صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 30 تیر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1396، جلد ۱۲، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی ارتباط دریافت درشت مغذیها با پروتئین واکنشگرC با حساسیت بالا (hs-CRP) ) در ساکنین خانه سالمندان شهر سبزوار (مطالعه مقطعی)
1396/3/31
-
۸ بار
۲
اثر عصاره چای سبز بر بیان ژن TNF-α پس از فعالیت مقاومتی در مردان چاق: مطالعه متقاطع، تصادفی، دوسوکور، کنترل شده با دارونما
1396/3/31
-
۱۰ بار
۳
تأثیر مصرف مکمل بتاآلانین بر پاسخ لاکتات سرم و استقامت عضلانی در پرورشکاران مرد
1396/3/31
-
۱۰ بار
۴
تأثیر تمرینات هوازی و عصاره هسته انگور بر شاخصهای خطرزای قلبی -عروقی مردان جوان
1396/3/31
-
۹ بار
۵
بررسی ارتباط اضطراب با رفتارهای غذا خوردن در دانشجویان در حال تحصیل در شهرهای تهران و اهواز
1396/3/31
-
۱۰ بار
۶
بررسی ارتباط اضطراب با رفتارهای غذا خوردن در دانشجویان در حال تحصیل در شهرهای تهران و اهواز
1396/10/9
-
۸ بار
۷
ارزیابی اثر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی و سدیمکازئینات بر حلالیت پروتئینها و برهم کنش پروتئینها در سویا برگر
1396/3/31
-
۹ بار
۸
استفاده از تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم کامپوزیتی از پلیپروپیلن پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز به عنوان نوعی بستهبندی جدید برای مواد غذایی
1396/3/31
-
۹ بار
۹
بررسی اثر افزودن مقادیر مختلف کدوحلوایی به آب پرتقال
1396/3/31
-
۶ بار
۱۰
بررسی تأثیر پوشش خوراکی عصاره آلوئهورا همراه با نانوذرات چربی جامد حاوی اسانس روغنی زنیان بر عمر نگهداری گوشت تازه گاو
1396/3/31
-
۱۴ بار
۱۱
بررسی سینتیک تغییرات فعالیت آنتیاکسیدانی با پیشرفت پروتئولیز در پنیر سنتی کوزهای حاوی عصاره هَوِن در مرحله آب نمک و داخل کوزه
1396/3/31
-
۱۱ بار
۱۲
بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم و نیکل در برنج ایرانی و وارداتی مصرفی شهر تهران
1396/3/31
-
۹ بار
۱۳
اثر فرآیند خشک کردن حرارتی روی شاخصهای شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) و نگهداری آن در ۴ درجه سلسیوس
1396/3/31
-
۱۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه