صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 29 تیر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1392، جلد ۸، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
سرمقاله: طرحهای ملی بررسی مصرف مواد غذایی فرصتی بزرگ برای مردم، مسئولان و متخصصان
1395/8/25
-
۱۰ بار
۲
تأثیر مکملیاری سینبیوتیک بر آنزیمهای کبدی، شاخصهای التهابی و میزان فیبروز کبدی در افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور
1395/8/25
-
۱۳ بار
۳
تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگیهای کیفی میوهی توتفرنگی پس از برداشت
1395/8/25
-
۱۱ بار
۴
بررسی اثر مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-۱و التهاب در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی
1395/8/25
-
۱۱ بار
۵
خالصسازی جزئی و توصیف ویژگیهای آنزیم منعقدکنندهی شیر از میوههای گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس)
1395/8/25
-
۱۱ بار
۶
ارزیابی ارتباط شاخص تغذیهی سالم جایگزین با خطر ۱۰ سالهی بیماریهای قلبی عروقی در کارمندان مرد شاغل در بخش دولتی، تهران، ۱۳۹۱
1395/8/25
-
۱۱ بار
۷
ارزیابی کارآیی روش طیفنگار فروسرخ تبدیل فوریه در تشخیص مخمرهای مولد شیرینکنندههای کمکالری
1395/8/25
-
۱۲ بار
۸
بررسی ارتباط بین پیروی از الگوی غذایی DASH با چاقی در پرستاران زن شهر اصفهان
1395/8/25
-
۱۳ بار
۹
بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط عصاره و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)
1395/8/25
-
۱۲ بار
۱۰
بررسی اثر نحوهی خورانش کودکان در شش ماه اول زندگی بر سوءتغذیه در یک سالگی به تفکیک خانوارهای امن و ناامن غذایی مناطق شهری شهرستان ری
1395/8/25
-
۱۲ بار
۱۱
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانترهی پروتئینی آبپنیر و پنیر اصلاح شدهی آنزیمی لیقوان
1395/8/25
-
۱۳ بار
۱۲
اصلاح شیمیایی ویژگیهای عملکردی پروتئین و نشاستهی آرد یولاف و بررسی ویژگیهای فیزیکی کیک تهیه شده از آرد یولافِ جایگزین شده توسط آنها
1395/8/25
-
۱۱ بار
۱۳
بررسی اثر کنترل pH بر میزان تولید اسید پروپیونیک، استیک و لاکتیک در سامانه ناپیوسته خوراکدهیشده با پروپیونیباکتریوم و لاکتوباسیلوس
1395/8/25
-
۱۱ بار
۱۴
اثر رژیم غذایی کاهش وزن بر بیماری کبد چرب غیر الکلی
1395/8/25
-
۱۷ بار
۱۵
بررسی اثر ا- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیتهای حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توأم آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی
1395/8/25
-
۱۱ بار
۱۶
اسیدهای فنولی، فعالیت ضدرادیکالی و ضدمیکربی عصاره متانولی برگهای اوجی
1395/8/25
-
۱۲ بار
۱۷
الگوی غذایی سنتی و خطر ابتلا به سندرم متابولیک : مطالعه خرم آباد
1395/8/25
-
۱۱ بار
۱۸
اثرات ضداکسیداسیونی و ضد باکتریایی عصاره جعفری بر فیله ماهی کپور نقرهای در طول نگهداری در دمای یخچالی (۱±۴ درجه سانتیگراد)
1395/8/25
-
۱۱ بار
۱۹
ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات : مطالعه مورد- شاهدی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۲۰
اندازهگیری سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در نمونههای دوغ عرضه شده در شهر تهران با روش HPLC
1395/8/25
-
۱۵ بار
۲۱
آماده سازی و ارزیابی ویژگیهای امولسیونهای تهیه شده بر پایه روغن گردو
1395/8/25
-
۱۶ بار
۲۲
اثر آموزش مبتنی بر مدل مراحل تغییر بر مصرف منظم صبحانه و میان وعده ناسالم در دانشآموزان مدارس ابتدایی شهر قزوین
1395/8/25
-
۱۱ بار
۲۳
امکان جایگزینی تخممرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولید کیک روغنی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۲۴
اثر جایگزینی بخشی از ماده خشک با ژلاتین بر خواص کاربردی ماست قالبی بدون چربی
1395/8/25
-
۱۵ بار
۲۵
کم وزنی، کوتاه قدی و اضافه وزن در دانشآموزان مقطع راهنمایی شهر ایلام و عوامل مؤثر بر آن
1395/8/25
-
۱۲ بار
۲۶
کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی
1395/8/25
-
۱۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه