فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1389، جلد ۵، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر مکمل‌های آنتی‌اکسیدانی بر فشار اکسایشی و آسیب عضلانی به دنبال یک دوره تمرین سنگین در دختران نوجوان شناگر 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۲ اثر تیمار فراصوت بر برخی ویژگی‌های فیلم‌های متیل سلولزی و استفاده از فیلم‌های اصلاح شده در بسته بندی نان باگت 1395/8/25 - Get XML Data ۱۹ بار
۳ ارتباط چاقی و اضافه وزن کودکان اول دبستان شهر شیراز با الگوی تغذیه با شیر مادر ، وزن هنگام تولد و وضعیت اقتصادی- اجتماعی در سال تحصیلی ۸۸-۱۳۸۷ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۴ تأثیر کاربرد D- تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات تیره 1395/8/25 - Get XML Data ۱۹ بار
۵ تأثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر واکنش‌های هورمونی در ورزش مقاومتی 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۶ تأثیر نمک طعام بر رشد و ویژگی ضد میکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیر ترش نان‌های سنتی استان مرکزی 1395/8/25 - Get XML Data ۸ بار
۷ اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر سطح لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۸ اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در آب نمک پنیرسازی بر ویژگی‌های پنیر سفید ایرانی 1395/8/25 - Get XML Data ۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه