فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1386، جلد ۲، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر مصرف سویا بر استرس اکسیداتیو، هموسیستئین، فاکتورهای انعقادی و فسفر خون در بیماران تحت دیالیز صفاقی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۲ تولید چربی بازساخته از مخلوط روغن آفتابگردان و فِلیک سویا 1395/8/25 - Get XML Data ۲۷ بار
۳ اثر مکمل یاری "روی" در بهبود رشد کودکان ۱۲ تا ۲۴ ماهه مبتلا به کوتاه قدی تغذیه‌ای شهرستان دلفان، استان لرستان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۴ مقایسه‎ روش‌های کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا، نقطه‎ انجماد و کلرآمین T برای اندازه‎گیری میزان آبکافت لاکتوز شیر 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۵ وضعیت تن‌سنجی و شیرخواری در کودکان زیر پنج سال خانوارهای مادر سرپرست تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شهر تهران و برخی عوامل موثر بر آن، سال ۱۳۸۴ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۶ متغیرهای موثر بر فرایند تولید اسید لینولئیک مزدوج در ماست پروبیوتیک با استفاده از طراحی تاگوچی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۷ مقایسه دریافت مواد غذایی عمده حاوی ویتامین D و سطح سرمی ۲۵ هیدروکسی D۳ در بیماران مبتلا به MS با افراد سالم 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۸ تغییرات الگوهای غذایی و ارتباط آن‌ها با تغییرات وزن و نمایه توده بدن در بزرگسالان ساکن در منطقه ۱۳ تهران 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه