صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 7 اسفند 1403
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۷، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثرات ضدسرطانی فلاونوئیدها بر مبنای مسیر انتقال پیام PI۳K/Akt
1396/1/17
-
۷ بار
۲
تأثیر عوامل مختلف روی پایداری اکسایشی دوغ غنیشده با اسیدهای چرب امگا ۳
1395/8/25
-
۸ بار
۳
ارتباط میان مصرف حبوبات و سطوح در گردش ملکولهای چسبنده و بیومارکرهای التهابی در زنان ایرانی
1395/8/25
-
۹ بار
۴
نقش پروبیوتیکها در پیشگیری و درمان اسهال عفونی در کودکان
1396/1/17
-
۶ بار
۵
بررسی میانکنشهای الکترواستاتیک بتالاکتوگلوبولین و تراگاکانتین: گام نخست به سوی تولید میکرو و نانو ذرات بیوپلیمری
1395/8/25
-
۷ بار
۶
کاربرد نانوحاملهای لیپوزومی حاوی آنزیم در تولید و رسیدن پنیر
1396/1/17
-
۷ بار
۷
تأثیر مکملیاری با اسید لینولئیک مزدوج و اسیدهای چرب امگا۳ بر برخی شاخصهای التهابی و استرس اکسیداتیو درتصلب شرایین
1395/8/25
-
۸ بار
۸
کاربرد دیاکسیدکربن فوق بحرانی در استخراج و تصفیهی روغنهای گیاهی
1396/1/17
-
۸ بار
۹
تولید نوشیدنی پرتقال فراسودمند با استفاده از عصارهی سبوس برنج
1395/8/25
-
۱۱ بار
۱۰
کاربرد هیدروکلوئیدها در پایدارسازی سیستمهای امولسیونی
1396/1/17
-
۹ بار
۱۱
اثر ویتامین D در خطر بروز سرطان پستان
1396/1/17
-
۶ بار
۱۲
تأثیر مکملیاری آلفالیپوئیک اسید و ویتامین E به صورت تنها و توأمان بر شاخصهای مربوط به وضعیت گلیسمی و الگوی چربی سرم در بیماران همودیالیزی
1395/8/25
-
۹ بار
۱۳
بررسی امکان استفاده از پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در تولید کلوچهی صنعتی
1395/8/25
-
۸ بار
۱۴
قارچ خوراکی: قهوهای شدن آنزیمی و روشهای مهار آن
1396/1/17
-
۱۱ بار
۱۵
اثر پرتودهی گاما بر فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی پودر دارچین
1395/8/25
-
۹ بار
۱۶
کاربرد میوه و سبزی به عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنیهای پروبیوتیک غیرلبنی
1396/1/17
-
۱۱ بار
۱۷
مقایسهی اثر دو نسبت مکمل یاری کربوهیدرات - پروتئین whey بر شاخص های آسیب عضله پس از فعالیت مقاومتی برون گرا
1395/8/25
-
۸ بار
۱۸
تعیین ترکیبات فورانی در پودرهای قهوه بازار تهران به روش ریزاستخراج با فاز مایع به همراه کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی
1395/8/25
-
۷ بار
۱۹
بررسی تأثیر پکتینازهای تجاری رپیداز اسمارت و رپیداز مکس سی-۸۰ بر کیفیت عصارهی خرمای مضافتی و شاهانی
1395/8/25
-
۹ بار
۲۰
تأثیر توزیع درشتمغذیهای رژیم غذایی بر فرایندهای التهابی مزمن در سندرم متابولیک: یک مطالعه مروری
1395/8/25
-
۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه