فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1395، جلد ۱۱، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ استفاده از برنامه‌ریزی خطی (Linear Programming) به منظور بهینه‌سازی هزینه غذا در طراحی رژیم غذایی برای بیماران کلیوی: یک مطالعه موردی روی دو غذای ترکیبی ایرانی 1395/10/8 1396/3/1 Get XML Data ۱۰ بار
۲ اثر آب لیمو تازه بر استرس اکسیداتیو و سمیت کبدی در موش‌های صحرایی مسموم شده با آکریلامید 1395/10/8 1396/3/1 Get XML Data ۱۰ بار
۳ مقایسه الگوهای غذایی در بیماران مبتلا به افسردگی اساسی با افراد سالم: مطالعه مورد شاهدی 1396/3/31 1396/8/6 Get XML Data ۱۳ بار
۴ مقایسه الگوهای غذایی در بیماران مبتلا به افسردگی اساسی با افراد سالم: مطالعه مورد شاهدی 1398/7/17 - Get XML Data ۸ بار
۵ اثر آلوئه ورا همراه با تمرین شنا بر آسپارتات آمینوترانسفراز و آلانین آمینوترانسفراز موش‌های صحرایی ‏دیابتی 1396/1/17 1396/3/2 Get XML Data ۱۵ بار
۶ اثر مکمل کورکومین و ۸ هفته تمرین استقامتی بر شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی بافت کبد موش‌های صحرایی نر 1396/1/17 1396/3/2 Get XML Data ۱۵ بار
۷ اثر مکمل سازی مونوهیدرات کراتین بر آپوپتوزیس در فعالیت حاد مقاومتی مردان میانسال 1396/1/17 1396/3/2 Get XML Data ۱۲ بار
۸ تدوین شاخص‌های کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان سنگک سنتی ایران 1396/1/17 1396/3/2 Get XML Data ۱۲ بار
۹ استخراج و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین پوست خربزه آناناسی، طالبی سمسوری و گالیا به کمک امواج مایکروویو 1396/1/17 1396/3/2 Get XML Data ۱۶ بار
۱۰ اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی و متانولی برگ و پوست سبز میوه گردو علیه ساکارومایسس سرویزیه، باسیلوس لچنی فرمیس و آسپرژیلوس نایجر در شیره خرما 1395/10/8 1396/3/2 Get XML Data ۱۶ بار
۱۱ توانایی پروبیوتیکی سویه‌های لاکتوباسیلوس جدا شده از پنیر محلی مازندران 1396/1/17 1396/3/2 Get XML Data ۱۷ بار
۱۲ ریزپوشانی پروبیوتیک‌ها با روش امولسیون در تولید نان پروبیوتیک 1396/1/17 1396/3/2 Get XML Data ۲۹ بار
۱۳ اندازه گیری فلزات سنگین در برخی از سبزی‌های خوراکی مزارع اطراف شهر زنجان با استفاده از روش نوین پلاسمای جفت شده القایی–طیف سنجی نشری 1396/1/17 1396/3/2 Get XML Data ۱۵ بار
۱۴ اثر افزودن مخلوط پودر هسته خرما و دانه کنجد بر ویژگی‌های کیفی شکلات شیری فراسودمند 1396/1/17 1396/3/2 Get XML Data ۱۵ بار
۱۵ ریزپوشینه کردن روغن بزرک و بررسی خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با آن 1396/1/17 1396/3/2 Get XML Data ۱۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه