فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1385، جلد ۱، شماره ۳ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | مقایسه الگوی مصرف چربی دختران نوجوان دبیرستانی با والدینشان در منطقه ۶ آموزش و پرورش تهران | 1395/8/25 | - | ![]() |
۱۰ بار | |
۲ | مقایسه تاثیر دو نوع آب آشامیدنی با درجه سختی متفاوت بر عناصر ادراری در | 1395/8/25 | - | ![]() |
۱۸ بار | |
۳ | تولیدآزمایشگاهی چیپس سیبزمینی کم چربی با استفاده | 1395/8/25 | - | ![]() |
۱۳ بار | |
۴ | تاثیر مصرف انگور قرمز دانهدار بر فراسنجهای لیپیدهای سرم | 1395/8/25 | - | ![]() |
۱۲ بار | |
۵ | مطالعۀ اثر مهاری چای سیاه و چای سبزCamellia sinensis)) بر رشد باکتری اشریشیاکلی بیماریزا در محیط آزمایشگاه (in vitro) | 1395/8/25 | - | ![]() |
۱۳ بار | |
۶ | اثر مصرف سیر در وعده صبحانه بر سطح گلوکز و انسولین سرم پس از صرف | 1395/8/25 | - | ![]() |
۱۴ بار | |
۷ | اندازهگیری همزمان لیکوپن و بتا-کاروتن سرم به روش | 1395/8/25 | - | ![]() |
۱۵ بار | |
۸ | تعیین برخی عوامل غذایی مرتبط با وضعیت وزن دختران نوجوان دبیرستانی | 1395/8/25 | - | ![]() |
۱۲ بار | |
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |