این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۸۰
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus) 1397/6/19 - Get XML Data ۵۳ بار
۲ تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپ‌دار 1397/6/19 - Get XML Data ۵۷ بار
۳ تاثیر غلظت آنزیم بر فعالیت ضد انجمادی ژلاتین هیدرولیز در اکتومیوزین خرچنگ دراز آب شیرین قرار گرفته در معرض چرخه های انجماد وانجمادزدایی 1397/6/19 - Get XML Data ۵۶ بار
۴ تاثیر عصاره برگ پیازچه کوهی بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی همبرگر نگهداری شده در یخچال 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۵ کنترل کیفیت ماهی تازه و فراوری شده (Lethrinus nebulosus) در بهبهان، استان خوزستان 1397/6/19 - Get XML Data ۵۱ بار
۶ آنالیز تقریبی و ترکیب اسید چرب ماهی تازه و فراوری شده (Lethrinus nebulosus) 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۷ استفاده از سیستم استنتاج فازی-عصبی (انفیس) در مدل‌سازی استخراج روغن از بادام‌زمینی با پیش‌تیمار مایکروویو 1397/6/19 - Get XML Data ۶۰ بار
۸ بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادون‌قرمز 1397/6/19 - Get XML Data ۵۹ بار
۹ ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی درون پوشانی شده با آلژینات سدیم و سیلیس 1397/6/19 - Get XML Data ۶۰ بار
۱۰ تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایدار‌ی اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی 1397/6/19 - Get XML Data ۴۹ بار
۱۱ بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ 1397/6/19 - Get XML Data ۵۴ بار
۱۲ بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب 1397/6/19 - Get XML Data ۶۲ بار
۱۳ بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب 1397/6/19 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۴ بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم‌ چرب 1397/6/19 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۵ بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم‌ چرب 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۶ مقایسه‌ی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز 1397/6/19 - Get XML Data ۵۲ بار
۱۷ ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترش‌پذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین 1397/6/19 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۸ بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم، نیکل در زردآلوی خشک (Prunuse armeniaca linnaeus) (آفتابی وتیزابی) عرضه شده در بازارهای سطح شهر تهران 1397/6/19 - Get XML Data ۵۶ بار
۱۹ استفاده از نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل وانکومایسین: بررسی ویژگیها، آزادسازی و خاصیت ضد‫ میکروبی 1397/6/19 - Get XML Data ۶۱ بار
۲۰ کاهش آفلاتوکسینM۱ در شرایط invitro با استفاده از تثبیت مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر سرامیک آلوماسیلیکات 1397/6/19 - Get XML Data ۵۹ بار
۲۱ کاهش آفلاتوکسینM۱ در شرایط invitro با استفاده از تثبیت ساکارومایسس سرویزیه بر سرامیک آلوماسیلیکات 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۲ تهیه ی فیلم های امولسیونی بر پایه ی پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه اولئیک اسید و بررسی ویژگی های فیزیکی آن 1397/6/19 - Get XML Data ۵۷ بار
۲۳ بررسی ویژگی‌های خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان 1397/6/19 - Get XML Data ۵۰ بار
۲۴ بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کنجد و مخلوط آن با روغن‌های کانولا و اولئین پالم 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۵ روغن ساختار یافته آفتابگردان؛ ارزیابی کینتیک بلورینگی و ریزساختار 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۶ اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی کازئین با پانکراتین بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی کازئین هیدرولیز شده 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۷ بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی سس مایونز کم چرب تهیه‌شده با استفاده از امولسیفایر مونو-دی گلیسرید و صمغ های گوار و زانتان 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۸ بررسی خواص کاربردی و ضد‌میکروبی بیونانوکامپوزیت صمغ قدومه شیرازی و نانو‌اکسید روی 1397/6/19 - Get XML Data ۵۱ بار
۲۹ ارتقا خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس به‌وسیله ریز پوشانی اکستروژن دولایه آلژینات سدیم و صمغ زودو 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۰ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی فاقد پالم در مقایسه با روغن سرخ کردنی حاوی پالم 1397/6/19 - Get XML Data ۷۴ بار
۳۱ بهینه سازی استخراج پکتین از غلاف نخود فرنگی به کمک امواج میکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۲ آنالیز و تفسیر داده‌های حسی با استفاده از تحلیل مولفه‌های اصلی (PCA) 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳۳ بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کنجد و مخلوط آن با روغن‌های کانولا و اولئین پالم 1397/6/19 - Get XML Data ۵۲ بار
۳۴ بررسی ویژگی‌های انعقادی عصاره گیاه مایه پنیر Withania coagulans L. بر الگوی الکتروفورتیک پروتئین‌های حاصل از آب‌پنیر و بهینه کردن شرایط انعقاد در مقایسه با مایه پنیر استاندارد (کیموزین) 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۵ تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج 1397/6/19 - Get XML Data ۵۷ بار
۳۶ بررسی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای دولایه پکتین-موم کارنوبا به همراه نانوتیتان 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۷ کاربرد صمغ کنجاک و فیبر سویا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کالباس کم چرب 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳۸ استخراج لوتئین با استفاده از فناوری نانو (روش میکروامولسیون): تاثیر سورفاکتانت‌، کمک‌سورفاکتانت و پیش‌تیمار فراصوت 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳۹ بررسی تاثیر شرایط فرایند سرخ کردن بر جذب روغن و محاسبه ضریب انتشار موثر رطوبت در فرایند سرخ کردن عمیق فیش فینگر 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۴۰ خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای (Agaricusbisporus) و مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه