فهرست مقالات
میکروب شناسی مواد غذایی، 1394، جلد ۲، شماره ۴ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B۱ | 1395/9/8 | - | ![]() |
۲۰ بار | |
۲ | بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد | 1395/9/8 | - | ![]() |
۲۰ بار | |
۳ | کلونینگ توالی های ´۵ و ´۳ ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli | 1395/9/8 | - | ![]() |
۲۲ بار | |
۴ | ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور | 1395/9/8 | - | ![]() |
۲۶ بار | |
۵ | ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگهداری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI | 1395/9/8 | - | ![]() |
۲۳ بار | |
۶ | شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان | 1395/9/8 | - | ![]() |
۳۵ بار | |
۷ | شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز | 1395/9/8 | - | ![]() |
۲۱ بار | |
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |