صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 14 مرداد 1404
فهرست مقالات
میکروب شناسی مواد غذایی
، 1389، جلد ۲، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
شناسنامه مجله
1396/7/18
-
۸ بار
۲
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبکهای پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمعآوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب
1395/9/8
-
۱۴ بار
۳
بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا
1395/9/8
-
۲۰ بار
۴
سنتز و شناسایی نانو زیست کامپوزیت ضد میکروبی نقره /کیتوسان به روش شیمیایی برای استفاده در بستهبندی مواد غذایی
1395/9/8
-
۱۹ بار
۵
جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان
1395/9/8
-
۱۴ بار
۶
مطالعه آلودگی باکتریهای کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه
1395/9/8
-
۱۶ بار
۷
بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس
1395/9/8
-
۱۵ بار
۸
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای
1395/9/8
-
۱۵ بار
۹
بررسی فراوانی انتروسینهای تولید شده در ایزولههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراوردههای شیر سنتی در شهرستان شهرکرد
1395/9/8
-
۱۳ بار
۱۰
فهرست مطالب
1402/11/19
-
۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه