فهرست مقالات
| علوم و صنایع غذایی ایران، 1384، جلد ۲، شماره ۵ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | اثر شرایط مختلف تخمیر بر میزان اسید فیتیک خمیر نان بربری | 1395/9/7 | - | ۱۱۵ بار | ||
| ۲ | طراحی و ساخت دستگاه بارگذاری ضربه ای برای مطالعه رفتار مکانیکی محصولات کشاورزی و آزمایش آن با گندم | 1395/9/7 | - | ۷۱ بار | ||
| ۳ | بررسی فلور میکروبی واریته های مهم خرمای خوزستان | 1395/9/7 | - | ۶۵ بار | ||
| ۴ | تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ | 1395/9/7 | - | ۱۰۸ بار | ||
| ۵ | بررسی سابقه دمایی محصول پسته پوست گیری نشده قبل از فرآوری و اثرات آن بر لکه دار شدن پوست شاخی | 1395/9/7 | - | ۱۰۳ بار | ||
| ۶ | تعیین منحنی های همدمای جذب رطوبت کشمش بیدانه قرمز و برازش مدلهای مختلف برای آن | 1395/9/7 | - | ۱۲۰ بار | ||
| ۷ | تاثیر کربن فعال بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب | 1395/9/7 | - | ۱۱۸ بار | ||
| ۸ | مطالعه فاکتوریال مرحله رشد تاخیری (Lag Phase) استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای تجارتی بسته بندی شده | 1395/9/7 | - | ۶۶ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||