صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 31 فروردین 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1396، جلد ۱۴، شماره ۷۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
جداسازی و تشخیص گونه های مخمر روغنیSAGSGC Candida Orthopsilosi با استفاده از ژن ریبوزومی از ماهی سوف و بهینه سازی تولید روغن و توده زیستی از آن
1396/1/29
-
۴۶ بار
۲
بررسی خصوصیات تغذیهای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی
1396/7/25
-
۴۵ بار
۳
بکارگیری روش شبکههای عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصههای خشککردن بادنجان و شلغم در یک خشککن ترکیبی مایکروویو- همرفتی
1396/1/29
-
۴۰ بار
۴
غنیسازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه
1396/1/29
-
۵۲ بار
۵
غنیسازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه
1397/2/18
-
۲۹ بار
۶
کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین بهعنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کمچرب
1396/1/29
-
۵۳ بار
۷
کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین بهعنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کمچرب
1397/2/18
-
۲۷ بار
۸
بررسی تنوع زیستی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ محلی مشهد با استفاده از روش آنالیز ژن ۱۶S rRNA و تعیین توانایی پروبیوتیکی سویههای جدا شده از آن
1396/7/25
-
۷۵ بار
۹
بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ
1396/1/29
-
۱۰۳ بار
۱۰
اعتباربخشی روش اندازه گیری آفلاتوکسینM۱ در ماست
1396/7/25
-
۴۵ بار
۱۱
تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
1396/7/25
-
۳۸ بار
۱۲
مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانههای آفتابگردان با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی
1396/7/25
-
۱۰۲ بار
۱۳
ترشح لیپاز و تولید دوکوزاهگزانوئیک اسید توسط سویه آئورانتیوکیتریوم رشد یافته در روغن کتان
1396/7/25
-
۷۶ بار
۱۴
اثر پرتودهی اشعه گاما بر خصوصیات کیفی میوه انار در طول انبار سرد
1396/7/25
-
۷۹ بار
۱۵
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)
1396/7/25
-
۶۵ بار
۱۶
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)
1397/2/18
-
۲۷ بار
۱۷
تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی
1396/7/25
-
۷۴ بار
۱۸
مقایسه اثرات سدیم تری پلی فسفات، سدیم هگزا متا فسفات و تترا سدیم پیروفسفات بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ران عمل آمده گاو
1396/7/25
-
۸۵ بار
۱۹
بررسی اثر نوع مخمر، زمان تخمیر و اثرات متقابل آنها بر قدرت تولید گاز مخمر نانوایی به روش حجم سنجی گازوگرافی
1396/7/25
-
۳۸ بار
۲۰
اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز
1396/7/25
-
۷۱ بار
۲۱
سینتیک کاهش قندهای احیا کننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی
1396/7/25
-
۵۶ بار
۲۲
ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان
1396/7/25
-
۴۰ بار
۲۳
ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male-specific coliphage (MS۲)
1396/7/25
-
۸۹ بار
۲۴
بهینهسازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
1396/7/25
-
۳۷ بار
۲۵
خشک کردن برگ گیاه پولک(Stachys schtschegleevii Sosn.) پیش تیمار شده با فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن
1396/7/25
-
۸۰ بار
۲۶
تشکیل کانژوگه های لیزوزیم-دکستران با استفاده از حرارت دهی مایکروویو
1396/7/25
-
۵۶ بار
۲۷
تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات
1396/7/25
-
۸۷ بار
۲۸
ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx۱ و stx۲ ) در اشرشیا کلیO۱۵۷ H۷با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام
1396/7/25
-
۸۹ بار
۲۹
بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)
1396/7/25
-
۴۰ بار
۳۰
بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز درمحیط کشت و شیر استریل
1396/7/25
-
۳۸ بار
۳۱
اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی
1396/7/25
-
۴۱ بار
۳۲
اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجهفرنگی خام بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی رب گوجهفرنگی
1396/7/25
-
۳۷ بار
۳۳
فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
1396/7/25
-
۸۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه