صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 25 تیر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1387، جلد ۳، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر ترکیب شیر، درصد تلقیح و دمای تخمیر بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-۵ در ماست پروبیوتیک
1395/8/25
-
۱۲ بار
۲
بررسی ارتباط بین لپتین و آدیپونکتین سرم با تراکم توده استخوانی در زنان ۴۰ تا ۶۰ ساله یائسه
1395/8/25
-
۱۰ بار
۳
بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور و بررسی مدارک آن طی سالهای۸۰-۱۳۵۷
1395/8/25
-
۱۹ بار
۴
بررسی الگوی غذایی کیفی و کمّی دانشآموزان دبستانی شهر تهران
1395/8/25
-
۱۳ بار
۵
تعیین شرایط بهینه استخراج پلیساکاریدهای محلول از ُاکارا
1395/8/25
-
۱۳ بار
۶
تأثیر مکملیاری با آهن به تنهایی و توأم با ویتامینC بر وضعیت "روی" و ویتامینC در دختران دانشجوی مبتلا به فقر آهن
1395/8/25
-
۱۱ بار
۷
تأثیر رقم (واریته) سیبزمینی بر مقدار تشکیل آکریلامید در چیپس سیبزمینی
1395/8/25
-
۱۲ بار
۸
مقایسه دو فرمول هریس- بندیکت و مفلین اس-تی جئور با کالریمتری غیرمستقیم در تعیین میزان انرژی مصرفی استراحت (REE)
1395/8/25
-
۱۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه