فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۷۷
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ مقایسه روغن پالم و چربی شیر به عنوان فاز روغنی در انکپسولاسیون کاتچین به روش نانوامولسیون 1396/10/26 - Get XML Data ۵۳ بار
۲ تاثیر یخ‌آب حاوی عصاره و اسانس زنجبیل در مهار تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) 1396/10/26 - Get XML Data ۴۳ بار
۳ بررسی فعالیت ضداکسایشی ترکیب عصاره‌های کنار و هسته خرما 1396/10/26 - Get XML Data ۶۶ بار
۴ بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای داغ بر برخی خواص کیفی باقلا 1396/10/26 - Get XML Data ۵۹ بار
۵ بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر پروسس پخش پذیر تولید شده با استفاده از هیدروکلوییدهای کنجاک و زانتان 1396/10/26 - Get XML Data ۷۳ بار
۶ بررسی اثر دود گرم طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص کیفی ژامبون مرغ عمل آوری شده فاقد نیتریت 1396/10/26 - Get XML Data ۶۱ بار
۷ بررسی شاخص‌های کیفی و حسی ژله خوراکی حاوی کنسانتره انار و لاکتوباسیلوس پاراکازئی 1396/10/26 - Get XML Data ۵۵ بار
۸ بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و حسی اسنک غنی شده با آرد سویا و آرد سویای فرموله شده با خواص عمل ‌کنندگی تخم ‌مرغ 1396/10/26 - Get XML Data ۳۷ بار
۹ استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید آب انار پروبیوتیک 1396/10/26 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۰ تولید پنیر سفید UF کم نمک 1396/10/26 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۱ بررسی تأثیر افزودن آرد دانه‌ی شنبلیله بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان بربری 1396/12/29 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۲ بهینه‌سازی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از آب پنیر با استفاده از آنزیم آلکالاز 1396/12/29 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۳ تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت 1396/12/29 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۴ تاثیر روش‌های مختلف پخت بر ویژگی‌های ضداکسایشی ریشه گیاه شلغم (Brassica rapa) 1396/12/29 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۵ بررسی تاثیر شرایط خشک‌کن خلایی پاششی با ریز ذره‌ساز آلتراسونیک روی خواص کاربردی، بازسازی و شیمیایی پودرهای عصاره برگ کنگر فرنگی 1396/12/29 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۶ پیش‌بینی درجه ژلاتینیزه نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیم‌جوش بر حسب زمان بخاردهی طی فرآیند نیم‌جوش کردن 1396/12/29 - Get XML Data ۳۴ بار
۱۷ بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی 1396/12/29 - Get XML Data ۳۰ بار
۱۸ اثر نوع پوشش و روش تمیزکردن در کاهش میزان آلودگی میوه خرمای مضافتی 1396/12/29 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۹ استفاده از پلاسمای غیر حرارتی فشار اتمسفری به عنوان روش جایگزین در غیر فعال سازی میکروارگانیسم‎های موجود در آب زرشک 1396/12/29 - Get XML Data ۴۱ بار
۲۰ تاثیر کلرید سدیم و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکی نشاسته ذرت 1396/12/29 - Get XML Data ۵۲ بار
۲۱ مقایسه استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی در کاهش میزان آکریلامید چیپس سیب‌زمینی ارقام آگریا و لیدی رزتا 1396/12/29 - Get XML Data ۳۴ بار
۲۲ بررسی تاثیر تیمار نیتریک اکسید و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی قارچ خوراکی Agaricus bisporus 1396/12/29 - Get XML Data ۳۴ بار
۲۳ ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ترکیب اسیدهای چرب و پایداری اکسایشی روغن کاملینا ساتیوا (DH ۱۰۲۵) 1396/12/29 - Get XML Data ۳۷ بار
۲۴ بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی ژل حاصل از آلبومین سفیده تخم مرغ 1396/12/29 - Get XML Data ۳۵ بار
۲۵ بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب 1396/12/29 - Get XML Data ۳۳ بار
۲۶ تشخیص فساد ماهی قزل آلا (Salmo trutta) در طول نگهداری با استفاده از یک سنسور رنگ سنجی کاغذی ساده 1396/12/29 - Get XML Data ۴۳ بار
۲۷ بررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرین‌کننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کم‌کالری و فراسودمند 1396/12/29 - Get XML Data ۳۴ بار
۲۸ تاثیر ساکارز و گلوکز بر خواص عملکردی نشاسته ذرت 1396/12/29 - Get XML Data ۳۸ بار
۲۹ مقایسه ترکیبات شیمیایی وفعالیت آنتی اکسیدانی اسانس پوست پرتقال استخراج شده به دو روش سیال فوق بحرانی و تقطیر با آب 1396/12/29 - Get XML Data ۴۳ بار
۳۰ بررسی اثر هیدروکلوئیدهای کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگی‌های حسی و بافتی شیره انگور 1396/12/29 - Get XML Data ۳۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه