صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 23 تیر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1388، جلد ۴، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی مقاومت به استرس در سویههای صنعتی ساکارومایسس سرویزیه به منظور طراحی محیطهای غربالگر
1395/8/25
-
۱۴ بار
۲
اثرات مکملیاری اسیدهای چرب امگا-۳ توأم با ویتامین E و "روی" توأم با ویتامین C بر کنترل گلیسمی در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲
1395/8/25
-
۱۲ بار
۳
تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه آب پنیر با استفاده از انواعی از میکروفلور کفیر و بررسی ویژگیهای شیمیایی و ارگانولپتیک آن
1395/8/25
-
۱۴ بار
۴
اثرات تجویز توأم اسید لیپوئیک و پیریدوکسین بر آلبومین اوری، استرس اکسیداتیو، فشارخون، محصولات نهایی گلیکوزیلاسیون پیشرفته، نیتریک اکسید و اندوتلین -۱ سرم در بیماران مبتلا به نفروپاتی دیابتی
1395/8/25
-
۱۲ بار
۵
تولید مایکوپروتئین با فوزاریوم ونناتوم ATCC۲۰۳۳۴ به روش کشت سطحی با استفاده از طرح مرکب مرکزی
1395/8/25
-
۲۵ بار
۶
شیوع ناامنی غذایی در خانوارهای شهر شیراز و ارتباط برخی عوامل اقتصادی- اجتماعی و جمعیتی با آن در سال ۱۳۸۷
1395/8/25
-
۱۲ بار
۷
تأثیر بستهبندی با فیلمهای نانویی بر ویژگیهای ارگانولپتیکی و میکروبی نان
1395/8/25
-
۱۱ بار
۸
مقایسه تأثیر مصرف روغن زیتون و روغن آفتابگردان بر سطح قند و چربیهای خون ناشتا و پس از مصرف صبحانه در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع ۲
1395/8/25
-
۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه