صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 1 اردیبهشت 1403
فهرست مقالات
پژوهش های علوم دامی
، 1395، جلد ۲۶، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر سیلیمارین بر ذخیره سازی منی خروس در دمای°C ۴
1395/11/26
-
۲۶ بار
۲
بررسی اثرات مادری و ردیابی ژنهای عمده موثر بر صفات کیفی داخل تخم مرغان بومی آذربایجان
1395/11/26
-
۲۳ بار
۳
بررسی غلظت برخی مواد معدنی پلاسمای منی و سرم خون و ارتباط آن با کیفیت منی در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ عربی
1395/11/26
-
۲۴ بار
۴
تأثیر افزودن مقادیر مختلف بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن بعنوان آنتیاکسیدان سنتتیک بر فرآیند انجماد - یخ گشایی منی قوچ
1395/11/26
-
۲۲ بار
۵
تحلیل کارایی تکنیکی و شکاف تکنولوژی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنندج
1395/11/26
-
۲۱ بار
۶
بررسی اثر سن و فصل بر کارکرد غده تیروئید در نریان عرب
1396/1/19
-
۲۳ بار
۷
مقایسه دو روش ارزیابی ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر تصحیح نشده و تصحیح شده بر مبنای ۳۰۵ روز شیردهی
1396/1/19
-
۲۱ بار
۸
بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در گلههای عشایری گوسفند لری
1396/1/19
-
۲۶ بار
۹
تأثیر سطوح مختلف قند ترهالوز بر فراسنجههای اسپرم منجمد-یخگشایی شدهی قوچهای مختلف در مدت نگهداری و در فصل تولید مثلی
1396/1/19
-
۲۴ بار
۱۰
بررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP۷۰) و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی
1396/1/19
-
۲۱ بار
۱۱
تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز
1396/1/19
-
۲۳ بار
۱۲
مزیت نسبی و پایداری گاوداریهای نیمهصنعتی: مطالعه موردی استان زنجان
1396/1/19
-
۲۱ بار
۱۳
مقایسه کنسانتره آردی و پلت بر عملکرد شیردهی، رفتارهای تغذیهای و برخی متابولیتهای خونی درگاوهای شیرده
1396/1/19
-
۲۰ بار
۱۴
تجزیه و تحلیل خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت تخممرغ در مرغهای بومی اصفهان
1396/1/19
-
۲۵ بار
۱۵
اثر سطوح مختلف میوه بلوط بر مرفولوژی شکمبه و روده کوچک و pH محتویات دستگاه بزغالههای مرغز
1396/1/19
-
۲۲ بار
۱۶
تولید ژله رویال از کلنی های زنبورعسل در مرحله بچه دهی
1396/1/19
-
۲۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه