صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 25 تیر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1394، جلد ۱۰، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر بخشی مصرف دوغ غنی شده با ویتامین D بر بهبود زیست نشانگرهای اندوتلیال در مبتلایان به دیابت نوع دوم: مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی شده
1395/8/25
-
۲۲ بار
۲
اثر مصرف خوراکی پودر فلفل قرمز(Capsicum annuum) و فلفل سیاه (Piper nigrum) بر مقادیر سرمی کلسترول خون در موش کوچک آزمایشگاهی
1395/8/25
-
۱۸ بار
۳
ارتباط وضعیت وزن مادران و میزان خودکارآمدی آنان در خصوص رفتارهای مرتبط با وزن کودک با درک ایشان از چاقی و اضافه وزن کودکان
1395/8/25
-
۱۲ بار
۴
اثر تعاملی مکملسازی تورین و پروتکلهای تمرینی شدید بر پاسخ سایتوکاینهای التهابی (IL-۶ و TNF-α) در بازیکنان نخبه فوتبال
1395/8/25
-
۱۱ بار
۵
مقایسه مدل آمیخته متناهی چندمتغیره با روشهای تحلیل عاملی و خوشهای در شناسایی الگوهای غذایی
1395/8/25
-
۲۲ بار
۶
کاربرد فیلمهای نانوکامپوزیت بر پایه پلیاتیلن با دانسیته پایین حاوی خاک رس آلی اصلاح شده با نانوفلزات در بستهبندی پنیر لیقوان
1395/8/25
-
۱۳ بار
۷
امکانسنجی فرمولاسیون سس مایونز فراسودمند با افزودن پودر دانه بزرک
1395/8/25
-
۱۵ بار
۸
پیشبینی خصوصیات رئولوژیکی بنیادی خمیر با استفاده از شبکه عصبی-الگوریتم ژنتیک
1395/8/25
-
۱۱ بار
۹
اثرات آنتیاکسیدانی عصاره و پودر پوست سبز گردو بر اکسیداسیون روغن آفتابگردان
1395/8/25
-
۹ بار
۱۰
اثر جایگزینی روغن هسته انگور به جای چربی شیر بر خواص فیزیکو شیمیایی و حسی بستنی
1395/8/25
-
۱۷ بار
۱۱
فراوانی گونههای لیستریا در شیر خام و فراوردههای لبنی سنتی در اصفهان
1395/8/25
-
۱۶ بار
۱۲
بررسی اثر نوع شیر و زمان تخمیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژِیک پنیر شیراز (سیراج)
1395/8/25
-
۱۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه