صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 7 اسفند 1403
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۷، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مروری بر عوامل مرتبط با چاقی در بزرگسالان در ایران
1395/8/25
-
۹ بار
۲
استفاده از آرد لوبیا چیتی جوانه زده به جای آرد گندم در تولید سوسیس آلمانی
1395/8/25
-
۸ بار
۳
ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آرد برخی ارقام تجاری گندمهای ایرانی و تأثیر آنها بر ویژگیهای حسی بیسکویت
1395/8/25
-
۱۰ بار
۴
بررسی همبستگی میزان دریافت مواد غذایی و اضطراب امتحان در دانشآموزان دختر سال سوم دبیرستان منطقه ۳ آموزش و پرورش شهر تهران سال ۹۰- ۱۳۸۹
1395/8/25
-
۹ بار
۵
تولید کیک کم کالری به وسیله جایگزینی ساکارز با اریتریتول و الیگوفروکتوز
1395/8/25
-
۱۱ بار
۶
رابطه ناامنی غذایی با برخی عوامل اجتماعی- اقتصادی و تغذیهای در مادران دارای کودک دبستانی شهرستان ری در سال ۱۳۸۹
1395/8/25
-
۸ بار
۷
اثر نانوکریستال سلولز و پلی وینیل الکل روی ویژگیهای فیزیکی فیلمهای بیونانوکامپوزیتی بر پایه نشاسته
1395/8/25
-
۱۱ بار
۸
ارتباط الگوهای غذایی با تراکم املاح استخوان در نمونهای از زنان یائسه ساکن شهر تهران
1395/8/25
-
۱۰ بار
۹
اثر دمای تخمیر و نسبت تلقیح باکتریهای آغازگر بر تولید اسید پروپیونیک در نوشیدنی شیری تخمیرشده با پروپیونیباکتریوم
1395/8/25
-
۸ بار
۱۰
تأثیر مکملیاری منیزیم بر انرژی دریافتی و کاهش وزن در سالمندان چاق یا دارای اضافه وزن مبتلا به بیخوابی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دوسوکور
1395/8/25
-
۱۱ بار
۱۱
اثرات انجماد در C˚۱۸- روی تغییرات کیفی فیش برگرهای خام بدون پوشش تهیه شده از ماهی کیجار منقوط (Saurida undosquamis)
1395/8/25
-
۹ بار
۱۲
شناخت عوامل مؤثر بر مصرف مواد غذایی پرفیبر از دیدگاه بیماران دیابتی نوع ۲: یک مطالعه کیفی
1395/8/25
-
۹ بار
۱۳
بررسی اثر نوع آنزیم و غلظت کربن فعال بر کارایی حذف فنیلآلانین از شیر
1395/8/25
-
۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه