این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1384، جلد ۲، شماره ۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر شرایط مختلف تخمیر بر میزان اسید فیتیک خمیر نان بربری 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۵ بار
۲ طراحی و ساخت دستگاه بارگذاری ضربه ای برای مطالعه رفتار مکانیکی محصولات کشاورزی و آزمایش آن با گندم 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۳ بررسی فلور میکروبی واریته های مهم خرمای خوزستان 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۴ تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۸ بار
۵ بررسی سابقه دمایی محصول پسته پوست گیری نشده قبل از فرآوری و اثرات آن بر لکه دار شدن پوست شاخی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۳ بار
۶ تعیین منحنی های همدمای جذب رطوبت کشمش بیدانه قرمز و برازش مدلهای مختلف برای آن 1395/9/7 - Get XML Data ۱۲۰ بار
۷ تاثیر کربن فعال بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۸ بار
۸ مطالعه فاکتوریال مرحله رشد تاخیری (Lag Phase) استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای تجارتی بسته بندی شده 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه