فهرست مقالات


میکروب شناسی مواد غذایی، 1396، جلد ۴، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta) 1396/7/18 - Get XML Data ۱۸ بار
۲ مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان 1396/7/18 - Get XML Data ۱۳ بار
۳ بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری 1396/7/18 - Get XML Data ۱۷ بار
۴ مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه 1396/7/18 - Get XML Data ۱۳ بار
۵ تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه 1396/7/18 - Get XML Data ۱۹ بار
۶ رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو 1396/7/18 - Get XML Data ۱۱ بار
۷ بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو 1396/7/18 - Get XML Data ۱۴۳ بار
۸ لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونه‌ای و ویژگی‌های فنوتیپی 1396/7/25 - Get XML Data ۱۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه