صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 3 مرداد 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1395، جلد ۱۱، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
استفاده از برنامهریزی خطی (Linear Programming) به منظور بهینهسازی هزینه غذا در طراحی رژیم غذایی برای بیماران کلیوی: یک مطالعه موردی روی دو غذای ترکیبی ایرانی
1395/10/8
1396/3/1
۱۰ بار
۲
اثر آب لیمو تازه بر استرس اکسیداتیو و سمیت کبدی در موشهای صحرایی مسموم شده با آکریلامید
1395/10/8
1396/3/1
۱۰ بار
۳
مقایسه الگوهای غذایی در بیماران مبتلا به افسردگی اساسی با افراد سالم: مطالعه مورد شاهدی
1396/3/31
1396/8/6
۱۳ بار
۴
مقایسه الگوهای غذایی در بیماران مبتلا به افسردگی اساسی با افراد سالم: مطالعه مورد شاهدی
1398/7/17
-
۸ بار
۵
اثر آلوئه ورا همراه با تمرین شنا بر آسپارتات آمینوترانسفراز و آلانین آمینوترانسفراز موشهای صحرایی دیابتی
1396/1/17
1396/3/2
۱۵ بار
۶
اثر مکمل کورکومین و ۸ هفته تمرین استقامتی بر شاخصهای آنتیاکسیدانی بافت کبد موشهای صحرایی نر
1396/1/17
1396/3/2
۱۵ بار
۷
اثر مکمل سازی مونوهیدرات کراتین بر آپوپتوزیس در فعالیت حاد مقاومتی مردان میانسال
1396/1/17
1396/3/2
۱۲ بار
۸
تدوین شاخصهای کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان سنگک سنتی ایران
1396/1/17
1396/3/2
۱۲ بار
۹
استخراج و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین پوست خربزه آناناسی، طالبی سمسوری و گالیا به کمک امواج مایکروویو
1396/1/17
1396/3/2
۱۶ بار
۱۰
اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی و متانولی برگ و پوست سبز میوه گردو علیه ساکارومایسس سرویزیه، باسیلوس لچنی فرمیس و آسپرژیلوس نایجر در شیره خرما
1395/10/8
1396/3/2
۱۶ بار
۱۱
توانایی پروبیوتیکی سویههای لاکتوباسیلوس جدا شده از پنیر محلی مازندران
1396/1/17
1396/3/2
۱۷ بار
۱۲
ریزپوشانی پروبیوتیکها با روش امولسیون در تولید نان پروبیوتیک
1396/1/17
1396/3/2
۲۹ بار
۱۳
اندازه گیری فلزات سنگین در برخی از سبزیهای خوراکی مزارع اطراف شهر زنجان با استفاده از روش نوین پلاسمای جفت شده القایی–طیف سنجی نشری
1396/1/17
1396/3/2
۱۵ بار
۱۴
اثر افزودن مخلوط پودر هسته خرما و دانه کنجد بر ویژگیهای کیفی شکلات شیری فراسودمند
1396/1/17
1396/3/2
۱۵ بار
۱۵
ریزپوشینه کردن روغن بزرک و بررسی خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با آن
1396/1/17
1396/3/2
۱۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه