فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1387، جلد ۳، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی امکان تولید پنیر سفید ایرانی کم‌چربی و بهینه‌سازی ویژگی‌های آن با استفاده از صمغ عربی و گوار 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۲ الگوهای غذایی غالب و ارتباط آن با خطر سرطان سلول‌های سنگفرشی مری در استان کردستان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۳ فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست سیب‌زمینی راجا 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۴ اثرات مکمل L- کارنیتین بر غلظت سرم آمیلوئید A و فاکتورهای التهاب عروقی در بیماران همودیالیزی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۵ ارزیابی، جداسازی و تشخیص سالمونلا تیفی‌موریوم در شیر با روش‌های متداول کشت و PCR 1395/8/25 - Get XML Data ۲۱ بار
۶ تأثیر روغن‌های خوراکی بر کولیت ناشی از سیتروباکتر رودنتیوم 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۷ ارزیابی تاثیر جایگزین‌های قند روی برخی ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۸ ارزیابی خواص فیزیکی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر- منوگلیسرید و اثر پوشش‌دهی آن بر افت رطوبت و ویژگی‌های حسی گوشت تازه گوسفند 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه