صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
فرآیند و کارکرد گیاهی
، 1395، جلد ۵، شماره ۱۶
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی تاثیر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم (آناتاز) بر روی برخی خصوصیات فیزیولوژی و مورفولوژی توت فرنگی رقم کوئین الیزا (Fragaria ananassa c.v.Queen Elisa) در شرایط کشت هیدروپونیک
1396/6/8
-
۲۸ بار
۲
تاثیر امواج فراصوت با انرژی پایین بر تمامیت غشای سلول های جداکشت جعفری
1396/6/8
-
۳۶ بار
۳
حفظ کیفیت پس از برداشت و کنترل پوسیدگی قارچی فلفل دلمه ای (Capsicum annum L.) توسط پوشش خوراکی کیتوزان
1396/6/8
-
۳۲ بار
۴
اثر نیترات پتاسیم بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان در مرحله جوانهزنی بذور زوال یافته ماریتیغال
1396/6/8
-
۲۸ بار
۵
اثر جیبرلین بر فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) تحت تنش شوری
1396/6/8
-
۲۵ بار
۶
تأثیرتنش شوری و رژیم آبیاری بر رشد و عملکرد ژنوتیپ های گیاه بزرک
1396/6/8
-
۳۰ بار
۷
اثرات تنش خشکی و برهمکنش آن با سیلیکون بر تحریک سامانه آنتی اکسیدان و میزان پراکسیداسیون لیپیدی رازیانه (Foeniculum vulgar)
1396/6/8
-
۳۱ بار
۸
بررسی اثر اسید سالیسیلیک بر برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه شنبلیله تحت تنش خشکی
1396/6/8
-
۲۶ بار
۹
ارزیابی تاثیر تیمار کلسیم بر عمر پس از برداشت گوجهفرنگی رقم
1396/6/8
-
۳۱ بار
۱۰
اثر تنش کم آبی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و میزان اسمولیتهای قند و پرولین در طالبی سمسوری ورامین
1396/6/8
-
۳۷ بار
۱۱
اثر کلرید کادمیوم بر رنگیزه های فتوسنتزی، محتوای پرولین و میزان پروتئین های محلول گیاهچه های عدس
1396/6/8
-
۲۸ بار
۱۲
اثر رژیمهای مختلف کمآبیاری بر عملکرد، کیفیت و کمیت دو رقم گوجهفرنگی شقایق و شهرزاد در شرایط گلخانهای
1396/6/8
-
۲۸ بار
۱۳
تاثیر کلرید کادمیوم و جیوه بر میزان قند محلول، پروتئین کل، اسید آمینههای پرولین، لیزین، متیونین و برخی آنزیمها در دو رقم گندم نان (Triticum aestivum L.)
1396/6/8
-
۳۰ بار
۱۴
اثرتنش خشکی بر رشد رویشی وتغییرات بیوشیمیایی شش گونه زینتی گرمسیری
1396/6/8
-
۳۰ بار
۱۵
تأثیر غلظت هورمونهای اکسین و سیتوکینین بر رنگدانههای فتوسنتزی و اسید آمینه پرولین در شرایط تنش خشکی در ذرت سینگل کراس ۷۰۴
1396/6/8
-
۳۸ بار
۱۶
اثر برهمکنش شوری و جیبرلیک اسید بر محتوای رنگیزه های فتوسنتزی و برخی آنزیم های آنتی اکسیدان در دو رقم نخود ایرانی (Cicer arientinum L.
1396/6/8
-
۳۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه