فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1392، جلد ۸، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ سرمقاله: طرح‌های ملی بررسی مصرف مواد غذایی فرصتی بزرگ برای مردم، مسئولان و متخصصان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۲ تأثیر مکمل‌یاری سینبیوتیک بر آنزیم‌های کبدی، شاخص‌های التهابی و میزان فیبروز کبدی در افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۳ تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگی‌های کیفی میوه‌ی توت‌فرنگی پس از برداشت 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۴ بررسی اثر مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-۱و التهاب در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: کارآزمایی بالینی تصادفی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۵ خالص‌سازی جزئی و توصیف ویژگی‌های آنزیم منعقدکننده‌ی شیر از میوه‌های گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۶ ارزیابی ارتباط شاخص تغذیه‌ی سالم جایگزین با خطر ۱۰ ساله‌ی بیماری‌های قلبی عروقی در کارمندان مرد شاغل در بخش دولتی، تهران، ۱۳۹۱ 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۷ ارزیابی کارآیی روش طیف‌نگار فروسرخ تبدیل فوریه در تشخیص مخمرهای مولد شیرین‌کننده‌های کم‌کالری 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۸ بررسی ارتباط بین پیروی از الگوی غذایی DASH با چاقی در پرستاران زن شهر اصفهان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۹ بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط عصاره و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۰ بررسی اثر نحوه‌ی خورانش کودکان در شش ماه اول زندگی بر سوءتغذیه در یک سالگی به تفکیک خانوارهای امن و ناامن غذایی مناطق شهری شهرستان ری 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۱ ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره‌ی پروتئینی آب‌پنیر و پنیر اصلاح شده‌ی آنزیمی لیقوان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۱۲ اصلاح شیمیایی ویژگی‌های عملکردی پروتئین و نشاسته‌ی آرد یولاف و بررسی ویژگی‌های فیزیکی کیک تهیه شده از آرد یولافِ جایگزین شده توسط آن‌ها 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۳ بررسی اثر کنترل pH بر میزان تولید اسید پروپیونیک، استیک و لاکتیک در سامانه ناپیوسته خوراک‌دهی‌شده با پروپیونی‌باکتریوم و لاکتوباسیلوس 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۴ اثر رژیم غذایی کاهش وزن بر بیماری کبد چرب غیر الکلی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۱۵ بررسی اثر ا- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیت‌های حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توأم آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۶ اسیدهای فنولی، فعالیت ضدرادیکالی و ضدمیکربی عصاره متانولی برگ‌های اوجی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۷ الگوی غذایی سنتی و خطر ابتلا به سندرم متابولیک : مطالعه خرم آباد 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۸ اثرات ضداکسیداسیونی و ضد باکتریایی عصاره جعفری بر فیله ماهی کپور نقره‌ای در طول نگهداری در دمای یخچالی (۱±۴ درجه سانتی‌گراد) 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۹ ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات : مطالعه مورد- شاهدی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۲۰ اندازه‌گیری سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در نمونه‏ها‏ی دوغ عرضه شده در شهر تهران با روش HPLC 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۲۱ آماده سازی و ارزیابی ویژگی‌های امولسیون‌های تهیه شده بر پایه روغن گردو 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۲۲ اثر آموزش مبتنی بر مدل مراحل تغییر بر مصرف منظم صبحانه و میان وعده ناسالم در دانش‌آموزان مدارس ابتدایی شهر قزوین 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۲۳ امکان جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولید کیک روغنی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۲۴ اثر جایگزینی بخشی از ماده خشک با ژلاتین بر خواص کاربردی ماست قالبی بدون چربی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۲۵ کم وزنی، کوتاه قدی و اضافه وزن در دانش‌آموزان مقطع راهنمایی شهر ایلام و عوامل مؤثر بر آن 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۲۶ کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه