فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران، 1383، جلد ۱، شماره ۲ | ||||||
ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
۱ | بررسی ترکیب فیزیکو- شیمیایی انارهای (.Punica granatum L) مختلف کاشته شده در یزد | 1395/9/7 | - | ۵۱ بار | ||
۲ | مقدار پروتئین و ارزش تکنولوژیکی ارقام شاخص گندم در ایران | 1395/9/7 | - | ۳۷ بار | ||
۳ | امکان تولید چیپس سیب زمینی با روش خشک کردن | 1395/9/7 | - | ۶۲ بار | ||
۴ | مطالعه تغییرات میزان هیستامین و آمینهای فرار ماهی سارم منجمد در مقایسه با شمارش کلی میکروبی و ارائه مدل پیشگو | 1395/9/7 | - | ۷۱ بار | ||
۵ | امکان تولید سلولاز با استفاده از قارچ نوروسپورا اینترمدیا به روش تخمیر حالت جامد | 1395/9/7 | - | ۶۴ بار | ||
۶ | بررسی اثرات خشک کردن انجمادی بر ویژگیهای کیفی زعفران | 1395/9/7 | - | ۴۱ بار | ||
۷ | بررسی و تعیین اثرات زمان برداشت و درجه حرارت بر روی قابلیت نگهداری یک رقم انبه محلی میناب | 1395/9/7 | - | ۴۸ بار | ||
۸ | تصفیه بیولوژیکی پساب حاوی مواد قندی با استفاده از میکروارگانیسمها | 1395/9/7 | - | ۴۱ بار | ||
برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه |