صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 31 تیر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1393، جلد ۹، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر مصرف مکمل زنجبیل بر الگوی قند خون، مقاومت به انسولین و برخی از عوامل التهابی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲
1395/8/25
-
۹ بار
۲
تأثیر پوشش خوراکی ژلاتینی حامل آنتیاکسیدان بر پایداری اکسیداسیونی و ویژگیهای حسی پستهی برشتهی اوحدی
1395/8/25
-
۱۰ بار
۳
ارتباط وضعیت اقتصادی- اجتماعی با عادات تغذیهای در زنان ساکن شمال شرق ایران
1395/8/25
-
۸ بار
۴
پایدارسازی شربت خاکشیر با استفاده از هیدروکلوئیدهای بومی
1395/8/25
-
۱۳ بار
۵
ارتباط نگرش تغذیهای با نرمهای انتزاعی تناسب اندام در بین دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی همدان
1395/8/25
-
۹ بار
۶
میکرواستخراج نیتروزآمینها در نمونههای سوسیس و کالباس موجود در بازار تهران و تعیین مقدار آنها با استفاده از کروماتوگرافی گازی- اسپکترومتری جرمی
1395/8/25
-
۲۲ بار
۷
ارتباط دریافتهای غذایی، اضافه وزن، مشخصات دموگرافیک و عوامل مربوط به همسر با رضایت از وزن در زنان بزرگسال شهرستان نوشهر
1395/8/25
-
۱۵ بار
۸
اثر زانتان و پروتئین شیر تغلیظ شده بر سختی، ریزساختار و رهایش استرها از بافت پنیر آب نمکی کمچرب
1395/8/25
-
۱۱ بار
۹
تأثیر مصرف مکمل رزوراترول بر برخی فاکتورهای التهابی و کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به کولیت زخمی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور
1395/8/25
-
۱۰ بار
۱۰
اثر بستهبندی نان تست با فیلم نانوکامپوزیت پلیاتیلن-رس بر کیفیت و ماندگاری آن
1395/8/25
-
۱۱ بار
۱۱
ارتباط چگالی مواد مغذی رژیم غذایی (با امتیاز NNR Naturally Nutrient Rich,) با وضعیت تغذیه کودکان ۲ تا ۵ سال منطقه چترود استان کرمان
1395/8/25
-
۲۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه