این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 3 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1396، جلد ۱۴، شماره ۶۹
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آنها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق
1396/1/22
-
۷۳ بار
۲
بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر
1396/1/22
-
۷۱ بار
۳
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما
1396/1/22
-
۹۰ بار
۴
بهینه سازی ویژگیهای کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا
1396/1/22
-
۸۱ بار
۵
بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی
1396/1/22
-
۹۰ بار
۶
بررسی تغییرات برخی از خصوصیات شیمیایی مغز کامل و پودری دو رقم گردو در شرایط دمایی متفاوت
1396/1/22
-
۱۰۸ بار
۷
اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی
1396/1/22
-
۶۳ بار
۸
بررسی تاثیر محلولهای اسمزی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیبات معطر زنجبیل در فرآیند خشک کردن
1396/1/22
-
۹۵ بار
۹
اثر کاربرد برخی پایدار کنندههابر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری
1396/1/22
-
۹۹ بار
۱۰
مدلسازی فرآیند خشک کردن توت فرنگی توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی
1396/1/22
-
۷۹ بار
۱۱
اثر عصاره کاسنی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش
1396/1/22
-
۹۶ بار
۱۲
ارائه روشی جدید برای افزایش کیفیت آب میوه خرما با استفاه از هیدروژل پلی وینیل الکل
1396/1/22
-
۱۲۰ بار
۱۳
تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای حسی و زمان ماندگاری همبرگر
1396/1/22
-
۶۹ بار
۱۴
بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارههای مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica)
1396/1/22
-
۷۰ بار
۱۵
اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella)
1396/1/22
-
۷۴ بار
۱۶
تشخیص تخم مرغهای شکسته با استفاده از روش ظرفیت خازنی و طبقهبندهای هوشمند
1396/1/22
-
۶۷ بار
۱۷
تأثیر شیرینکنندههای ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف
1396/1/22
-
۸۵ بار
۱۸
بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا
1396/1/22
-
۹۰ بار
۱۹
تشخیص روغن های گیاهی در فرآوردههای لبنی صنعتی کرمانشاه با استفاده از روشهای کروماتوگرافی
1396/1/22
-
۴۶۵ بار
۲۰
بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر
1396/1/22
-
۹۰ بار
۲۱
استخراج موثرترین طول موجهای طیف آبمیوه توت سیاه (Morus alba Varnigra L.) با استفاده از مدلهای مختلف رگرسیون حداقل مربعات جزئی (PLS)
1396/1/22
-
۷۴ بار
۲۲
استخراج موثرترین طول موجهای طیف آبمیوه توت سیاه (Morus alba Varnigra L.) با استفاده از مدلهای مختلف رگرسیون حداقل مربعات جزئی (PLS)
1397/2/18
-
۴۹ بار
۲۳
بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری
1396/1/22
-
۷۰ بار
۲۴
بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیبزمینی) با استفاده از قند چند الکلی
1396/1/22
-
۷۹ بار
۲۵
بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیبزمینی) با استفاده از قند چند الکلی
1397/2/18
-
۵۹ بار
۲۶
بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی
1396/1/22
-
۷۰ بار
۲۷
بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ
1396/1/22
-
۱۰۲ بار
۲۸
بررسی خصوصیات تغذیهای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات
1396/1/22
-
۱۰۰ بار
۲۹
بررسی خصوصیات تغذیهای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات
1397/2/18
-
۶۰ بار
۳۰
تأثیر صمغهای گوار و زانتان بهعنوان جایگزین بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی
1396/1/22
-
۸۳ بار
۳۱
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد
1396/1/22
-
۸۶ بار
۳۲
امکانسنجی تولید پاستیل کمکالری با استفاده از اینولین و استویوزید
1396/1/22
-
۷۴ بار
۳۳
امکانسنجی تولید پاستیل کمکالری با استفاده از اینولین و استویوزید
1397/2/18
-
۵۳ بار
۳۴
بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus
1396/1/22
-
۷۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه