فهرست مقالات
میکروب شناسی مواد غذایی، 1396، جلد ۴، شماره ۲ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره گیاه پنجهبرگ راست (Potentilla recta) | 1396/7/18 | - | ![]() |
۱۸ بار | |
۲ | مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان | 1396/7/18 | - | ![]() |
۱۳ بار | |
۳ | بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری | 1396/7/18 | - | ![]() |
۱۷ بار | |
۴ | مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه | 1396/7/18 | - | ![]() |
۱۳ بار | |
۵ | تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه | 1396/7/18 | - | ![]() |
۱۹ بار | |
۶ | رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو | 1396/7/18 | - | ![]() |
۱۱ بار | |
۷ | بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو | 1396/7/18 | - | ![]() |
۱۴۳ بار | |
۸ | لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونهای و ویژگیهای فنوتیپی | 1396/7/25 | - | ![]() |
۱۵ بار | |
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |