این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1396، جلد ۱۴، شماره ۷۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند 1396/6/19 - Get XML Data ۲۳۵ بار
۲ بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان 1396/6/19 - Get XML Data ۱۸۲ بار
۳ تولید مافین بدون‌ شکر با استفاده از استویا و عصاره چای‌سبز 1396/6/19 - Get XML Data ۹۴ بار
۴ تولید و ارزیابی ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات عصاره چای سبز 1396/7/25 - Get XML Data ۷۱ بار
۵ بهینه سازی استخراج عصاره گیاه متکا با روش های فراصوت و سیال فوق بحرانی و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره آن 1396/7/25 - Get XML Data ۷۱ بار
۶ کاربرد پیش تیمار اولتراسونیک در استخراج روغن دانه کنجد و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن 1396/7/25 - Get XML Data ۹۵ بار
۷ اندازه‌گیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین 1396/7/25 - Get XML Data ۸۹ بار
۸ تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال 1396/7/25 - Get XML Data ۹۹ بار
۹ اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز 1396/7/25 - Get XML Data ۹۱ بار
۱۰ تأثیر تغییر نسبت پروتئین‌های سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئین‌های سرم 1396/7/25 - Get XML Data ۶۴ بار
۱۱ اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب 1396/7/25 - Get XML Data ۶۴ بار
۱۲ مطالعه بر روی کاربرد استفاده از سویههای وحشی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان آغازگر در کاهش استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر آب نمکی 1396/7/25 - Get XML Data ۷۲ بار
۱۳ تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی 1396/7/25 - Get XML Data ۷۹ بار
۱۴ اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله 1396/7/25 - Get XML Data ۹۰ بار
۱۵ تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقره‌ای 1396/7/25 - Get XML Data ۹۰ بار
۱۶ بررسی خواص کیفی خامه کم‌چرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر 1396/7/25 - Get XML Data ۸۰ بار
۱۷ بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین 1396/7/25 - Get XML Data ۶۸ بار
۱۸ تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال 1396/7/25 - Get XML Data ۸۱ بار
۱۹ بررسی تأثیر فرایند پوست‌گیری با فناوری پرتودهی مادون‌قرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی 1396/7/25 - Get XML Data ۹۹ بار
۲۰ بررسی ویژگی آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل 1396/7/25 - Get XML Data ۶۵ بار
۲۱ فرمولاسیون پاستیل هلو حاوی رنگ کاروتنوئیدی استخراج شده از میکروکوکوس روزئوس و بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی آن 1396/7/25 - Get XML Data ۱۰۳ بار
۲۲ تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری 1396/7/25 - Get XML Data ۱۰۹ بار
۲۳ بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار 1396/7/25 - Get XML Data ۶۱ بار
۲۴ ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی 1396/7/25 - Get XML Data ۱۰۳ بار
۲۵ بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ 1396/7/25 - Get XML Data ۵۷ بار
۲۶ بررسی ویژگیهای ضداکسایشی بتاکاروتن استخراج شده از کدوحلوایی 1396/7/25 - Get XML Data ۷۳ بار
۲۷ تولید مخلوط پودر دانه بزرک و کنجد همراه با روغن زیتون و بررسی ویژگی‌های کیفی آن طی نگهداری 1396/7/25 - Get XML Data ۷۰ بار
۲۸ تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج 1396/7/25 - Get XML Data ۸۷ بار
۲۹ بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ممانعت کنندگی آسیب DNA و بازدارندگی فعالیت آنزیم های آلفا-گلوکوسیداز و آلفا-آمیلاز پپتید های زیست فعال فرآورده تخمیری سس ماهی ساردین 1396/7/25 - Get XML Data ۸۵ بار
۳۰ بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین در چای صادراتی و وارداتی 1396/7/25 - Get XML Data ۶۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه