فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۷، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ مروری بر عوامل مرتبط با چاقی در بزرگسالان در ایران 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۲ استفاده از آرد لوبیا چیتی جوانه زده به جای آرد گندم در تولید سوسیس آلمانی 1395/8/25 - Get XML Data ۸ بار
۳ ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آرد برخی ارقام تجاری گندم‌های ایرانی و تأثیر آن‌ها بر ویژگی‌های حسی بیسکویت 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۴ بررسی همبستگی میزان دریافت مواد غذایی و اضطراب امتحان در دانش‌آموزان دختر سال سوم دبیرستان منطقه ۳ آموزش و پرورش شهر تهران سال ۹۰- ۱۳۸۹ 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۵ تولید کیک کم کالری به وسیله جایگزینی ساکارز با اریتریتول و الیگوفروکتوز 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۶ رابطه ناامنی غذایی با برخی عوامل اجتماعی- اقتصادی و تغذیه‌ای در مادران دارای کودک دبستانی شهرستان ری در سال ۱۳۸۹ 1395/8/25 - Get XML Data ۸ بار
۷ اثر نانوکریستال سلولز و پلی وینیل الکل روی ویژگی‌های فیزیکی فیلم‌های بیونانوکامپوزیتی‌ بر پایه نشاسته 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۸ ارتباط الگوهای غذایی با تراکم املاح استخوان در نمونه‌ای از زنان یائسه ساکن شهر تهران 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۹ اثر دمای تخمیر و نسبت تلقیح باکتری‌های آغازگر بر تولید اسید پروپیونیک در نوشیدنی شیری تخمیرشده با پروپیونی‌باکتریوم 1395/8/25 - Get XML Data ۸ بار
۱۰ تأثیر مکمل‌یاری منیزیم بر انرژی دریافتی و کاهش وزن در سالمندان چاق یا دارای اضافه وزن مبتلا به بی‌خوابی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دوسوکور 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۱ اثرات انجماد در C˚۱۸- روی تغییرات کیفی فیش برگرهای خام بدون پوشش تهیه شده از ماهی کیجار منقوط (Saurida undosquamis) 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۱۲ شناخت عوامل مؤثر بر مصرف مواد غذایی پرفیبر از دیدگاه بیماران دیابتی نوع ۲: یک مطالعه کیفی 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۱۳ بررسی اثر نوع آنزیم و غلظت کربن فعال بر کارایی حذف فنیل‌آلانین از شیر 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه