این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1396، جلد ۱۴، شماره ۶۹
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آن‌ها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق 1396/1/22 - Get XML Data ۷۳ بار
۲ بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر 1396/1/22 - Get XML Data ۷۱ بار
۳ بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما 1396/1/22 - Get XML Data ۹۰ بار
۴ بهینه سازی ویژگی‌های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا 1396/1/22 - Get XML Data ۸۱ بار
۵ بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی 1396/1/22 - Get XML Data ۹۰ بار
۶ بررسی تغییرات برخی از خصوصیات شیمیایی مغز کامل و پودری دو رقم گردو در شرایط دمایی متفاوت 1396/1/22 - Get XML Data ۱۰۸ بار
۷ اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی 1396/1/22 - Get XML Data ۶۳ بار
۸ بررسی تاثیر محلول‌های اسمزی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیبات معطر زنجبیل در فرآیند خشک کردن 1396/1/22 - Get XML Data ۹۵ بار
۹ اثر کاربرد برخی پایدار کننده‌هابر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری 1396/1/22 - Get XML Data ۹۹ بار
۱۰ مدلسازی فرآیند خشک کردن توت فرنگی توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۹ بار
۱۱ اثر عصاره کاسنی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش 1396/1/22 - Get XML Data ۹۶ بار
۱۲ ارائه روشی جدید برای افزایش کیفیت آب میوه خرما با استفاه از هیدروژل پلی وینیل الکل 1396/1/22 - Get XML Data ۱۲۰ بار
۱۳ تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای حسی و زمان ماندگاری همبرگر 1396/1/22 - Get XML Data ۶۹ بار
۱۴ بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica) 1396/1/22 - Get XML Data ۷۰ بار
۱۵ اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella) 1396/1/22 - Get XML Data ۷۴ بار
۱۶ تشخیص تخم مرغهای شکسته با استفاده از روش ظرفیت خازنی و طبقه‌بندهای هوشمند 1396/1/22 - Get XML Data ۶۷ بار
۱۷ تأثیر شیرین‌کننده‌های ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف 1396/1/22 - Get XML Data ۸۵ بار
۱۸ بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا 1396/1/22 - Get XML Data ۹۰ بار
۱۹ تشخیص روغن های گیاهی در فرآورده‌های لبنی صنعتی کرمانشاه با استفاده از روش‌های کروماتوگرافی 1396/1/22 - Get XML Data ۴۶۵ بار
۲۰ بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر 1396/1/22 - Get XML Data ۹۰ بار
۲۱ استخراج موثرترین طول موج‏های طیف آب‏میوه توت سیاه (Morus alba Varnigra L.) با استفاده از مدل‏های مختلف رگرسیون حداقل مربعات جزئی (PLS) 1396/1/22 - Get XML Data ۷۴ بار
۲۲ استخراج موثرترین طول موج‌های طیف آب‌میوه توت سیاه (Morus alba Varnigra L.) با استفاده از مدل‌های مختلف رگرسیون حداقل مربعات جزئی (PLS) 1397/2/18 - Get XML Data ۴۹ بار
۲۳ بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری 1396/1/22 - Get XML Data ۷۰ بار
۲۴ بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیب‏زمینی) با استفاده از قند چند الکلی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۹ بار
۲۵ بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیب‌زمینی) با استفاده از قند چند الکلی 1397/2/18 - Get XML Data ۵۹ بار
۲۶ بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۰ بار
۲۷ بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ 1396/1/22 - Get XML Data ۱۰۲ بار
۲۸ بررسی خصوصیات تغذیه‏ای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات 1396/1/22 - Get XML Data ۱۰۰ بار
۲۹ بررسی خصوصیات تغذیه‌ای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات 1397/2/18 - Get XML Data ۶۰ بار
۳۰ تأثیر صمغ‌های گوار و زانتان بهعنوان جایگزین‌ بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی 1396/1/22 - Get XML Data ۸۳ بار
۳۱ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد 1396/1/22 - Get XML Data ۸۶ بار
۳۲ امکان‏سنجی تولید پاستیل کم‏کالری با استفاده از اینولین و استویوزید 1396/1/22 - Get XML Data ۷۴ بار
۳۳ امکان‌سنجی تولید پاستیل کم‌کالری با استفاده از اینولین و استویوزید 1397/2/18 - Get XML Data ۵۳ بار
۳۴ بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus 1396/1/22 - Get XML Data ۷۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه