صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 14 مرداد 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1387، جلد ۳، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر مکملیاری با اسیدهای چرب امگا-۳ بر HbA۱c، ظرفیت تام آنتیاکسیدانی و فعالیت سوپراکسیددسموتاز و کاتالاز در بیماران دیابتی نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی
1395/8/25
-
۱۰ بار
۲
مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای رئولوژیک صمغ کتیرای ایرانی تراویده از دو گونه گون A. floccosus و A. rahensis
1395/8/25
-
۹ بار
۳
ارتباط چاقی با عوامل خطر قلبی عروقی در بزرگسالان ساکن مرکز ایران: نتایج
1395/8/25
-
۹ بار
۴
کاربرد اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغنهای نباتی برای تولید شورتنینگ چند منظوره بدون ترانس
1395/8/25
-
۱۸ بار
۵
رابطه مقادیر پلاسمایی فولات، کوبالامین و هموسیستئین تام پلاسما با هیپرمتیلاسیون ژن گیرنده استروژن-آلفا در مبتلایان به سرطان پستان
1395/8/25
-
۱۳ بار
۶
وضعیت کوتاه قدی، کموزنی، لاغری و اضافه وزن در کودکان زیر پنج سال ایرانی (۱۳۷۹ تا ۱۳۸۱)
1395/8/25
-
۱۰ بار
۷
تعیین کارایی دو روش تولید ریزکپسولهای آهن و ارزیابی اثرات افزودن آنها روی برخی ویژگیهای شیر پاستوریزه
1395/8/25
-
۱۳ بار
۸
روغنهای خوراکی مختلف و فلور میکروبی روده در مدل تجربی کولیت
1395/8/25
-
۲۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه