فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1396، جلد ۱۴، شماره ۶۸
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز و ایزوله پروتئین آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آب‌نمکی کم‌چرب 1396/1/22 - Get XML Data ۴۶ بار
۲ بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی 1396/1/22 - Get XML Data ۵۲ بار
۳ تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی، بافتی و پذیرش آن 1396/1/22 - Get XML Data ۵۱ بار
۴ بررسی خصوصیات آنتی‌رادیکالی لیگنین استخراج شده از گونه‌های گیاهی توسط دو روش MWL وDL 1396/1/22 - Get XML Data ۵۳ بار
۵ تعیین نانوساختار میکروامولسیون لیکوپن توسط هدایت‌سنجی و مطالعات رفتار جریانی 1396/1/22 - Get XML Data ۴۸ بار
۶ بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک اسفنجی 1396/1/22 - Get XML Data ۴۷ بار
۷ ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) بر ریزاندامگان بیماری زا با منشاء غذایی 1396/1/22 - Get XML Data ۵۱ بار
۸ شناسایی جدایه‌های باکتری‌های جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی 1396/1/22 - Get XML Data ۵۲ بار
۹ بررسی خاصیت ضدمیکروبی عصاره متانولی، اسانس و نانولیپوزوم حاوی اسانس نعناع فلفلی 1396/1/22 - Get XML Data ۵۹ بار
۱۰ اثرات پلاسمای سرد اتمسفری بر شیر گاوی و قارچ Candida albicans تلقیح شده به آن 1396/1/22 - Get XML Data ۴۸ بار
۱۱ اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین‌ آبکافتی تولید‌شده از فریم و سر ماهی کپور معمولی 1396/1/22 - Get XML Data ۴۶ بار
۱۲ بررسی تغییرات اسیدهای چرب و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa ) در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی 1396/1/22 - Get XML Data ۵۲ بار
۱۳ اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی 1396/1/22 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۴ بررسی اثر جایگزینی اینولین و پودر چای سبز بر فاکتورهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماکارونی 1396/1/22 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۵ مدل‌سازی و بهینه‌سازی ویژگیهای کیفی و پایداری نانوکمپلکس‌های کلوئیدی جهت کاربرد در نوشیدنی های اسیدی شفاف 1396/1/22 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۶ حذف ترکیبات رنگی و ناخالصی‌ها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع 1396/1/22 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۷ مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون ۱۰۰) 1396/1/22 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۸ بررسی ویژگی‌های خمیر و ژل سوریمی غنی‌شده با فیبرهای رژیمی 1396/1/22 - Get XML Data ۴۹ بار
۱۹ بررسی تأثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشک‌کردن هوای داغ 1396/7/25 - Get XML Data ۲۶ بار
۲۰ تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما 1396/1/22 - Get XML Data ۵۸ بار
۲۱ بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی 1396/7/25 - Get XML Data ۳۸ بار
۲۲ بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی 1396/1/22 - Get XML Data ۴۸ بار
۲۳ بهینه یابی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی میوه خرمالو (Diospyros kaki L.) 1396/1/22 - Get XML Data ۴۱ بار
۲۴ بررسی کاربرد مولکول نگاری پلیمری در استخراج انتخابی تارتاریک اسید 1396/1/22 - Get XML Data ۵۵ بار
۲۵ غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز در بادمجان با استفاده از سامانه مادون‌قرمز 1396/1/22 - Get XML Data ۵۸ بار
۲۶ تاثیر افزودن اسانس آویشن بر برخی ویژگی های کیفی و میکروبی حلوا ارده در طی زمان نگهداری 1396/1/22 - Get XML Data ۴۵ بار
۲۷ بررسی تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای کنجاک و زانتان بر ویژگی‌های بافتی پنیر پروسس پخش‌پذیر 1396/1/22 - Get XML Data ۵۶ بار
۲۸ بررسی خصوصیات رئولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی کنسانتره آب انار رقم رباب 1396/1/22 - Get XML Data ۴۶ بار
۲۹ تأثیر اتمسفر اصلاح‌شده و نوع بسته‌بندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست 1396/1/22 - Get XML Data ۴۹ بار
۳۰ زنده‌مانی باکتری‌های لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بعنوان باکتری های پروبیوتیک شاخص در مدل شبیه‌سازی شده معده ای و روده ای 1396/1/22 - Get XML Data ۴۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه