صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 1 مرداد 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1386، جلد ۲، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر مصرف سویا بر استرس اکسیداتیو، هموسیستئین، فاکتورهای انعقادی و فسفر خون در بیماران تحت دیالیز صفاقی
1395/8/25
-
۱۵ بار
۲
تولید چربی بازساخته از مخلوط روغن آفتابگردان و فِلیک سویا
1395/8/25
-
۲۷ بار
۳
اثر مکمل یاری "روی" در بهبود رشد کودکان ۱۲ تا ۲۴ ماهه مبتلا به کوتاه قدی تغذیهای شهرستان دلفان، استان لرستان
1395/8/25
-
۱۳ بار
۴
مقایسه روشهای کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا، نقطه انجماد و کلرآمین T برای اندازهگیری میزان آبکافت لاکتوز شیر
1395/8/25
-
۱۱ بار
۵
وضعیت تنسنجی و شیرخواری در کودکان زیر پنج سال خانوارهای مادر سرپرست تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شهر تهران و برخی عوامل موثر بر آن، سال ۱۳۸۴
1395/8/25
-
۱۰ بار
۶
متغیرهای موثر بر فرایند تولید اسید لینولئیک مزدوج در ماست پروبیوتیک با استفاده از طراحی تاگوچی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۷
مقایسه دریافت مواد غذایی عمده حاوی ویتامین D و سطح سرمی ۲۵ هیدروکسی D۳ در بیماران مبتلا به MS با افراد سالم
1395/8/25
-
۱۰ بار
۸
تغییرات الگوهای غذایی و ارتباط آنها با تغییرات وزن و نمایه توده بدن در بزرگسالان ساکن در منطقه ۱۳ تهران
1395/8/25
-
۱۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه