صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 23 تیر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۷، شماره ۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی قابلیت زیستی دو گونه بومی بیفیدوباکتریوم در دوغ پروبیوتیک
1395/8/25
-
۲۰ بار
۲
شیوع سوء تغذیه در کودکان معلول جسمی- حرکتی بر مبنای دادههای تنسنجی
1395/8/25
-
۱۲ بار
۳
اثر عصاره پوست انار بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در آب انار
1395/8/25
-
۱۴ بار
۴
بررسی رابطه بین دریافت اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در بیماران مبتلا به کولیت اولسرو
1395/8/25
-
۲۲ بار
۵
بررسی ترکیبات، وزن ملکولی و ویژگیهای رئولوژیک و حرارتی صمغ زدو تراویده از درخت بادام کوهی (Amygdalus Scoparia)
1395/8/25
-
۲۰ بار
۶
روند تولیدات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در پایگاه داده های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های ۲۰۰۹ تا نیمه ۲۰۱۲ میلادی
1395/8/25
-
۱۸ بار
۷
آیا الگوی مصرف چربی با چاقی شکمی دختران نوجوان ارتباط دارد؟
1395/8/25
-
۱۱ بار
۸
غنیسازی پرک ذرت به وسیله باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس روتری
1395/8/25
-
۱۳ بار
۹
وضعیت اسید فولیک و برخی عوامل موثر بر آن در دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
1395/8/25
-
۱۷ بار
۱۰
بررسی برخی از ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی ۸ رقم عمده انار تولید شده در ایران
1395/8/25
-
۱۸ بار
۱۱
تولیدات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایگاه دادههای اسکوپوس و “آی اس آی” در سالهای ۲۰۰۹ تا نیمه ۲۰۱۲ میلادی
1395/8/25
-
۲۰ بار
۱۲
بررسی قابلیتزیستی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس طی نگهداری یخچالی در ماءالشعیر
1395/8/25
-
۱۴ بار
۱۳
تأثیر بهبود وضعیت ویتامین D بر اصلاح شاخصهای التهاب سیستمیک از جمله آدیپوکینها در بیماران دیابتی نوع ۲ دریافت کننده دوغ غنی شده با ویتامین D و کلسیم یا ویتامین D بدون کلسیم
1395/8/25
-
۱۴ بار
۱۴
تأثیر استفاده از شیرینکننده استویا بر عدد پراکسید شیر کاکائو
1395/8/25
-
۱۸ بار
۱۵
تهیه و بررسی بیوفیلم بستهبندی زیستتخریبپذیر ضدمیکروبی بر پایه نشاسته ذرت
1395/8/25
-
۱۵ بار
۱۶
بررسی میزان شیردهی مادران و عوامل مؤثر بر آن در سه بیمارستان شهر تهران، سال ۱۳۸۷
1395/8/25
-
۱۲ بار
۱۷
استفاده از روش اسمز در غنی سازی میوه با مواد معدنی
1395/8/25
-
۱۵ بار
۱۸
بررسی رابطهی چاقی و مدت زمان تماشای تلویزیون در دانشآموزان مدارس مناطق مختلف شهر تهران در سال ۱۳۹۱
1395/8/25
-
۱۱ بار
۱۹
بررسی ویژگیهای میکروبی، بیوشیمیایی و حسی ماست سویای پروبیوتیک
1395/8/25
-
۱۴ بار
۲۰
تعیین میزان برخی از ترکیبات هیدروکربنهای آروماتیکی چند حلقهای موجود در آب آشامیدنی اهواز به روش HPLC
1395/8/25
-
۱۳ بار
۲۱
اثر بهبود وضعیت ویتامین D بر نشانگرهای التهاب سیستمیک در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲
1395/8/25
-
۱۲ بار
۲۲
بررسی برخی خواص شیمیایی و حسی دمنوش گلابی، سیب و "به"
1395/8/25
-
۱۲ بار
۲۳
بررسی اثر پریبیوتیکهای بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم برخصوصیات حسی سوسیس حاوی ۵۵% گوشت
1395/8/25
-
۲۱ بار
۲۴
بررسی ارتباط سطح تحصیلات، اشتغال و وضعیت اقتصادی والدین با چاقی و اضافه وزن در دانشآموزان مدارس مناطق مختلف شهر تهران در سال ۱۳۹۱
1395/8/25
-
۱۲ بار
۲۵
اندازهگیری مقادیر مواد معدنی موجود در میوه
1395/8/25
-
۱۲ بار
۲۶
بررسی ویژگیهای کمی و کیفی مالت جو در حین دوره خیساندن و جوانهزنی
1395/8/25
-
۱۴ بار
۲۷
بررسی اثر افزودن کوآنزیم Q۱۰ و دمای نگهداری بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور
1395/8/25
-
۱۱ بار
۲۸
بررسی اثر وانادیوم بر زخم مخاطی معده ناشی از ایندومتاسین و الکل در رت
1395/8/25
-
۱۲ بار
۲۹
مطالعه فراواتی استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت درپنیرهای محلی آذربایجان غربی به روش کشت و PCR
1395/8/25
-
۱۱ بار
۳۰
ارزیابی کفایت تغذیهای بر اساس شاخص هزینه خوراک در خانوارهای ساکن شهر تهران
1395/8/25
-
۱۱ بار
۳۱
بررسی تأثیر جایگزینی روغنهای زیتون و کانولا بر خواص فیزیکی، شیمیایی و حسی همبرگر کمچرب
1395/8/25
-
۱۸ بار
۳۲
پیشبینی نقطه انجماد برای محصولات فراوری شده حاوی غلظتهای مختلف ساکارز
1395/8/25
-
۱۱ بار
۳۳
ارتباط معکوس لیکوپن و توده چربی بدن با سیستم ایمنی هومورال دربیماران دیابتی نوع ۲: یک نقش احتمالی در ایجاد اتروژنز
1395/8/25
-
۱۶ بار
۳۴
بررسی خصوصیات شیمیایی و میکروبیولوژیکی فراوردههای گوشتی مورد استفاده در شهر کرمانشاه، سال ۱۳۹۰
1395/8/25
-
۱۰ بار
۳۵
ارتباط الگوهای غذایی غالب با اضافه وزن یا چاقی در دختران نوجوان ایرانی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۳۶
تأثیر هیدروکلوییدهای زانتان و کتیرا بر ویژگیهای خمیر منجمد و نان همبرگر حاصل
1395/8/25
-
۱۴ بار
۳۷
مطالعه همبرگرهای تولید صنعتی حاوی ۳۰ و ۶۰ درصد گوشت از نظر وجود بافتهای غیرمجاز به روش هیستولوژی و تعیین ارتباط آن با شاخص های شیمیایی وابسته به بافت پیوندی گوشت
1395/8/25
-
۱۳ بار
۳۸
آگاهی دانشآموزان دختر شهرستان کلاله در خصوص پوکی استخوان، دریافت کلسیم و فعّالیت جسمانی : وضعیتی غیر قابل قبول
1395/8/25
-
۱۳ بار
۳۹
بررسی دریافت غذایی در کودکان دبستانی معلول جسمی– حرکتی
1395/8/25
-
۱۴ بار
۴۰
بررسی اثرات دمای تخمیر و دو مخمر ساکارومایسس بر ویژگیهای ماءالشعیر
1395/8/25
-
۲۱ بار
۴۱
بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره زرشک سیاه بر میزان اکسیداسیون چربی سوسیس نگهداری شده در یخچال
1395/8/25
-
۱۱ بار
۴۲
مدلسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۴۳
برآورد اندازه قد با استفاده از دیگر اندازههای ابعاد بدنی در کودکان سالم
1395/8/25
-
۱۳ بار
۴۴
بررسی توان تولید نگهدارندههای بیولوژیک توسط باکتریهای پروبیوتیک و تعیین حداقل غلظت باکتریواستاتیکی ترکیبات استخراج شده
1395/8/25
-
۱۳ بار
۴۵
تعیین مدت زمان ماندگاری طالبی فراوری شده به روش اسمز - انجماد با ارزیابی حسی
1395/8/25
-
۱۲ بار
۴۶
هشدار درباره شیوع بالای کمبود ویتامین D در بچههای دبستانی تهران سال ۱۳۸۷
1395/8/25
-
۱۲ بار
۴۷
مدلسازی سینتیک خشککردن پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده رطوبت با استفاده از روشهای رگرسیونی، منطق فازی و شبکههای عصبی مصنوعی
1395/8/25
-
۱۶ بار
۴۸
الگوی دریافت غذایی "روی" در خانوارهای ایرانی و برآورد خطر شیوع کمبود "روی" در سطح ملی
1395/8/25
-
۱۴ بار
۴۹
بررسی وضعیت مقالات علمی نمایه شده در دو پایگاه علمی اطلاعاتی Medline و Web of Science با محوریت پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک و تعیین جایگاه ایران در این زمینه
1395/8/25
-
۱۲ بار
۵۰
استفاده از تعیین وضعیت ویتامین D به عنوان یک شاخص تعیین کننده سندروم متابولیک: مطالعه مورد –شاهدی
1395/8/25
-
۱۴ بار
۵۱
بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده تحت تأثیر عوامل مختلف
1395/8/25
-
۱۳ بار
۵۲
بررسی میزان رویت و تأثیرگذاری وب سایتهای مؤسسـات علوم و صنایع غذایـی جهان بر اساس مقیاسهای وب سنجـی
1395/8/25
-
۱۹ بار
۵۳
بررسی اثرات نوع کشت پروبیوتیک و نسبت شیرگاو به شیرسویا بر ویژگیهای کیفی نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه سویا
1395/8/25
-
۱۴ بار
۵۴
بررسی علمی باورهای تغذیهای طب سنتی و تغذیه نوین در مورد بیماری ام اس مطالعه مورد- شاهدی ام اس بزرگسالان، تهران ۱۳۹۰
1395/8/25
-
۲۵ بار
۵۵
تأثیرآنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر خصوصیات بافتی و حسی پنیر فراپالایشی
1395/8/25
-
۱۶ بار
۵۶
برآورد فقر غذایی در ایران بر اساس داده های سال ۱۳۸۸
1395/8/25
-
۱۳ بار
۵۷
بررسی نقش باکتری انتروکوک فکالیس در مهار رشد باکتری استافیلوکوک ارئوس از طریق تولید یک ترکیب ضد میکروبی
1395/8/25
-
۱۵ بار
۵۸
مقایسه شیوع کمبود ویتامین D در افراد سالم و دیابتی ایران: مطالعه مقدماتی (پایلوت)
1395/8/25
-
۱۰ بار
۵۹
اثرات نسبت شیر گاو به شیرسویا و نوع کشت آغازگر تجاری بر ویژگیهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ سویای پروبیوتیک
1395/8/25
-
۱۵ بار
۶۰
تغییرات راندمان و رسیدگی پنیر سفید سنتی و اولترافیلتراسیون تحت تاثیر باکتریهای سرماگرا
1395/8/25
-
۱۶ بار
۶۱
بررسی نقش مسیرهای آپوپتوتیک وآنتی آپوپتوتیک در مسیر اثر اسیدهای چرب امگا ۳ بر آسیب ناشی از ایسکمی- رپرفیوژن در کلیه رت
1395/8/25
-
۱۴ بار
۶۲
کاربرد تکنولوژی غشایی در تولید امولسیونها
1395/8/25
-
۱۲ بار
۶۳
نقش توزیع مختلف درشت مغذیها و ارتباط آن با سندروم متابولیک در کاهش و حفظ وزن: مرور سیستماتیک
1395/8/25
-
۱۶ بار
۶۴
مکملهای اسیدهای چرب امگا ۳ و آسیب های ناشی ایسکمی رپرفیوژن در بافتهای قلب، مغز و کلیه
1395/8/25
-
۱۵ بار
۶۵
استاندارد غذای حلال و ملاحظات فقهی و اخلاقی آن
1395/8/25
-
۱۴ بار
۶۶
پروبیوتیکها و خواص سلامتبخش آنها
1395/8/25
-
۲۰ بار
۶۷
بررسی شیوع سوءتغذیه و عوامل مرتبط با آن در بیماران مراجعهکننده به برخی مراکز درمانی ایران و سایر نقاط دنیا
1395/8/25
-
۱۱ بار
۶۸
مروری بر میزان آفلاتوکسین M۱ در شیر خام، پاستوریزه و استریلیزه در ایران
1395/8/25
-
۱۷ بار
۶۹
اثرات شیر و فراوردههای لبنی در بروز انواع سرطانها
1395/8/25
-
۲۴ بار
۷۰
جنبههای ایمنی و زیستی تولید کفیر
1395/8/25
-
۱۴ بار
۷۱
نوشیدنیهای انرژیزا : ترکیبات و اثرات آنها
1395/8/25
-
۲۳ بار
۷۲
به کارگیری متد داده کاوی به منظور افزایش میزان ایمنی فراوردههای غذایی دامی
1395/8/25
-
۱۶ بار
۷۳
پلی مورفیسمهای تک نوکلئوتیدی رایج ژن مرتبط با توده چربی و چاقی (Fat mass and obesity associated gene) و ارتباط آنها با چاقی و عوامل مرتبط با شیوه زندگی: مرور سیستماتیک
1395/8/25
-
۱۸ بار
۷۴
مروری بر ویژگیهای کاربردی روغنهای ضروری پونه
1395/8/25
-
۱۷ بار
۷۵
ارتباط چاقی و سیستم ایمنی
1395/8/25
-
۲۳ بار
۷۶
بررسی نقش ویتامین D در بیماری HIV
1395/8/25
-
۱۳ بار
۷۷
اثر ترکیبات طبیعی و خارجی شیر و فراورده های لبنی در پیشگیری از خطر بروز انواع سرطانها
1395/8/25
-
۱۵ بار
۷۸
نقش نمک طعام در فناوری تولید فرآوردههای گوشتی و راهکارهای کاهش آن
1395/8/25
-
۱۲ بار
۷۹
اثرات پروبیوتیکها بر روند افزایش وزن و عملکرد سیستم ایمنی در زنان مبتلا به چاقی
1395/8/25
-
۱۷ بار
۸۰
بررسی ارتباط بین سیستم ایمنی و وضعیت التهابی در چاقی با مکانیسم های مقاومت به انسولین
1395/8/25
-
۱۴ بار
۸۱
کاربرد مدلسازی ریاضی و میکروبیولوژی پیشگو در صنایع غذایی
1395/8/25
-
۱۶ بار
۸۲
بررسی انواع روشهای فرایند تغلیظ انجمادی در فرآوردههای لبنی
1395/8/25
-
۱۵ بار
۸۳
رویکردهای تغذیهای در پیشگیری و کنترل عدم تعادل میکرو فلور روده
1395/8/25
-
۱۷ بار
۸۴
مداخلات تغذیهای در اختلالات خوردن، از اطلاعات علمی تا بالین بیمار
1395/8/25
-
۱۷ بار
۸۵
طراحی مدل انعطافپذیر ردیابی محصولات غذایی درطول زنجیره تأمین
1395/8/25
-
۱۳ بار
۸۶
تولید فایکوسیانین توسط جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
1395/8/25
-
۲۲ بار
۸۷
روشهای کاهش آمینهای بیوژن در پنیر
1395/8/25
-
۱۶ بار
۸۸
بررسی اثرات بیولوژیک کازئین و پپتیدهای زیست فعال مشتق شده از کازئین
1395/8/25
-
۱۱ بار
۸۹
مروری بر نقش پروبیوتیکهای مورد استفاده در جیره غذایی طیور در ارتقای سلامتی گوشت مرغ
1395/8/25
-
۱۴ بار
۹۰
تأثیر دریافت پروبیوتیکها در پیشگیری از عود واژینوز باکتریال
1395/8/25
-
۱۱ بار
۹۱
نسل جدید بستهبندی فعال مواد غذایی بر پایهی نانوذرات: مروری بر سازوکار و خواص ضد میکروبی نانوذرات نقره
1395/8/25
-
۱۴ بار
۹۲
هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای و راههای کاهش در محصولات غذایی
1395/8/25
-
۱۶ بار
۹۳
مکملهای تغذیهای برای کاهش وزن و افزایش عملکرد در ورزشکاران، از افسانه تا واقعیت
1395/8/25
-
۱۲ بار
۹۴
کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنعت ماءالشعیر
1395/8/25
-
۲۶ بار
۹۵
نقش آدیپوکینهای مترشحه از بافت چربی بر سیستم ایمنی در افراد چاق
1395/8/25
-
۱۶ بار
۹۶
بهبود خواص فیزیکی و حسی محصولات لبنی با بهرهگیری بهینه از خواص کاری پروتئینهای آب پنیر
1395/8/25
-
۱۶ بار
۹۷
مکملهای افزایش دهنده حجم عضلانی در ورزشکاران، بررسی ترکیبات موجود در بازار
1395/8/25
-
۱۳ بار
۹۸
کاربردهای فرایند تخمیر حالت جامد در تولید ترکیبات غذایی
1395/8/25
-
۱۶ بار
۹۹
روشهای مؤثر در کاهش تشکیل آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی
1395/8/25
-
۱۵ بار
۱۰۰
بررسی اثرات ضد میکروبی و روشهای تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن
1395/8/25
-
۱۴ بار
۱۰۱
بررسی شرایط تشکیل آکریلامید و راههای کاهش آن در منابع غذایی خاص
1395/8/25
-
۱۵ بار
۱۰۲
بررسی جنبههای مرتبط با سلامتی پروتئین whey
1395/8/25
-
۱۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه