این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۵، شماره ۷۶
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تحلیل انرژی و اگزرژی فرآیند خشک کردن قطعات سیب در یک خشک‌کن هوای گرم 1396/9/11 - Get XML Data ۱۰۲ بار
۲ بررسی استفاده از خواص لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس کانکئی جدا شده از عسل در تهیه آب انار پروبیوتیک 1396/9/13 - Get XML Data ۶۷ بار
۳ بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و جداسازی اولیه فرکشن های پپتیدی فرآورده تخمیری سس سوراغ 1396/9/29 - Get XML Data ۹۶ بار
۴ پتانسیل پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های جدا شده از ماست لیقوان تبریز 1396/10/3 - Get XML Data ۷۸ بار
۵ اثر عصاره های مختلف بره موم بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای در شرایط یخچال: ترکیبات شیمیایی، ارزیابی میکروبی و حسی 1396/10/3 - Get XML Data ۶۷ بار
۶ ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فیتوشیمیایی و ضد میکروبی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر جمعیت ریزاندامگان عامل مسمومیت و عفونت غذایی 1396/10/3 - Get XML Data ۷۰ بار
۷ بررسی خواص فیزیکی کدو مسمایی(.L Cucurbita pepo) در فرآیند سرخ کردن عمیق 1396/10/12 - Get XML Data ۱۰۸ بار
۸ تاثیر غلظت‌های متفاوت گلیسرول و سوربیتول بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین کانولا 1396/10/3 - Get XML Data ۶۲ بار
۹ بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و مقایسه ویژگی‌های آن با بستنی معمولی 1396/10/3 - Get XML Data ۶۲ بار
۱۰ اثرجایگزین کردن نمک طعام با عصاره گیاه سیاه شور مصری در فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی تولیدی به شیوه فراپالایش: با رویکرد رژیمی 1396/10/3 - Get XML Data ۶۹ بار
۱۱ بررسی اثر سبوس گندم با اسید فیتیک کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ برگر 1396/10/3 - Get XML Data ۶۲ بار
۱۲ بررسی اثر صمغ های اسفرزه و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی 1396/10/3 - Get XML Data ۹۶ بار
۱۳ بررسی سینیتیک استخراج نشاسته از سیبزمینی با مدلهای تحلیلی و تجربی، با بهکارگیری الگوریتم ژنتیک 1396/10/3 - Get XML Data ۸۹ بار
۱۴ بررسی قابلیت اتصال به کلسیم پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین دانه ی گوجه 1396/10/3 - Get XML Data ۸۳ بار
۱۵ بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ریز ساختار و ویژگی های فیزیکو شیمیایی فیلم خوراکی ترکیبی ایزوله پروتئین کانولا- ژلاتین 1396/10/17 - Get XML Data ۵۹ بار
۱۶ بهینه سازی ترکیب پوشش خوراکی با کاربرد طرح مرکب بر عمر انباری و خواص کیفی میوه انجیر (Ficus Carica domestica L.) 1396/10/3 - Get XML Data ۸۳ بار
۱۷ بررسی اثر افزودن شیر ارزن بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA-۵، باکتری های آغازگر ماست و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک 1396/10/3 - Get XML Data ۶۷ بار
۱۸ بررسی اثر آنزیم گلوکزایزومراز بر محلول گلوکزی و هیدرولیز محلول شکر سفید با آنزیم انورتاز جهت تولید شربت با فروکتوز بالا 1396/10/4 - Get XML Data ۶۲ بار
۱۹ بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جلبک قهوه ای (Sargassum glaucescens) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ 1396/10/4 - Get XML Data ۸۲ بار
۲۰ تولید مربای سیب با کالری کاهش‌یافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگی‌های کیفی آن 1396/10/4 - Get XML Data ۸۶ بار
۲۱ تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی 1396/10/4 - Get XML Data ۸۲ بار
۲۲ تاثیر سوکرالوز و مالتیتول برخواص فیزیکوشیمیایی و حسی ذرت حجیم شده به روش انفجاری شیرین 1396/10/4 - Get XML Data ۸۲ بار
۲۳ تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی 1396/10/12 - Get XML Data ۷۸ بار
۲۴ مقایسه اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی عصاره های پالپ میوه ازگیل ژاپنی(Eriobotrya japonica Lindl.) در پایدارسازی روغن سویا 1396/10/17 - Get XML Data ۸۳ بار
۲۵ اثر کیتوزان و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت پس از برداشت و ترکیب‌های پاداکسنده میوه توت‌فرنگی 1396/10/12 - Get XML Data ۶۷ بار
۲۶ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پودر ژله حاوی پودر کدوحلوایی 1396/10/12 - Get XML Data ۶۰ بار
۲۷ تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتهای زیست تخریب پذیر بر پایه پلی اتیلن- نشاسته- نانورس بر خصوصیات فیزیکوشیمایی قارچ دکمه ای 1396/10/12 - Get XML Data ۵۶ بار
۲۸ بررسی تأثیر تکنیک تبادل یونی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکر خام و سفید 1396/10/12 - Get XML Data ۵۹ بار
۲۹ غنی سازی غلات صبحانه با استفاده از پودر کدوحلوایی 1396/10/12 - Get XML Data ۷۸ بار
۳۰ بهینه‌سازی پوشش‌دهی در کیک‌های فاقد گلوتن غنی‌شده با بتاکاروتن با روش سطح پاسخ 1396/10/5 - Get XML Data ۶۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه