فهرست مقالات


میکروب شناسی مواد غذایی، 1394، جلد ۲، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ شناسنامه مجله 1395/9/8 - Get XML Data ۱۸ بار
۲ شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه 1395/9/8 - Get XML Data ۲۱ بار
۳ مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز 1395/9/8 - Get XML Data ۲۷ بار
۴ ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس 1395/9/8 - Get XML Data ۳۳ بار
۵ بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال 1395/9/8 - Get XML Data ۲۸ بار
۶ جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها 1395/9/8 - Get XML Data ۱۷ بار
۷ مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان 1395/9/8 - Get XML Data ۲۱ بار
۸ طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع 1395/9/8 - Get XML Data ۱۸ بار
۹ مطالعه میزان شیوع و ژن‌های حدت E.coli O۱۵۷: H۷ در پنیر‌های سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند 1395/9/8 - Get XML Data ۲۳ بار
۱۰ ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها 1396/1/19 - Get XML Data ۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه