این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 15 آبان 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1396، جلد ۴، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Announcement of a Session on “Food Hygiene and Safety” in Yazd, Iranian Historical City
1396/7/18
-
۲۷ بار
۲
Establishment of “GM Rice Safety Award” by Biosafety Society of Iran
1396/7/18
-
۲۵ بار
۳
Physicochemical Characteristics of Essential Oil of Black Pepper (Piper nigrum) Cultivated in Chittagong, Bangladesh
1396/7/18
-
۲۸ بار
۴
Occurrence of Bacillus cereus in Beef Burger Marketed in Tehran, Capital of Iran
1396/7/18
-
۲۸ بار
۵
Antimicrobial Resistance Pattern of Escherichia coli Isolated from Chickens with Colibacillosis in Yazd, Iran
1396/7/18
-
۲۴ بار
۶
Application of Honey to Reduce Oxidation in Soybean Oil
1396/7/18
-
۲۵ بار
۷
Prevalence of Common Food-Borne Parasitic Diseases in Slaughtered Ruminants in West Part of Iran
1396/7/18
-
۲۸ بار
۸
Necessity of Molecular Differentiation of Entamoeba spp.
1396/7/18
-
۳۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه