صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 17 مرداد 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1395، جلد ۱۱، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثرات مصرف گز سین بیوتیک غنیشده با بتاکاروتن بر روی کنترل گلیسمیک و چربیهای خون بیماران دیابتی نوع ۲
1395/8/25
1396/3/6
۱۴ بار
۲
بررسی اثر مکمل ویتامین D۳ بر علائم بالینی بیماری در بیماران مبتلا به سندرم روده تحریکپذیر و کمبود ویتامین D، کارآزمایی بالینی
1395/8/25
1396/3/6
۱۳ بار
۳
تأثیر پلیمرفیسم VDR Cdx-۲ بر پاسخ شاخصهای فربهیِ مرکزی به دریافت ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ : کارآزمایی بالینی تصادفی
1395/8/25
1396/3/6
۱۷ بار
۴
بررسی ارتباط ناامنی غذایی و برخی عوامل اجتماعی- اقتصادی مؤثر در بیماری آرتریت روماتوئید
1395/8/25
1396/3/6
۱۵ بار
۵
اثر روغن زیتون بکر خوراکی بر احساس درد و بروز بیدردی ناشی از مورفین با استفاده از تست فرمالین در موش کوچک نر
1395/8/25
1396/3/6
۱۲ بار
۶
پیشبینی قصد کاهش وزن در دانشجویان دختر دانشگاه شیراز بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی
1395/8/25
1396/3/6
۳۱ بار
۷
بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تأثیر آن بر ماندگاری شیرطعم دار
1395/8/25
1396/3/6
۲۱ بار
۸
استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا گونه Salicornia persica Akhani sub sp. rudshurensis Akhani
1395/8/25
1396/3/6
۲۰ بار
۹
مدلسازی نقطه ذوب لغزشی چربی های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی به صورت تابعی از ترکیب اسیدهای چرب
1395/8/25
1396/3/6
۱۲ بار
۱۰
تأثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر خواص کیفی کیک اسفنجی
1395/8/25
1396/3/6
۱۵ بار
۱۱
توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازهگیری رنگ کارموزین در مواد غذایی
1395/8/25
1396/3/6
۱۳ بار
۱۲
برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه: از پژوهش تا سیاستگذاری: (۱) کمبود ویتامین D در کودکان
1395/8/25
1396/3/6
۲۱ بار
۱۳
بررسی اثرات افزودن اینولین بر ویژگیهای کیفی نوشیدنی مالت در حین نگهداری در دماهای مختلف
1395/8/25
1396/3/6
۲۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه