فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1392، جلد ۸، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثر توکوترینول افزوده شده به روغن کلزا بر وضعیت التهابی، استرس نیتروزاتیو و میکروآلبومین ادرار در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۲ بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تأثیر آن بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۳ اثرات تجویز توأم مکمل اسید دکوزاهگزانوئیک و ویتامین E بر اسیدهای چرب غشای اسپرم مردان آستِنواسپرم 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۴ تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۵ تولید شکلات تلخ کم‌کالری پری‌بیوتیک با استفاده از اینولین، پلی‌دکستروز و مالتودکسترین 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۶ تأثیر روش‌های مختلف تصفیه‌ی شیره‌ی خرما بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آ‌ب‌نبات‌های تولید شده از آن 1395/8/25 - Get XML Data ۱۴ بار
۷ بررسی میزان و نوع مایعات مصرفی در جمعیت بزرگسال شهر تهران در سال ۱۳۹۰ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۸ تولید پنیر فراسودمند با استفاده از روغن‌های زیتون و کانولا 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۹ بررسی عملکرد ضدمیکروبی و فیزیکی فیلم خوراکی بر پایه ایزوله‌ی پروتئین نخود حاوی اسانس آویشن به روش سطح پاسخ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۰ اثر عصاره‌ی آبی- الکلی هسته‌ی انگور قرمز بر میزان جریان خون مفصل زانو در موش‌های صحرایی دریافت‌کننده‌ی سرب 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۱۱ تولید سوسیس غیرگوشتی با استفاده از روش طرح عاملی کامل 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۲ اثر دریافت لبنیات بر وزن و ترکیب بدن در بزرگسالان: مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۱۳ بررسی شیوع اختلالات خوردن و برخی عوامل مرتبط با آن در دختران دانش‌آموز دبیرستانی شهر تهران در سال ۱۳۸۸ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۴ بررسی اثر استفاده توأم نشاسته‌ی اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگی‌های پایداری، حسی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۱۵ مقایسه‌ی کیفیت زندگی در کودکان چاق و مبتلا به اضافه وزن با کودکان در محدوده‌ی وزن طبیعی پایه اول و دوم ابتدایی شهر شوشتر 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۱۶ بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه‌ی مصرفی شهر تهران در سال ۱۳۹۰ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۷ ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتی‌اکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی میوه‌ی‌ ولیک (Crataegus elbursensis) 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۱۸ بررسی رابطه‌ی سازه‌های مدل فرانظریه‌ای با چربی دریافتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۱۹ اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره‌ی موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره‌ی زردچوبه (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره‌ای در شرایط انجماد (°C۱۸-) 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۲۰ بررسی ترکیبات زیست‌فعال و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پرتقال تامسون ناول طی نگهداری در انبار 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۲۱ تهیه و ارزیابی ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دکوزاهگزاانوئیک اسید به روش‌های اکستروژن و سونیکاسیون میله‌ای 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۲۲ تأثیر دو روش پخت آب‌پز و مایکروویو بر باقی‌مانده‌ی آنتی‌بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۲۳ تعیین ترکیبات فورانی در غذاهای کودک موجود در بازار تهران با روش ریزاستخراج و بررسی تأثیر دمای آماده‌سازی بر غلظت این ترکیبات 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۲۴ بررسی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر سفید فراپالایش شده‌ی تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایه‌پنیر قارچی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه