فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1393، جلد ۹، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر مصرف مکمل زنجبیل بر الگوی قند خون، مقاومت به انسولین و برخی از عوامل التهابی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۲ تأثیر پوشش خوراکی ژلاتینی حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداسیونی و ویژگی‌های حسی پسته‌ی برشته‌ی اوحدی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۳ ارتباط وضعیت اقتصادی- اجتماعی با عادات تغذیه‌ای در زنان ساکن شمال شرق ایران 1395/8/25 - Get XML Data ۸ بار
۴ پایدارسازی شربت خاکشیر با استفاده از هیدروکلوئید‌های بومی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۵ ارتباط نگرش تغذیه‌ای با نرم‌های انتزاعی تناسب اندام در بین دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی همدان 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۶ میکرواستخراج نیتروزآمین‌ها در نمونه‌های سوسیس و کالباس موجود در بازار تهران و تعیین مقدار آن‌ها با استفاده از کروماتوگرافی گازی- اسپکترومتری جرمی 1395/8/25 - Get XML Data ۲۲ بار
۷ ارتباط دریافت‌های غذایی، اضافه وزن، مشخصات دموگرافیک و عوامل مربوط به همسر با رضایت از وزن در زنان بزرگسال شهرستان نوشهر 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۸ اثر زانتان و پروتئین شیر تغلیظ شده بر سختی، ریزساختار و رهایش استرها از بافت پنیر آب نمکی کم‌چرب 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۹ تأثیر مصرف مکمل رزوراترول بر برخی فاکتور‌های التهابی و کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به کولیت زخمی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور 1395/8/25 - Get XML Data ۱۰ بار
۱۰ اثر بسته‌بندی نان تست با فیلم نانوکامپوزیت پلی‌اتیلن-رس بر کیفیت و ماندگاری آن 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۱۱ ارتباط چگالی مواد مغذی رژیم غذایی (با امتیاز NNR Naturally Nutrient Rich,) با وضعیت تغذیه کودکان ۲ تا ۵ سال منطقه چترود استان کرمان 1395/8/25 - Get XML Data ۲۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه