فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1394، جلد ۱۰، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر بخشی مصرف دوغ غنی شده با ویتامین D بر بهبود زیست نشانگرهای اندوتلیال در مبتلایان به دیابت نوع دوم: مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی شده 1395/8/25 - Get XML Data ۲۲ بار
۲ اثر مصرف خوراکی پودر فلفل قرمز(Capsicum annuum) و فلفل سیاه (Piper nigrum) بر مقادیر سرمی کلسترول خون در موش کوچک آزمایشگاهی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۸ بار
۳ ارتباط وضعیت وزن مادران و میزان خودکارآمدی آنان در خصوص رفتارهای مرتبط با وزن کودک با درک ایشان از چاقی و اضافه وزن کودکان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۲ بار
۴ اثر تعاملی مکمل‌سازی تورین و پروتکل‌های تمرینی شدید بر پاسخ سایتوکاین‌های التهابی (IL-۶ و TNF-α) در بازیکنان نخبه فوتبال 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۵ مقایسه مدل آمیخته متناهی چندمتغیره با روش‌های تحلیل عاملی و خوشه‌ای در شناسایی الگوهای غذایی 1395/8/25 - Get XML Data ۲۲ بار
۶ کاربرد فیلم‌های نانوکامپوزیت بر پایه پلی‌اتیلن با دانسیته پایین حاوی خاک رس آلی اصلاح شده با نانوفلزات در بسته‌بندی پنیر لیقوان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
۷ امکان‌سنجی فرمولاسیون سس مایونز فراسودمند با افزودن پودر دانه بزرک 1395/8/25 - Get XML Data ۱۵ بار
۸ پیش‌بینی خصوصیات رئولوژیکی بنیادی خمیر با استفاده از شبکه عصبی-الگوریتم ژنتیک 1395/8/25 - Get XML Data ۱۱ بار
۹ اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره و پودر پوست سبز گردو بر اکسیداسیون روغن آفتابگردان 1395/8/25 - Get XML Data ۹ بار
۱۰ اثر جایگزینی روغن هسته انگور به جای چربی شیر بر خواص فیزیکو شیمیایی و حسی بستنی 1395/8/25 - Get XML Data ۱۷ بار
۱۱ فراوانی گونه‌های لیستریا در شیر خام و فراورده‌های لبنی سنتی در اصفهان 1395/8/25 - Get XML Data ۱۶ بار
۱۲ بررسی اثر نوع شیر و زمان تخمیر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژِیک پنیر شیراز (سیراج) 1395/8/25 - Get XML Data ۱۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه