صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 31 فروردین 1403
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۳، شماره ۹
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر مکمل های پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و کازئین هیدرولیز شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک
1395/9/7
-
۴۱ بار
۲
مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران
1395/9/7
-
۴۵ بار
۳
بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد
1395/9/7
-
۴۱ بار
۴
تعیین و مقایسه برخی از مواد مغذی هفت رقم اسفناج ایرانی
1395/9/7
-
۵۰ بار
۵
مطالعه وضعیت میکروبی خط کشتار گاو و تعیین نقاط کنترل بحرانی به منظور پیاده سازی سیستم HACCP
1395/9/7
-
۴۶ بار
۶
تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال
1395/9/7
-
۵۲ بار
۷
بررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه در طی خشک شدن به روش تابش مادون قرمز
1395/9/7
-
۸۳ بار
۸
اثر رطوبت، درجه رسیدگی و رقم بر خواص کیفی برگه کیوی
1395/9/7
-
۶۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه