فهرست مقالات


پژوهش های علوم دامی، 1394، جلد ۲۵، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر واریته و میزان تفت دادن بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تخمیری و فیزیکی دانه جو با استفاده از روش تولید گاز 1395/9/9 - Get XML Data ۲۴ بار
۲ ارزیابی تغییرات برخی از فراسنجههای خونی موثر بر دوره آنستروس بعد از زایمان در گاوهای شیری هلشتاین 1395/9/9 - Get XML Data ۲۳ بار
۳ اثر پورمورفامین بر بلوغ تخمک و بیان ژن‌های هیستون داستیلاز در تکامل جنین‌های پارتنوژنز گوسفند 1395/9/9 - Get XML Data ۲۵ بار
۴ تاثیر سیاست‌های حمایتی دولت بر تغییرات بهره‌وری عوامل‌تولید گوشت قرمز در ایران 1395/9/9 - Get XML Data ۲۹ بار
۵ مقایسه دفع مشتقات پورینی و سنتز پروتئین میکروبی در گوساله‌های نر نژاد سیستانی و هلشتاین 1395/9/9 - Get XML Data ۲۶ بار
۶ بررسی ۲۴ روز تغذیه ال-آرژنین بر عملکرد، کیفیت گوشت و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی 1395/9/9 - Get XML Data ۲۶ بار
۷ اثرات گل ‌بومادران و برگ اکالیپتوس بر قابلیت هضم یونجه به روش برون تنی 1395/9/9 - Get XML Data ۲۳ بار
۸ برآورد ارزش اقتصادی برای تداوم شیردهی در گاوهای شیری هلشتاین ایران 1395/9/9 - Get XML Data ۲۶ بار
۹ مطالعه امکان تنظیم جیره غذایی عاری از پودر ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان 1395/9/9 - Get XML Data ۲۴ بار
۱۰ بررسی ارتباط امتیاز وضعیت بدنی (BCS) در زمان زایمان با اندازه های سونوگرافی، بیومتری و صفات تولیدی گوسفندان افشاری 1395/9/9 - Get XML Data ۲۵ بار
۱۱ بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیرۀ غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی 1395/9/9 - Get XML Data ۲۸ بار
۱۲ تعدیلات غیرخطی قیمت‌ها در بازار گوشت گوسفند در استان آذربایجان شرقی 1395/9/9 - Get XML Data ۲۵ بار
۱۳ استفاده از گیاه خارمریم در جیره بزها و اثر آن بر هضم مواد فیبری و پروتئینی 1395/9/9 - Get XML Data ۲۲ بار
۱۴ متاآنالیز اثر روغن های گیاهی غنی از ۱۸:۲n-۶ روی قابلیت هضم، تولید و ترکیب شیر در گاوهای شیرده 1395/9/9 - Get XML Data ۲۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه