فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۷، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثرات ضدسرطانی فلاونوئیدها بر مبنای مسیر انتقال پیام PI۳K/Akt 1396/1/17 - Get XML Data ۷ بار
۲ تأثیر عوامل مختلف روی پایداری اکسایشی دوغ غنی‌شده با اسیدهای چرب امگا ۳ 1395/8/25 - Get XML Data ۸ بار
۳ ارتباط میان مصرف حبوبات و سطوح در گردش ملکول‌های چسبنده و بیومارکرهای التهابی در زنان ایرانی 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۴ نقش پروبیوتیک‌ها در پیشگیری و درمان اسهال عفونی در کودکان 1396/1/17 - Get XML Data ۶ بار
۵ بررسی میان‌کنش‌های الکترواستاتیک بتالاکتوگلوبولین و تراگاکانتین: گام نخست به سوی تولید میکرو و نانو ذرات بیوپلیمری 1395/8/25 - Get XML Data ۷ بار
۶ کاربرد نانوحامل‌های لیپوزومی حاوی آنزیم در تولید و رسیدن پنیر 1396/1/17 - Get XML Data ۷ بار
۷ تأثیر مکمل‌یاری با اسید لینولئیک مزدوج و اسید‌های چرب امگا۳ بر برخی شاخص‌های التهابی و استرس اکسیداتیو درتصلب شرایین 1395/8/25 - Get XML Data ۸ بار
۸ کاربرد دی‌اکسیدکربن فوق بحرانی در استخراج و تصفیه‌ی روغن‌‌های گیاهی 1396/1/17 - Get XML Data ۸ بار
۹ تولید نوشیدنی پرتقال فراسودمند با استفاده از عصاره‌ی سبوس برنج 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۰ کاربرد هیدروکلوئیدها در پایدارسازی سیستم‌‌های امولسیونی 1396/1/17 - Get XML Data ۹ بار
۱۱ اثر ویتامین D در خطر بروز سرطان پستان 1396/1/17 - Get XML Data ۶ بار
۱۲ تأثیر مکمل‌یاری آلفالیپوئیک اسید و ویتامین E به صورت تنها و توأمان بر شاخص‌های مربوط به وضعیت گلیسمی و الگوی چربی سرم در بیماران همودیالیزی 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۱۳ بررسی امکان استفاده از پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در تولید کلوچه‌ی صنعتی 1395/8/25 - Get XML Data ۸ بار
۱۴ قارچ خوراکی: قهوه‌ای شدن آنزیمی و روش‌های مهار آن 1396/1/17 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۵ اثر پرتودهی گاما بر فعالیت ضد‌‌‌‌ اکسایشی و ضد میکروبی پودر دارچین 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۱۶ کاربرد میوه‌ و سبزی‌ به عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنی‌های پروبیوتیک غیرلبنی 1396/1/17 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۷ مقایسه‌ی اثر دو نسبت مکمل یاری کربوهیدرات - پروتئین whey بر شاخص های آسیب عضله پس از فعالیت مقاومتی برون گرا 1395/8/25 - Get XML Data ۸ بار
۱۸ تعیین ترکیبات فورانی در پودرهای قهوه‌ بازار تهران به روش ریزاستخراج با فاز مایع به همراه کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی 1395/8/25 - Get XML Data ۷ بار
۱۹ بررسی تأثیر پکتینازهای تجاری رپیداز اسمارت و رپیداز مکس سی-۸۰ بر کیفیت عصاره‌ی خرمای مضافتی و شاهانی 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۲۰ تأثیر توزیع درشت‌مغذی‌های رژیم غذایی بر فرایندهای التهابی مزمن در سندرم متابولیک: یک مطالعه مروری 1395/8/25 - Get XML Data ۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه