فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1395، جلد ۱۱، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثرات مصرف گز سین بیوتیک غنی‌شده با بتاکاروتن بر روی کنترل گلیسمیک و چربی‌های خون بیماران دیابتی نوع ۲ 1395/8/25 1396/3/6 Get XML Data ۱۴ بار
۲ بررسی اثر مکمل ویتامین D۳ بر علائم بالینی بیماری در بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر و کمبود ویتامین D، کارآزمایی بالینی 1395/8/25 1396/3/6 Get XML Data ۱۳ بار
۳ تأثیر پلی‌مرفیسم VDR Cdx-۲ بر پاسخ شاخص‌های فربهیِ مرکزی به دریافت ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ : کارآزمایی بالینی تصادفی 1395/8/25 1396/3/6 Get XML Data ۱۷ بار
۴ بررسی ارتباط ناامنی غذایی و برخی عوامل اجتماعی- اقتصادی مؤثر در بیماری آرتریت روماتوئید 1395/8/25 1396/3/6 Get XML Data ۱۵ بار
۵ اثر روغن زیتون بکر خوراکی بر احساس درد و بروز بی‌دردی ناشی از مورفین با استفاده از تست فرمالین در موش کوچک نر 1395/8/25 1396/3/6 Get XML Data ۱۲ بار
۶ پیش‌بینی قصد کاهش وزن در دانشجویان دختر دانشگاه شیراز بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی 1395/8/25 1396/3/6 Get XML Data ۳۱ بار
۷ بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تأثیر آن بر ماندگاری شیرطعم دار 1395/8/25 1396/3/6 Get XML Data ۲۱ بار
۸ استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا گونه Salicornia persica Akhani sub sp. rudshurensis Akhani 1395/8/25 1396/3/6 Get XML Data ۲۰ بار
۹ مدل‌سازی نقطه ذوب لغزشی چربی های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی به صورت تابعی از ترکیب اسیدهای چرب 1395/8/25 1396/3/6 Get XML Data ۱۲ بار
۱۰ تأثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر خواص کیفی کیک اسفنجی 1395/8/25 1396/3/6 Get XML Data ۱۵ بار
۱۱ توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازه‌گیری رنگ کارموزین در مواد غذایی 1395/8/25 1396/3/6 Get XML Data ۱۳ بار
۱۲ برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه: از پژوهش تا سیاست‌گذاری: (۱) کمبود ویتامین D‌ در کودکان 1395/8/25 1396/3/6 Get XML Data ۲۱ بار
۱۳ بررسی اثرات افزودن اینولین بر ویژگی‌های کیفی نوشیدنی مالت در حین نگهداری در دماهای مختلف 1395/8/25 1396/3/6 Get XML Data ۲۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه