این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


میکروب شناسی مواد غذایی، 1395، جلد ۳، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد 1395/9/8 - Get XML Data ۳۱ بار
۲ تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در ۴ درجه سلسیوس 1395/9/8 - Get XML Data ۳۱ بار
۳ ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های ‏گوشت و تخم مرغ با روش ‏Multiplex PCR 1395/9/8 - Get XML Data ۳۰ بار
۴ بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر 1395/9/8 - Get XML Data ۲۷ بار
۵ تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال 1395/9/8 - Get XML Data ۲۳ بار
۶ باکتری‌های اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان‌شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه‌ای 1395/9/8 - Get XML Data ۳۹ بار
۷ بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان 1396/1/19 - Get XML Data ۲۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه