این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1396، جلد ۱۴، شماره ۷۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ استفاده از فیبر پلی پیرول نانوساختار برای مطالعه اثر موسیلاژ به دانه بر پروفایل کروماتوگرافی گازی ترکیبات فرار، خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی ماست 1396/4/18 - Get XML Data ۹۳ بار
۲ اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی 1396/4/18 - Get XML Data ۱۶۷ بار
۳ بررسی خصوصیات هم‌افزائی و هم‌ستیزی عصاره‌ چای سبز و هل 1396/7/25 - Get XML Data ۷۴ بار
۴ بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله 1396/7/25 - Get XML Data ۸۷ بار
۵ بهینه‌سازی فرآیند خشک‌کردن پاششی رب گوجه‌فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ 1396/7/25 - Get XML Data ۸۴ بار
۶ مطالعه ارتباط بین صفات حسی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر 1396/7/25 - Get XML Data ۶۵ بار
۷ بررسی خصوصیات شیمیایی، ویژگی‌های عملکردی و فعالیت ضد رادیکالی پلی‌ساکاریدهای محلول در آب غلاف نخود فرنگی 1396/7/25 - Get XML Data ۵۵ بار
۸ مطالعه تاثیر نانوفیبر سلولز باکتریایی بر خواص فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان-نانونقره و تعیین غلظت بهینه‌ی آن با روش سطح پاسخ 1396/7/25 - Get XML Data ۱۱۹ بار
۹ تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی 1396/7/25 - Get XML Data ۵۹ بار
۱۰ مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان‌های صنعتی تهیه‌ شده در شهرکرمانشاه 1396/7/25 - Get XML Data ۹۵ بار
۱۱ مقایسه برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده کم‌چرب حاوی صمغ دانه بالنگو شیرازی و صمغ فارسی 1396/7/25 - Get XML Data ۶۶ بار
۱۲ بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگی‌های حسی و شیمیایی کیک روغنی 1396/7/25 - Get XML Data ۹۸ بار
۱۳ تولید و بررسی برخی ویژگیهای نانولیپوزوم‌های حاوی عصاره برگ زیتون 1396/7/25 - Get XML Data ۶۱ بار
۱۴ برآورد سریع و غیر مخرب محتوی خاکستر آرد گندم با استفاده از یک سیستم بینایی کامپیوتری 1396/7/25 - Get XML Data ۹۰ بار
۱۵ تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کارتنوئیدهای بتاکاروتن و لیکوپن از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ 1396/7/25 - Get XML Data ۶۴ بار
۱۶ بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو 1396/7/25 - Get XML Data ۷۱ بار
۱۷ بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخ‌کردن سطحی و عمیق 1396/7/25 - Get XML Data ۱۰۳ بار
۱۸ بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلم‌های زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بسته‌بندی میوه آلبالو ایرانی 1396/7/25 - Get XML Data ۶۸ بار
۱۹ مدل‌سازی گرفتگی غشا در اولترافیلتراسیون شیر کم‌چرب 1396/7/25 - Get XML Data ۹۸ بار
۲۰ شناسایی اجزای تصمیم خرید مصرف کننده از منظر بسته‌بندی محصول و بررسی تاثیر سطح درگیری ذهنی بر این اجزا (مورد مطالعه صنعت سوهان قم) 1396/7/25 - Get XML Data ۹۵ بار
۲۱ شناسایی اجزای تصمیم خرید مصرف کننده از منظر بسته‌بندی محصول و بررسی تاثیر سطح درگیری ذهنی بر این اجزا (مورد مطالعه صنعت سوهان قم) 1397/2/18 - Get XML Data ۶۰ بار
۲۲ بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ 1396/7/25 - Get XML Data ۱۰۵ بار
۲۳ اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده 1396/7/25 - Get XML Data ۹۳ بار
۲۴ بررسی اثر ضد میکروبی نانوسیال بر پایه عصاره سریش و نانو ذره اکسید روی 1396/7/25 - Get XML Data ۵۹ بار
۲۵ مقایسه کارایی انواع بتا سیکلو دکسترین کراس لینک شده در حذف کلسترول کره 1396/7/25 - Get XML Data ۶۷ بار
۲۶ استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگی‌های فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی 1396/7/25 - Get XML Data ۶۰ بار
۲۷ بررسی عوامل مؤثر بر گرایش مصرف‌کنندگان به لبنیات برند 1396/7/25 - Get XML Data ۱۰۱ بار
۲۸ بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو 1396/7/25 - Get XML Data ۱۱۲ بار
۲۹ اثر کنسانتره پروتئین شیر و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر راندمان، ویژگی‌های شیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایش 1396/7/25 - Get XML Data ۱۰۵ بار
۳۰ اثر صمغ دانه‌ریحان و اسانس پونه‌کوهی بر خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و حسی کیک‌شکلاتی با چربی کاهش یافته 1396/7/25 - Get XML Data ۶۲ بار
۳۱ شربت فروکتوز و اثرات عملکردی و تغذیه ای آن 1396/7/25 - Get XML Data ۵۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه