فهرست مقالات


میکروب شناسی مواد غذایی، 1394، جلد ۲، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B۱ 1395/9/8 - Get XML Data ۲۰ بار
۲ بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد 1395/9/8 - Get XML Data ۲۰ بار
۳ کلونینگ توالی های ´۵ و ´۳ ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli 1395/9/8 - Get XML Data ۲۲ بار
۴ ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور 1395/9/8 - Get XML Data ۲۶ بار
۵ ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگه‌داری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI 1395/9/8 - Get XML Data ۲۳ بار
۶ شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان 1395/9/8 - Get XML Data ۳۵ بار
۷ شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز 1395/9/8 - Get XML Data ۲۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه