فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۳، شماره ۹
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر مکمل های پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و کازئین هیدرولیز شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۲ مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران 1395/9/7 - Get XML Data ۴۵ بار
۳ بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد 1395/9/7 - Get XML Data ۴۱ بار
۴ تعیین و مقایسه برخی از مواد مغذی هفت رقم اسفناج ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۵۰ بار
۵ مطالعه وضعیت میکروبی خط کشتار گاو و تعیین نقاط کنترل بحرانی به منظور پیاده سازی سیستم HACCP 1395/9/7 - Get XML Data ۴۶ بار
۶ تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال 1395/9/7 - Get XML Data ۵۲ بار
۷ بررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه در طی خشک شدن به روش تابش مادون قرمز 1395/9/7 - Get XML Data ۸۳ بار
۸ اثر رطوبت، درجه رسیدگی و رقم بر خواص کیفی برگه کیوی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه