فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1388، جلد ۴، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثرات مکمل‌یاری با اسیدهای چرب امگا-۳ توأم با ویتامین E و "روی" توأم با ویتامین C بر لیپیدها و لیپوپروتئین‌های سرم در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲ 1395/8/25 - Get XML Data ۸ بار
۲ تأثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ۵- La بر ویژگی‌های میکروبیولوژیک، خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۳ اثرات مکمل L- کارنیتین بر غلظت فاکتورهای انعقادی و ضد انعقادی پلاسما در بیماران همودیالیزی 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۴ شیوع "کوتاه‌قدی همراه با اضافه وزن" و ارتباط آن با ویژگی‌های اجتماعی- جمعیتی والدین در کودکان دبستانی شهر خوی 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۵ اثرات افزودن مواد پلاستی‌سایزر بر برخی ویژگی‌های مکانیکی و شیمی فیزیکی فیلم متیل سلولز خوراکی 1395/8/25 - Get XML Data ۸ بار
۶ اثر درمانی دریافت پروتئین ایزوله سویا در موش‌های دچار نارسایی حاد کبدی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۷ تعیین اعتبار گزارش‌دهی مصرف انرژی و رابطه آن با الگوهای غذایی در زنان ۱۸ تا ۴۵ ساله شهر تهران 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۸ کاهش کلسترول روغن کره با استفاده از لسیتین سویا 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه