فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1396، جلد ۱۲، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارتباط انواع اسیدهای چرب دریافتی از گروه‌های مختلف غذایی با سندرم متابولیک در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران 1396/10/19 - Get XML Data ۳۲ بار
۲ ارتباط الگوهای غذایی و کارکردهای اجرایی در دانش‌آموزان دبستانی ۸-۶ ساله 1396/10/19 - Get XML Data ۲۵ بار
۳ تأثیر هشت هفته تمرین مقاومتی و رژیم غذایی کم کالری بر سطوح پلاسمایی آنزیم‌ﻫﺎی کبدی و چربی کبد بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی 1396/10/19 - Get XML Data ۵۰ بار
۴ تأثیر مکمل رزوراترول بر میزان پارامترهای آنتی‌اکسیدانی و پروفایل لیپیدی و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی در بیماران دیابتی تیپ ‌دو: کارآزمایی بالینی تصادفی‌شده دوسوکور 1396/10/19 - Get XML Data ۴۲ بار
۵ بررسی میزان اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نمایه توده بدنی و خودپنداره افراد با اضافه وزن 1396/11/21 - Get XML Data ۲۶ بار
۶ اثر کنسانتره خرما به عنوان جایگزین شکر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط انگور – سیب 1396/10/19 - Get XML Data ۳۸ بار
۷ بررسی خواص کیفی، رئولوژیکی و ماندگاری نان قالبی ترکیبی (تریتیکاله- گندم) 1396/10/19 - Get XML Data ۳۳ بار
۸ خصوصیات ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه موسیر بر باکتری کلستریدیوم بوتولینوم و استافیلوکوکوس اورئوس در کشک مایع و ارزیابی خواص حسی 1396/10/19 - Get XML Data ۳۰ بار
۹ تأثیر افزودن پودر پوست انار قرمز و هل بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی کیک روغنی 1396/10/19 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۰ اثر پوشش‌دهی با صمغ بادام کوهی و ژلاتین بر کاهش جذب روغن، خصوصیات فیزیکی و حسی خلال‌های سیب زمینی سرخ شده به روش عمیق 1396/10/19 - Get XML Data ۲۷ بار
۱۱ تثبیت آنزیم اینولیناز حاصل از آسپرژیلوس نایجر بر روی نانوپپتیدهای مغناطیسی هیدرولیزات گلوتنی گندم با هدف تولید شربت پرفروکتوز 1396/11/21 - Get XML Data ۲۳ بار
۱۲ بهبود کیفی و بافتی کیک اسفنجی فاقد چربی با استفاده از پودر ژل آلوورا 1396/11/21 - Get XML Data ۳۵ بار
۱۳ ارتباط پیروی از الگوی غذایی مدیترانه‌ای با دانسیته مواد معدنی استخوان و خطر شکستگی: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز 1396/11/21 - Get XML Data ۳۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه