فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1388، جلد ۴، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی مقاومت به استرس در سویه‌های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه به منظور طراحی محیط‌های غربال‌گر 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۲ اثرات مکمل‌یاری اسیدهای چرب امگا-۳ توأم با ویتامین E و "روی" توأم با ویتامین C بر کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۳ تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه آب پنیر با استفاده از انواعی از میکروفلور کفیر و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و ارگانولپتیک آن 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۴ اثرات تجویز توأم اسید لیپوئیک و پیریدوکسین بر آلبومین اوری، استرس اکسیداتیو، فشارخون، محصولات نهایی گلیکوزیلاسیون پیشرفته، نیتریک اکسید و اندوتلین -۱ سرم در بیماران مبتلا به نفروپاتی دیابتی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۵ تولید مایکوپروتئین با فوزاریوم ونناتوم ATCC۲۰۳۳۴ به روش کشت سطحی با استفاده از طرح مرکب مرکزی 1395/8/25 - Get XML Data ۲۵ بار
۶ شیوع ناامنی غذایی در خانوارهای شهر شیراز و ارتباط برخی عوامل اقتصادی- اجتماعی و جمعیتی با آن در سال ۱۳۸۷ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۷ تأثیر بسته‌بندی با فیلم‌های نانویی بر ویژگی‌های ارگانولپتیکی و میکروبی نان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۸ مقایسه تأثیر مصرف روغن زیتون و روغن آفتابگردان بر سطح قند و چربی‌های خون ناشتا و پس از مصرف صبحانه در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه