فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1387، جلد ۳، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر مکمل‌یاری با اسیدهای چرب امگا-۳ بر HbA۱c، ظرفیت تام آنتی‌اکسیدانی و فعالیت سوپراکسیددسموتاز و کاتالاز در بیماران دیابتی نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۲ مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی و ویژگی‌های رئولوژیک صمغ کتیرای ایرانی تراویده از دو گونه گون A. floccosus و A. rahensis 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۳ ارتباط چاقی با عوامل خطر قلبی عروقی در بزرگسالان ساکن مرکز ایران: نتایج 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۴ کاربرد اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغن‌های نباتی برای تولید شورتنینگ چند منظوره بدون ترانس 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۵ رابطه مقادیر پلاسمایی فولات، کوبالامین و هموسیستئین تام پلاسما با هیپرمتیلاسیون ژن گیرنده استروژن-آلفا در مبتلایان به سرطان پستان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۶ وضعیت کوتاه قدی، کم‌وزنی، لاغری و اضافه وزن در کودکان زیر پنج سال ایرانی (۱۳۷۹ تا ۱۳۸۱) 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۷ تعیین کارایی دو روش تولید ریزکپسول‌های آهن و ارزیابی اثرات افزودن آنها روی برخی ویژگی‌های شیر پاستوریزه 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۸ روغن‌های خوراکی مختلف و فلور میکروبی روده در مدل تجربی کولیت 1395/8/25 - Get XML Data ۲۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه