صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 31 فروردین 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1396، جلد ۱۴، شماره ۶۸
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز و ایزوله پروتئین آبپنیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آبنمکی کمچرب
1396/1/22
-
۴۶ بار
۲
بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی
1396/1/22
-
۵۲ بار
۳
تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی، بافتی و پذیرش آن
1396/1/22
-
۵۱ بار
۴
بررسی خصوصیات آنتیرادیکالی لیگنین استخراج شده از گونههای گیاهی توسط دو روش MWL وDL
1396/1/22
-
۵۳ بار
۵
تعیین نانوساختار میکروامولسیون لیکوپن توسط هدایتسنجی و مطالعات رفتار جریانی
1396/1/22
-
۴۸ بار
۶
بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
1396/1/22
-
۴۷ بار
۷
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) بر ریزاندامگان بیماری زا با منشاء غذایی
1396/1/22
-
۵۱ بار
۸
شناسایی جدایههای باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی
1396/1/22
-
۵۲ بار
۹
بررسی خاصیت ضدمیکروبی عصاره متانولی، اسانس و نانولیپوزوم حاوی اسانس نعناع فلفلی
1396/1/22
-
۵۹ بار
۱۰
اثرات پلاسمای سرد اتمسفری بر شیر گاوی و قارچ Candida albicans تلقیح شده به آن
1396/1/22
-
۴۸ بار
۱۱
اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از فریم و سر ماهی کپور معمولی
1396/1/22
-
۴۶ بار
۱۲
بررسی تغییرات اسیدهای چرب و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa ) در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
1396/1/22
-
۵۲ بار
۱۳
اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی
1396/1/22
-
۴۵ بار
۱۴
بررسی اثر جایگزینی اینولین و پودر چای سبز بر فاکتورهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماکارونی
1396/1/22
-
۵۱ بار
۱۵
مدلسازی و بهینهسازی ویژگیهای کیفی و پایداری نانوکمپلکسهای کلوئیدی جهت کاربرد در نوشیدنی های اسیدی شفاف
1396/1/22
-
۴۷ بار
۱۶
حذف ترکیبات رنگی و ناخالصیها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع
1396/1/22
-
۴۷ بار
۱۷
مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون ۱۰۰)
1396/1/22
-
۵۰ بار
۱۸
بررسی ویژگیهای خمیر و ژل سوریمی غنیشده با فیبرهای رژیمی
1396/1/22
-
۴۹ بار
۱۹
بررسی تأثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشککردن هوای داغ
1396/7/25
-
۲۶ بار
۲۰
تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما
1396/1/22
-
۵۸ بار
۲۱
بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی
1396/7/25
-
۳۸ بار
۲۲
بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی
1396/1/22
-
۴۸ بار
۲۳
بهینه یابی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی میوه خرمالو (Diospyros kaki L.)
1396/1/22
-
۴۱ بار
۲۴
بررسی کاربرد مولکول نگاری پلیمری در استخراج انتخابی تارتاریک اسید
1396/1/22
-
۵۵ بار
۲۵
غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز در بادمجان با استفاده از سامانه مادونقرمز
1396/1/22
-
۵۸ بار
۲۶
تاثیر افزودن اسانس آویشن بر برخی ویژگی های کیفی و میکروبی حلوا ارده در طی زمان نگهداری
1396/1/22
-
۴۵ بار
۲۷
بررسی تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای کنجاک و زانتان بر ویژگیهای بافتی پنیر پروسس پخشپذیر
1396/1/22
-
۵۶ بار
۲۸
بررسی خصوصیات رئولوژیکی و آنتیاکسیدانی کنسانتره آب انار رقم رباب
1396/1/22
-
۴۶ بار
۲۹
تأثیر اتمسفر اصلاحشده و نوع بستهبندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست
1396/1/22
-
۴۹ بار
۳۰
زندهمانی باکتریهای لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بعنوان باکتری های پروبیوتیک شاخص در مدل شبیهسازی شده معده ای و روده ای
1396/1/22
-
۴۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه