صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 11 مرداد 1404
فهرست مقالات
میکروب شناسی مواد غذایی
، 1394، جلد ۲، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
شناسنامه مجله
1395/9/8
-
۱۸ بار
۲
شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه
1395/9/8
-
۲۱ بار
۳
مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز
1395/9/8
-
۲۷ بار
۴
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزولههای لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس
1395/9/8
-
۳۳ بار
۵
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوساورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال
1395/9/8
-
۲۸ بار
۶
جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها
1395/9/8
-
۱۷ بار
۷
مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
1395/9/8
-
۲۱ بار
۸
طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع
1395/9/8
-
۱۸ بار
۹
مطالعه میزان شیوع و ژنهای حدت E.coli O۱۵۷: H۷ در پنیرهای سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند
1395/9/8
-
۲۳ بار
۱۰
ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها
1396/1/19
-
۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه