فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۷، شماره ۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی قابلیت زیستی دو گونه بومی بیفیدوباکتریوم در دوغ پروبیوتیک 1395/8/25 - Get XML Data ۲۰ بار
۲ شیوع سوء تغذیه در کودکان معلول جسمی- حرکتی بر مبنای داده‌‌های تن‌سنجی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۳ اثر عصاره پوست انار بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک ‌در آب انار 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۴ بررسی رابطه بین دریافت اسید‌های چرب امگا ۳ و امگا ۶ در بیماران مبتلا به کولیت اولسرو 1395/8/25 - Get XML Data ۲۲ بار
۵ بررسی ترکیبات، وزن ملکولی و ویژگی‌های رئولوژیک و حرارتی صمغ زدو تراویده از درخت بادام کوهی (Amygdalus Scoparia) 1395/8/25 - Get XML Data ۲۰ بار
۶ روند تولیدات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در پایگاه داده های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های ۲۰۰۹ تا نیمه ۲۰۱۲ میلادی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۷ آیا الگوی مصرف چربی با چاقی شکمی دختران نوجوان ارتباط دارد؟ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۸ غنی‌سازی پرک ذرت به وسیله باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس روتری 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۹ وضعیت اسید فولیک و برخی عوامل موثر بر آن در دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۱۰ بررسی برخی از ویژگی‌‌های فیزیکی و شیمیایی ۸ رقم عمده انار تولید شده در ایران 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۱۱ تولیدات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال‌های ۲۰۰۹ تا نیمه ۲۰۱۲ میلادی 1395/8/25 - Get XML Data ۲۰ بار
۱۲ بررسی قابلیت‌زیستی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس طی نگهداری یخچالی در ماءالشعیر 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۱۳ تأثیر بهبود وضعیت ویتامین D بر اصلاح شاخص‌های التهاب سیستمیک از جمله آدیپوکین‌ها در بیماران دیابتی نوع ۲ دریافت کننده دوغ غنی شده با ویتامین D و کلسیم یا ویتامین D بدون کلسیم 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۱۴ تأثیر استفاده از شیرین‌کننده استویا بر عدد پراکسید شیر کاکائو 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۱۵ تهیه و بررسی بیوفیلم بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر ضد‌میکروبی بر پایه نشاسته ذرت 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۱۶ بررسی میزان شیردهی مادران و عوامل مؤثر بر آن در سه بیمارستان شهر تهران، سال ۱۳۸۷ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۷ استفاده از روش اسمز در غنی سازی میوه با مواد معدنی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۱۸ بررسی رابطه‌ی چاقی و مدت زمان تماشای تلویزیون در دانش‌آموزان مدارس مناطق مختلف شهر تهران در سال ۱۳۹۱ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۹ بررسی ویژگی‌های میکروبی، بیوشیمیایی و حسی ماست سویای پروبیوتیک 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۲۰ تعیین میزان برخی از ترکیبات هیدروکربن‌های آروماتیکی چند حلقه‌ای موجود در آب آشامیدنی اهواز به روش HPLC 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۲۱ اثر بهبود وضعیت ویتامین D بر نشانگرهای التهاب سیستمیک در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۲۲ بررسی برخی خواص شیمیایی و حسی دم‌نوش گلابی، سیب و "به" 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۲۳ بررسی اثر پری‌بیوتیک‌های بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم برخصوصیات حسی سوسیس حاوی ۵۵% گوشت 1395/8/25 - Get XML Data ۲۱ بار
۲۴ بررسی ارتباط سطح تحصیلات، اشتغال و وضعیت اقتصادی والدین با چاقی و اضافه وزن در دانش‌آموزان مدارس مناطق مختلف شهر تهران در سال ۱۳۹۱ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۲۵ اندازه‌گیری مقادیر مواد معدنی موجود در میوه 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۲۶ بررسی ویژگی‌های کمی و کیفی مالت جو در حین دوره خیساندن و جوانه‌زنی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۲۷ بررسی اثر افزودن کوآنزیم Q۱۰ و دمای نگهداری بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۲۸ بررسی اثر وانادیوم بر زخم مخاطی معده ناشی از ایندومتاسین و الکل در رت 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۲۹ مطالعه فراواتی استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت درپنیرهای محلی آذربایجان غربی به روش کشت و PCR 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۳۰ ارزیابی کفایت تغذیه‌ای بر اساس شاخص هزینه خوراک در خانوارهای ساکن شهر تهران 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۳۱ بررسی تأثیر جایگزینی روغن‌های زیتون و کانولا بر خواص فیزیکی، شیمیایی و حسی همبرگر کم‌چرب 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۳۲ پیش‌بینی نقطه انجماد برای محصولات فراوری شده حاوی غلظت‌های مختلف ساکارز 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۳۳ ارتباط معکوس لیکوپن و توده چربی بدن با سیستم ایمنی هومورال دربیماران دیابتی نوع ۲: یک نقش احتمالی در ایجاد اتروژنز 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۳۴ بررسی خصوصیات شیمیایی و میکروبیولوژیکی فراورده‌های گوشتی مورد استفاده در شهر کرمانشاه، سال ۱۳۹۰ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۳۵ ارتباط الگوهای غذایی غالب با اضافه وزن یا چاقی در دختران نوجوان ایرانی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۳۶ تأثیر هیدروکلوییدهای زانتان و کتیرا بر ویژگی‌های خمیر منجمد و نان همبرگر حاصل 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۳۷ مطالعه همبرگرهای تولید صنعتی حاوی ۳۰ و ۶۰ درصد گوشت از نظر وجود بافت‌های غیرمجاز به روش هیستولوژی و تعیین ارتباط آن با شاخص های شیمیایی وابسته به بافت پیوندی گوشت 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۳۸ آگاهی دانش‌آموزان دختر شهرستان کلاله در خصوص پوکی استخوان، دریافت کلسیم و فعّالیت جسمانی : وضعیتی غیر قابل قبول 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۳۹ بررسی دریافت غذایی در کودکان دبستانی معلول جسمی– حرکتی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۴۰ بررسی اثرات دمای تخمیر و دو مخمر ساکارومایسس بر ویژگی‌های ماءالشعیر 1395/8/25 - Get XML Data ۲۱ بار
۴۱ بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره زرشک سیاه بر میزان اکسیداسیون چربی سوسیس نگهداری شده در یخچال 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۴۲ مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۴۳ برآورد اندازه قد با استفاده از دیگر اندازه‌های ابعاد بدنی در کودکان سالم 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۴۴ بررسی توان تولید نگهدارنده‌های بیولوژیک توسط باکتری‌های پروبیوتیک و تعیین حداقل غلظت باکتریواستاتیکی ترکیبات استخراج شده 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۴۵ تعیین مدت زمان ماندگاری طالبی فراوری شده به روش اسمز - انجماد با ارزیابی حسی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۴۶ هشدار درباره شیوع بالای کمبود ویتامین D در بچه‌های دبستانی تهران سال ۱۳۸۷ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۴۷ مدل‌سازی سینتیک خشک‌کردن پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده رطوبت با استفاده از روش‌های رگرسیونی، منطق فازی و شبکه‌های عصبی مصنوعی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۴۸ الگوی دریافت غذایی "روی" در خانوارهای ایرانی و برآورد خطر شیوع کمبود "روی" در سطح ملی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۴۹ بررسی وضعیت مقالات علمی نمایه شده در دو پایگاه علمی اطلاعاتی Medline و Web of Science با محوریت پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک و تعیین جایگاه ایران در این زمینه 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۵۰ استفاده از تعیین وضعیت ویتامین D به عنوان یک شاخص تعیین کننده سندروم متابولیک: مطالعه مورد –شاهدی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۵۱ بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده تحت تأثیر عوامل مختلف 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۵۲ بررسی میزان رویت و تأثیرگذاری وب سایتهای مؤسسـات علوم و صنایع غذایـی جهان بر اساس مقیاس‌های وب سنجـی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۹ بار
۵۳ بررسی اثرات نوع کشت پروبیوتیک و نسبت شیرگاو به شیرسویا بر ویژگی‌های کیفی نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه سویا 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۵۴ بررسی علمی باور‌های تغذیه‌ای طب سنتی و تغذیه نوین در مورد بیماری ام اس مطالعه مورد- شاهدی ام اس بزرگسالان، تهران ۱۳۹۰ 1395/8/25 - Get XML Data ۲۵ بار
۵۵ تأثیرآنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر خصوصیات بافتی و حسی پنیر فراپالایشی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۵۶ برآورد فقر غذایی در ایران بر اساس داده های سال ۱۳۸۸ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۵۷ بررسی نقش باکتری انتروکوک فکالیس در مهار رشد باکتری استافیلوکوک ارئوس از طریق تولید یک ترکیب ضد میکروبی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۵۸ مقایسه شیوع کمبود ویتامین D در افراد سالم و دیابتی ایران: مطالعه مقدماتی (پایلوت) 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۵۹ اثرات نسبت شیر گاو به شیرسویا و نوع کشت آغازگر تجاری بر ویژگی‌های بیوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ سویای پروبیوتیک 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۶۰ تغییرات راندمان و رسیدگی پنیر سفید سنتی و اولترافیلتراسیون تحت تاثیر باکتری‌های سرماگرا 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۶۱ بررسی نقش مسیرهای آپوپتوتیک وآنتی آپوپتوتیک در مسیر اثر اسیدهای چرب امگا ۳ بر آسیب ناشی از ایسکمی- رپرفیوژن در کلیه رت 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۶۲ کاربرد تکنولوژی غشایی در تولید امولسیون‌ها 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۶۳ نقش توزیع مختلف درشت ‌مغذی‌ها و ارتباط آن با سندروم متابولیک در کاهش و حفظ وزن: مرور سیستماتیک 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۶۴ مکمل‌های اسیدهای چرب امگا ۳ و آسیب های ناشی ایسکمی رپرفیوژن در ‏بافت‏ها‏‏ی قلب، مغز و کلیه 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۶۵ استاندارد غذای حلال و ملاحظات فقهی و اخلاقی آن 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۶۶ پروبیوتیک‌ها و خواص سلامت‌بخش آن‌ها 1395/8/25 - Get XML Data ۲۰ بار
۶۷ بررسی شیوع سو‌ء‌تغذیه و عوامل مرتبط با آن در بیماران مراجعه‌کننده به برخی مراکز درمانی ایران و سایر نقاط دنیا 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۶۸ مروری بر میزان آفلاتوکسین M۱ در شیر خام، پاستوریزه و استریلیزه در ایران 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۶۹ اثرات شیر و فراورده‏های لبنی در بروز انواع سرطان‌ها 1395/8/25 - Get XML Data ۲۴ بار
۷۰ جنبه‌های ایمنی و زیستی تولید کفیر 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۷۱ نوشیدنی‌های انرژی‌زا : ترکیبات و اثرات آن‌ها 1395/8/25 - Get XML Data ۲۳ بار
۷۲ به کارگیری متد داده کاوی به منظور افزایش میزان ایمنی فراورده‌های غذایی دامی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۷۳ پلی مورفیسم‌‌های تک نوکلئوتیدی رایج ژن مرتبط با توده چربی و چاقی (Fat mass and obesity associated gene) و ارتباط آن‌ها با چاقی و عوامل مرتبط با شیوه زندگی: مرور سیستماتیک 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۷۴ مروری بر ویژگی‌های کاربردی روغنهای ضروری پونه 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۷۵ ارتباط چاقی و سیستم ایمنی 1395/8/25 - Get XML Data ۲۳ بار
۷۶ بررسی نقش ویتامین D در بیماری HIV 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۷۷ اثر ترکیبات طبیعی و خارجی شیر و فراورده ‏های لبنی در پیشگیری از خطر بروز انواع سرطان‏ها 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۷۸ نقش نمک طعام در فناوری تولید فرآورده‌‌های گوشتی و راهکار‌های کاهش آن 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۷۹ اثرات پروبیوتیک‌ها بر روند افزایش وزن و عملکرد سیستم ایمنی در زنان مبتلا به چاقی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۸۰ بررسی ارتباط بین سیستم ایمنی و وضعیت التهابی در چاقی با مکانیسم های مقاومت به انسولین 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۸۱ کاربرد مدل‌سازی ریاضی و میکروبیولوژی پیشگو در صنایع غذایی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۸۲ بررسی انواع روش‌های فرایند تغلیظ انجمادی در فرآورده‌های لبنی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۸۳ رویکردهای تغذیه‌ای در پیشگیری و کنترل عدم تعادل میکرو فلور روده 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۸۴ مداخلات تغذیه‌ای در اختلالات خوردن، از اطلاعات علمی تا بالین بیمار 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۸۵ طراحی مدل انعطاف‌پذیر ردیابی محصولات غذایی درطول زنجیره تأمین 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۸۶ تولید فایکوسیانین توسط جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس 1395/8/25 - Get XML Data ۲۲ بار
۸۷ روش‌های کاهش آمین‌های بیوژن در پنیر 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۸۸ بررسی اثرات بیولوژیک کازئین و پپتیدهای زیست فعال مشتق شده از کازئین 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۸۹ مروری بر نقش پروبیوتیک‌های مورد استفاده در جیره غذایی طیور در ارتقای سلامتی گوشت مرغ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۹۰ تأثیر دریافت پروبیوتیک‌ها در پیشگیری از عود واژینوز باکتریال 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۹۱ نسل جدید بسته‌بندی فعال مواد غذایی بر پایه‌ی نانوذرات: مروری بر سازوکار و خواص ضد میکروبی نانوذرات نقره 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۹۲ هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای و راه‌های کاهش در محصولات غذایی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۹۳ مکمل‌های تغذیه‌ای برای کاهش وزن و افزایش عملکرد در ورزشکاران، از افسانه تا واقعیت 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۹۴ کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنعت ماءالشعیر 1395/8/25 - Get XML Data ۲۶ بار
۹۵ نقش آدیپوکین‌های مترشحه از بافت چربی بر سیستم ایمنی در افراد چاق 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۹۶ بهبود خواص فیزیکی و حسی محصولات لبنی با بهرهگیری بهینه از خواص کاری پروتئین‌های آب پنیر 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۹۷ مکمل‌های افزایش دهنده حجم عضلانی در ورزشکاران، بررسی ترکیبات موجود در بازار 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۹۸ کاربردهای فرایند تخمیر حالت جامد در تولید ترکیبات غذایی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۹۹ روش‌های مؤثر در کاهش تشکیل آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۱۰۰ بررسی اثرات ضد میکروبی و روش‌های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۱۰۱ بررسی شرایط تشکیل آکریلامید و راه‌های کاهش آن در منابع غذایی خاص 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۱۰۲ بررسی جنبه‌های مرتبط با سلامتی پروتئین whey 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه