فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1396، جلد ۱۴، شماره ۷۰
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ جداسازی و تشخیص گونه های مخمر روغنیSAGSGC Candida Orthopsilosi با استفاده از ژن ریبوزومی از ماهی سوف و بهینه سازی تولید روغن و توده زیستی از آن 1396/1/29 - Get XML Data ۴۶ بار
۲ بررسی خصوصیات تغذیه‌ای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی 1396/7/25 - Get XML Data ۴۵ بار
۳ بکارگیری روش شبکه‌های عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصه‌های خشک‌کردن بادنجان و شلغم در یک خشک‌کن ترکیبی مایکروویو- همرفتی 1396/1/29 - Get XML Data ۴۰ بار
۴ غنی‏سازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه 1396/1/29 - Get XML Data ۵۲ بار
۵ غنی‌سازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه 1397/2/18 - Get XML Data ۲۹ بار
۶ کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به‏عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم‏چرب 1396/1/29 - Get XML Data ۵۳ بار
۷ کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به‌عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم‌چرب 1397/2/18 - Get XML Data ۲۷ بار
۸ بررسی تنوع زیستی باکتری‌های اسید لاکتیک دوغ محلی مشهد با استفاده از روش آنالیز ژن ۱۶S rRNA و تعیین توانایی پروبیوتیکی سویه‌های جدا شده از آن 1396/7/25 - Get XML Data ۷۵ بار
۹ بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ 1396/1/29 - Get XML Data ۱۰۳ بار
۱۰ اعتباربخشی روش اندازه گیری آفلاتوکسینM۱ در ماست 1396/7/25 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۱ تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج 1396/7/25 - Get XML Data ۳۸ بار
۱۲ مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانه‌های آفتابگردان با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی 1396/7/25 - Get XML Data ۱۰۲ بار
۱۳ ترشح لیپاز و تولید دوکوزاهگزانوئیک اسید توسط سویه آئورانتیوکیتریوم رشد یافته در روغن کتان 1396/7/25 - Get XML Data ۷۶ بار
۱۴ اثر پرتودهی اشعه گاما بر خصوصیات کیفی میوه انار در طول انبار سرد 1396/7/25 - Get XML Data ۷۹ بار
۱۵ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga) 1396/7/25 - Get XML Data ۶۵ بار
۱۶ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga) 1397/2/18 - Get XML Data ۲۷ بار
۱۷ تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی 1396/7/25 - Get XML Data ۷۴ بار
۱۸ مقایسه اثرات سدیم تری پلی فسفات، سدیم هگزا متا فسفات و تترا سدیم پیروفسفات بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ران عمل آمده گاو 1396/7/25 - Get XML Data ۸۵ بار
۱۹ بررسی اثر نوع مخمر، زمان تخمیر و اثرات متقابل آنها بر قدرت تولید گاز مخمر نانوایی به روش‌ حجم سنجی گازوگرافی 1396/7/25 - Get XML Data ۳۸ بار
۲۰ اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز 1396/7/25 - Get XML Data ۷۱ بار
۲۱ سینتیک کاهش قند‌های احیا کننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی 1396/7/25 - Get XML Data ۵۶ بار
۲۲ ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان 1396/7/25 - Get XML Data ۴۰ بار
۲۳ ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male-specific coliphage (MS۲) 1396/7/25 - Get XML Data ۸۹ بار
۲۴ بهینه‌سازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ 1396/7/25 - Get XML Data ۳۷ بار
۲۵ خشک کردن برگ گیاه پولک(Stachys schtschegleevii Sosn.) پیش تیمار شده با فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن 1396/7/25 - Get XML Data ۸۰ بار
۲۶ تشکیل کانژوگه های لیزوزیم-دکستران با استفاده از حرارت دهی مایکروویو 1396/7/25 - Get XML Data ۵۶ بار
۲۷ تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات 1396/7/25 - Get XML Data ۸۷ بار
۲۸ ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx۱ و stx۲ ) در اشرشیا کلیO۱۵۷ H۷با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام 1396/7/25 - Get XML Data ۸۹ بار
۲۹ بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares) 1396/7/25 - Get XML Data ۴۰ بار
۳۰ بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز درمحیط کشت و شیر استریل 1396/7/25 - Get XML Data ۳۸ بار
۳۱ اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی 1396/7/25 - Get XML Data ۴۱ بار
۳۲ اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی 1396/7/25 - Get XML Data ۳۷ بار
۳۳ فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن 1396/7/25 - Get XML Data ۸۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه