صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 10 فروردین 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1396، جلد ۱۵، شماره ۷۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر اعمال ساسپتور در مایکروفر بر فاکتورهای کیفی پخت کیک فنجانی
1396/7/18
-
۴۸ بار
۲
بررسی کیفیت گوجه فرنگی زیتونی (رقم سانتلا) بسته بندی شده در فیلم های پلی اتیلنی و نانو پلیمر سیلیکونی به روش اتمسفر تغییریافته
1396/7/25
-
۵۳ بار
۳
اثر افزودن صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی
1396/7/25
-
۳۸ بار
۴
بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی گیاه چای کوهی به کمک امواج فراصوت
1396/7/25
-
۳۴ بار
۵
بررسی بهبود عمر ماندگاری قارچ دکمه ای به وسیله پراستیک اسید و اسانس زیره سبز
1396/7/25
-
۳۰ بار
۶
تأثیر پوشش خوراکی بر پایهی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگیهای بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازهی میوهی به
1396/7/25
-
۳۳ بار
۷
بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم
1396/7/25
-
۲۸ بار
۸
بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم
1396/12/1
-
۲۸ بار
۹
بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم
1396/12/4
-
۵۲ بار
۱۰
بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و بسته بندی تحت خلاء بر زمان ماندگاری سینه مرغ
1396/7/25
-
۶۲ بار
۱۱
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی، اثر ضد میکروبی و برهمکنش اسانس زردچوبه و ریحان علیه برخی از باکتری های بیماری زا
1396/7/25
-
۴۶ بار
۱۲
مقایسه تاثیر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و ترکیب اسید چرب روغن دانه نارنج
1396/7/25
-
۳۰ بار
۱۳
مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته
1396/7/25
-
۳۸ بار
۱۴
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، نمک و زمان قوام یابی بر روی خواص رئولوژیکی ژل سوریمی
1396/7/25
-
۳۲ بار
۱۵
اثر افزودن آلوورا بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و بافت نان بربری
1396/7/25
-
۴۹ بار
۱۶
تاًثیر شرایط فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، عملکردی و میکروساختار پودرهای شیره خرما
1396/8/12
-
۴۰ بار
۱۷
مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستانهای ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران
1396/8/12
-
۲۹ بار
۱۸
اثر پیشتیمار متابیسولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه
1396/8/12
-
۳۴ بار
۱۹
اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout)
1396/8/12
-
۵۶ بار
۲۰
اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout)
1396/12/1
-
۳۶ بار
۲۱
اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout)
1396/12/4
-
۳۱ بار
۲۲
تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلریدسدیم روی دانسیته ظاهری سیبزمینی طی سرخکردن
1396/8/12
-
۶۴ بار
۲۳
جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتریهای اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها
1396/8/12
-
۴۰ بار
۲۴
جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتریهای اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها
1396/12/1
-
۴۵ بار
۲۵
جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتریهای اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها
1396/12/4
-
۲۹ بار
۲۶
جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتریهای اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها
1396/12/29
-
۴۱ بار
۲۷
بررسی پارامترهای خشک کردن شلتوک نیم جوش و تأثیر خشک کن ترکیبی هوا گرم – فروسرخ بر راندمان برنج سالم (مطالعه موردی: رقم فجر)
1396/8/12
-
۴۸ بار
۲۸
تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی
1396/8/12
-
۳۰ بار
۲۹
طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی هوا، خلاء و اتمسفر اصلاح شده
1396/10/12
-
۵۵ بار
۳۰
ارزیابی اثر پلیساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب
1396/8/12
-
۴۴ بار
۳۱
بررسی امکان تشخیص تقلبات عسل با استفاده از مدلسازی ماشین های بردار پشتیبان
1396/8/12
-
۲۶ بار
۳۲
بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM)
1396/8/12
-
۵۰ بار
۳۳
بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری با استفاده از طرح آماری مخلوط
1396/8/12
-
۴۸ بار
۳۴
تاثیر روش های مختلف استخراج بر کیفیت و کمیت روغن ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
1396/8/12
-
۴۸ بار
۳۵
تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل
1396/8/12
-
۴۷ بار
۳۶
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
1396/8/12
-
۳۵ بار
۳۷
تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه آب گوجه فرنگی و مخلوط سبزیجات فلفل دلمه ای، کرفس و گشنیز
1396/8/12
-
۲۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه