این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 3 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1396، جلد ۱۴، شماره ۷۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند
1396/6/19
-
۲۳۵ بار
۲
بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان
1396/6/19
-
۱۸۲ بار
۳
تولید مافین بدون شکر با استفاده از استویا و عصاره چایسبز
1396/6/19
-
۹۴ بار
۴
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ترکیبات عصاره چای سبز
1396/7/25
-
۷۱ بار
۵
بهینه سازی استخراج عصاره گیاه متکا با روش های فراصوت و سیال فوق بحرانی و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره آن
1396/7/25
-
۷۱ بار
۶
کاربرد پیش تیمار اولتراسونیک در استخراج روغن دانه کنجد و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
1396/7/25
-
۹۵ بار
۷
اندازهگیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین
1396/7/25
-
۸۹ بار
۸
تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
1396/7/25
-
۹۹ بار
۹
اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز
1396/7/25
-
۹۱ بار
۱۰
تأثیر تغییر نسبت پروتئینهای سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئینهای سرم
1396/7/25
-
۶۴ بار
۱۱
اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب
1396/7/25
-
۶۴ بار
۱۲
مطالعه بر روی کاربرد استفاده از سویههای وحشی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان آغازگر در کاهش استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر آب نمکی
1396/7/25
-
۷۲ بار
۱۳
تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی
1396/7/25
-
۷۹ بار
۱۴
اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله
1396/7/25
-
۹۰ بار
۱۵
تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقرهای
1396/7/25
-
۹۰ بار
۱۶
بررسی خواص کیفی خامه کمچرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر
1396/7/25
-
۸۰ بار
۱۷
بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین
1396/7/25
-
۶۸ بار
۱۸
تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال
1396/7/25
-
۸۱ بار
۱۹
بررسی تأثیر فرایند پوستگیری با فناوری پرتودهی مادونقرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی
1396/7/25
-
۹۹ بار
۲۰
بررسی ویژگی آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل
1396/7/25
-
۶۵ بار
۲۱
فرمولاسیون پاستیل هلو حاوی رنگ کاروتنوئیدی استخراج شده از میکروکوکوس روزئوس و بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن
1396/7/25
-
۱۰۳ بار
۲۲
تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری
1396/7/25
-
۱۰۹ بار
۲۳
بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار
1396/7/25
-
۶۱ بار
۲۴
ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی
1396/7/25
-
۱۰۳ بار
۲۵
بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ
1396/7/25
-
۵۷ بار
۲۶
بررسی ویژگیهای ضداکسایشی بتاکاروتن استخراج شده از کدوحلوایی
1396/7/25
-
۷۳ بار
۲۷
تولید مخلوط پودر دانه بزرک و کنجد همراه با روغن زیتون و بررسی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری
1396/7/25
-
۷۰ بار
۲۸
تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
1396/7/25
-
۸۷ بار
۲۹
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ممانعت کنندگی آسیب DNA و بازدارندگی فعالیت آنزیم های آلفا-گلوکوسیداز و آلفا-آمیلاز پپتید های زیست فعال فرآورده تخمیری سس ماهی ساردین
1396/7/25
-
۸۵ بار
۳۰
بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین در چای صادراتی و وارداتی
1396/7/25
-
۶۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه