فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۸۰
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus) 1397/6/19 - Get XML Data ۲۹ بار
۲ تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپ‌دار 1397/6/19 - Get XML Data ۳۰ بار
۳ تاثیر غلظت آنزیم بر فعالیت ضد انجمادی ژلاتین هیدرولیز در اکتومیوزین خرچنگ دراز آب شیرین قرار گرفته در معرض چرخه های انجماد وانجمادزدایی 1397/6/19 - Get XML Data ۳۰ بار
۴ کنترل کیفیت ماهی تازه و فراوری شده (Lethrinus nebulosus) در بهبهان، استان خوزستان 1397/6/19 - Get XML Data ۲۹ بار
۵ استفاده از سیستم استنتاج فازی-عصبی (انفیس) در مدل‌سازی استخراج روغن از بادام‌زمینی با پیش‌تیمار مایکروویو 1397/6/19 - Get XML Data ۲۸ بار
۶ بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادون‌قرمز 1397/6/19 - Get XML Data ۳۰ بار
۷ ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی درون پوشانی شده با آلژینات سدیم و سیلیس 1397/6/19 - Get XML Data ۳۳ بار
۸ تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایدار‌ی اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی 1397/6/19 - Get XML Data ۲۲ بار
۹ بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ 1397/6/19 - Get XML Data ۲۷ بار
۱۰ بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب 1397/6/19 - Get XML Data ۳۴ بار
۱۱ بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب 1397/6/19 - Get XML Data ۲۱ بار
۱۲ بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم‌ چرب 1397/6/19 - Get XML Data ۲۵ بار
۱۳ مقایسه‌ی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز 1397/6/19 - Get XML Data ۳۱ بار
۱۴ ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترش‌پذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین 1397/6/19 - Get XML Data ۲۶ بار
۱۵ بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم، نیکل در زردآلوی خشک (Prunuse armeniaca linnaeus) (آفتابی وتیزابی) عرضه شده در بازارهای سطح شهر تهران 1397/6/19 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۶ استفاده از نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل وانکومایسین: بررسی ویژگیها، آزادسازی و خاصیت ضد‫ میکروبی 1397/6/19 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۷ کاهش آفلاتوکسینM۱ در شرایط invitro با استفاده از تثبیت مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر سرامیک آلوماسیلیکات 1397/6/19 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۸ تهیه ی فیلم های امولسیونی بر پایه ی پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه اولئیک اسید و بررسی ویژگی های فیزیکی آن 1397/6/19 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۹ بررسی ویژگی‌های خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان 1397/6/19 - Get XML Data ۲۵ بار
۲۰ بررسی خواص کاربردی و ضد‌میکروبی بیونانوکامپوزیت صمغ قدومه شیرازی و نانو‌اکسید روی 1397/6/19 - Get XML Data ۲۷ بار
۲۱ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی فاقد پالم در مقایسه با روغن سرخ کردنی حاوی پالم 1397/6/19 - Get XML Data ۴۶ بار
۲۲ بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کنجد و مخلوط آن با روغن‌های کانولا و اولئین پالم 1397/6/19 - Get XML Data ۲۸ بار
۲۳ تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج 1397/6/19 - Get XML Data ۲۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه