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترشپذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین
1397/6/19
-
۲۶ بار
۱۵
بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم، نیکل در زردآلوی خشک (Prunuse armeniaca linnaeus) (آفتابی وتیزابی) عرضه شده در بازارهای سطح شهر تهران
1397/6/19
-
۳۲ بار
۱۶
استفاده از نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل وانکومایسین: بررسی ویژگیها، آزادسازی و خاصیت ضد میکروبی
1397/6/19
-
۳۲ بار
۱۷
کاهش آفلاتوکسینM۱ در شرایط invitro با استفاده از تثبیت مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر سرامیک آلوماسیلیکات
1397/6/19
-
۳۲ بار
۱۸
تهیه ی فیلم های امولسیونی بر پایه ی پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه اولئیک اسید و بررسی ویژگی های فیزیکی آن
1397/6/19
-
۳۲ بار
۱۹
بررسی ویژگیهای خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان
1397/6/19
-
۲۵ بار
۲۰
بررسی خواص کاربردی و ضدمیکروبی بیونانوکامپوزیت صمغ قدومه شیرازی و نانواکسید روی
1397/6/19
-
۲۷ بار
۲۱
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی فاقد پالم در مقایسه با روغن سرخ کردنی حاوی پالم
1397/6/19
-
۴۶ بار
۲۲
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کنجد و مخلوط آن با روغنهای کانولا و اولئین پالم
1397/6/19
-
۲۸ بار
۲۳
تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
1397/6/19
-
۲۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه