صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 7 اسفند 1403
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1389، جلد ۵، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر مکملهای آنتیاکسیدانی بر فشار اکسایشی و آسیب عضلانی به دنبال یک دوره تمرین سنگین در دختران نوجوان شناگر
1395/8/25
-
۱۱ بار
۲
اثر تیمار فراصوت بر برخی ویژگیهای فیلمهای متیل سلولزی و استفاده از فیلمهای اصلاح شده در بسته بندی نان باگت
1395/8/25
-
۱۹ بار
۳
ارتباط چاقی و اضافه وزن کودکان اول دبستان شهر شیراز با الگوی تغذیه با شیر مادر ، وزن هنگام تولد و وضعیت اقتصادی- اجتماعی در سال تحصیلی ۸۸-۱۳۸۷
1395/8/25
-
۱۲ بار
۴
تأثیر کاربرد D- تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات تیره
1395/8/25
-
۱۹ بار
۵
تأثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر واکنشهای هورمونی در ورزش مقاومتی
1395/8/25
-
۹ بار
۶
تأثیر نمک طعام بر رشد و ویژگی ضد میکروبی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیر ترش نانهای سنتی استان مرکزی
1395/8/25
-
۸ بار
۷
اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر سطح لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲
1395/8/25
-
۱۲ بار
۸
اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در آب نمک پنیرسازی بر ویژگیهای پنیر سفید ایرانی
1395/8/25
-
۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه